Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok mümkün olduğunu sanmıyorum. Gideceği şube veya müşteri hizmetlerini arayıp sormak lazımTeslim edilmemesini nasil saglarim
İçinde ne varmış söyledi mi bak merak ettim şimdiSizdeki kargo derdi Şah İsmail'de yok gerçekten kaç gündür maşallah
Olur mu boyle bisey sizceSizdeki kargo derdi Şah İsmail'de yok gerçekten kaç gündür maşallah
Denediniz mi daha onceÇok mümkün olduğunu sanmıyorum. Gideceği şube veya müşteri hizmetlerini arayıp sormak lazım
Yola çıkmış kargoyu döndürebileceğinizi sanmıyorumOlur mu boyle bisey sizce
Şah İsmail mi, söyledi biliyoz onuİçinde ne varmış söyledi mi bak merak ettim şimdi
Bana iade donsun desem olurmu acabaYola çıkmış kargoyu döndürebileceğinizi sanmıyorum
Peki siz müşteri hizmetlerini aramayı denediniz mi?Denediniz mi daha once
Şubeye ulaştıktan sonra şubeyi arayıp söyleyebilirsiniz dağıtıma çıkmasın diye. Belki yaparlarBana iade donsun desem olurmu acaba
Haftasonu ya calismiyorlarPeki siz müşteri hizmetlerini aramayı denediniz mi?
Nasil yaniTransfer merkezine gitmeniz gerekir
Teslim edilmeme talimatini ben veremez miyimKime gidiyor? Karşı tarafa söyleyin teslim almasin size geri gelir.
Kargo transfer merkezleri var gideceği şehire aktarma yaptığı için.Nasil yani
Kargo şirketiyle konuşun. Ne zaman verdiniz yola çıkmış mı şubede mi görünüyor?Teslim edilmeme talimatini ben veremez miyim
Yola cikmis. Ben istiyorum ki teslim edildigi subeden bana donsun. Aliciya dagitima gitmesinKargo şirketiyle konuşun. Ne zaman verdiniz yola çıkmış mı şubede mi görünüyor?
Ben bir keresinde şubeye bıraktığım kargo icin aradım göndermeyin dedim yaptılar.