- Konu Sahibi braindamage
-
Allah razı olsun canım bende sayıyı ayarlayamam diye okumadım mazeretli oluyor sayı tam bölünmüyor ondan dolayı herkes tamam derse bu gece başlarız baştanben cumartesi ve pazar ayrı ayrı 50 şer tane okumuştum nolur nolmaz diye :)
tamam canım en güzeli öyle olacak yeniden başlayalım bence sıkıntı yok :)kızlar site kapalıydı iki gün okumalar ne yazık ki yapılamadı ben diyorum ki bu gün 1.gece olarak tekrar başlayalım olur mu ?
vallahi öyle oldu canım neyse vardır bunda da bir hayır Allah hayır etsintamam canım en güzeli öyle olacak yeniden başlayalım bence sıkıntı yok :)
bi türlü aksaklıklardan başımızı alamadık
Olur canım bana da uyar okudum ama okuduklarım da dualarımız niyetine gitsin inşallah:)kızlar site kapalıydı iki gün okumalar ne yazık ki yapılamadı ben diyorum ki bu gün 1.gece olarak tekrar başlayalım olur mu ?
kızlar site kapalıydı iki gün okumalar ne yazık ki yapılamadı ben diyorum ki bu gün 1.gece olarak tekrar başlayalım olur mu ?
olur canım sen de 10 oku bende 10 okuyacağım o zamanbnde 10 okuyayım bn nıye 8 :)
Burdayız canim ben ancak bitirdim dualrimikıııızzzlaaaaarrrr kk açıldı ses verin :)))
nasılsın canım nasıl gidiyo hayat :)Burdayız canim ben ancak bitirdim dualrimi
İyi canim çok şükür her şey yolunda ..... Sen nasılsın hayatın hakkında hiç bir bilgim yok gerçinasılsın canım nasıl gidiyo hayat :)
haha benimde kendi hayatım hakkında pek bi bilgim yok Allah sonumu hayretsin diyormİyi canim çok şükür her şey yolunda ..... Sen nasılsın hayatın hakkında hiç bir bilgim yok gerçi
Öyle deme kız hayır olsun hayatındahaha benimde kendi hayatım hakkında pek bi bilgim yok Allah sonumu hayretsin diyorm
amin Allahım amin artık çok ihtiyacım var vereceği her hayra...Öyle deme kız hayır olsun hayatında
bence hiç bir sakınca yok diğer arkadaşlarda gelir şimdiSelam kızlar 2007 den beri üyeyim ama artık pek nadir giriyorum siteye,beni de gruba alır misiniz? Dileğim var,belki birinizin Dilek kapısı açıktır da benim için ettiğiniz dua kabul olur.
Canım her gece 23:00 dan sonra yapılıyor okumalar ve her kişinin okuması 7 gün sürüyor bir kaç gün takip et okuyabilirsen katılırsinSelam kızlar 2007 den beri üyeyim ama artık pek nadir giriyorum siteye,beni de gruba alır misiniz? Dileğim var,belki birinizin Dilek kapısı açıktır da benim için ettiğiniz dua kabul olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?