- 27 Şubat 2013
- 6.195
- 14.947
- 498
- Konu Sahibi braindamage
-
yok canım önemli değil senin yerine okunmuştu :)Evet canim okutamadum.kusura bakmayin cvp yazmada geciktim.yarin insallah okumaya başlayacağı m
Hallederiz canım bunda saat sıkıntısı yok zaten problem olmaz okunur :) Hala diğer okuma şekli ile gidip geliyor kalın galibanapıcazbraindamage canım annemde uyudu onada söyleyemiyorum :)
ay evet sanki bugün bitmesi gerekiyor gibi panikledim hahaHallederiz canım bunda saat sıkıntısı yok zaten problem olmaz okunur :) Hala diğer okuma şekli ile gidip geliyor kalın galiba
ay evet sanki bugün bitmesi gerekiyor gibi panikledim haha
tamam canım saolasınBen okurum canım.
Bana okunacaktı zaten daha başlamadım seninkini de okurum
Ben de 26 ayetelkursi okudum ve adet oldum kızlar son 2si kaldı. Birkaç gün sonra demiştim ama bende mazeretliyim şimdi
Nolur nolmaz dedim başladım ama yetişmedi
Olsun canım tamam iki taneyi de okurum.
Kendi sayımı bitirdim.
Sizinkileri okuyayım.
Kizzz iyiki erken baslamissin
Canım mazaretli olanlarin sayisini da bolduk merak etme sen.Arkadaslar mazeretli olanlari okuyacak bir arkadas varmi bnmde öyleydi. Yoksa mazeretimiz bitince mi okuyalim. nefs arkadasimizinki eksik olucak yoksa.bugun pazar gunu bnmkimi okunacak pzt si mi yoksa
canim okundu mazeretlilerin yerine ben mazeretlileri çıkarıp paylastirdim sayıyı tam okundu. Eksik kalmadı yani.Arkadaslar mazeretli olanlari okuyacak bir arkadas varmi bnmde öyleydi. Yoksa mazeretimiz bitince mi okuyalim. nefs arkadasimizinki eksik olucak yoksa.bugun pazar gunu bnmkimi okunacak pzt si mi yoksa
aynen canım bugün sana okunacak. senin mazeretin bitti miArkadaslar pazar bugün ucuncu kişiye yani banami okunacak. Mazeretli oldugumdan nefs kini okuyamadim kalmasin.yarin okusam olurmu. Ayrica duami da yazayim..tez zamanda hakkimda hayırlı olan kalbine aklıma ruhuma uygun biriyle evlenmeyi nasip etsin rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?