- Konu Sahibi braindamage
-
1 insirah 3 ayetel kursi okudum baktm gelen giden yok orda kaldimcanım ben sayıyı paylaştırmadım ama olsun zaten bu duayı gün içinde okuyacağız problem olmaz. Yani bugün içinde okurlar sorun olmaz. Kaç tane okudun senn??
tamam canım paylastiriyorum şimdi, gün içinde okurlar :)1 insirah 3 ayetel kursi okudum baktm gelen giden yok orda kaldim
aminn canım gördüm duanı okuyorumOmur boyu 5 vakit namaz kuranli dilinde hep zikir olan kullarindan eylesin Allah cumlemizi icinde de melike ve ailesini saglikli huzurlu da bi omur nasip etsin insallah onlara..
Ben duaya katılamayacagim i söylemiştim daha Ønce kızlar , etiketlenmiş siniz şimdi farkettim.@brainmadage canım ben diğer duaya katilmayacağim , iş ev derken yetisemiyorum, daha sonra tekrar katılirim insallah
aa evet canım şimdi sen söyleyince hatırladım kusurabakma duzeltiyorum hemenBen duaya katılamayacagim i söylemiştim daha Ønce kızlar , etiketlenmiş siniz şimdi farkettim.
Ønemli değil canım , daha sonra tekrar katılmak istiyorum inşallah . Herşey için sağolun , hakkınızı Helâl edin .aa evet canım şimdi sen söyleyince hatırladım kusurabakma duzeltiyorum hemen
Sen de çok sağol canım istediğin zaman yazabilirsin katilabilirsin helal olsun sen de helal et :)Ønemli değil canım , daha sonra tekrar katılmak istiyorum inşallah . Herşey için sağolun , hakkınızı Helâl edin .
Sağol canım , helâl olsun . Fırsat buldukça takip ederim siz i .Sen de çok sağol canım istediğin zaman yazabilirsin katilabilirsin helal olsun sen de helal et :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?