• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gönderdeki Türk Bayrağı’nı indirdiler

Bazı olaylar olunca bazıları RTE'nin tepkisini bekliyor ve aynı merkezde bir şeyler yazıyor ya.

Tam okuyacağım bir gülme geliyor.

Okuyamıyorum. :51:

Gezi'de Öcalan posteri,pkk bayrağı vs asmaya çalışanları sivil halk hep uyardı ve durdurmaya çalıştı,yeri geldi kavga etti.Ama bir yere kadar yapabildi bunu.Daha ne yapsalardı yani?Kendi halkına gavura saldırır gibi öldüresiye saldıran polise mi direneceklerdi,aralarındaki nifak tohumlarıyla mı uğraşacaklardı?Tam olarak ne yapmaları gerekiyordu?

Gerçeklerin üzerini yalanlarla örtüp,iyiyi kötü,kötüyü iyi gösterme çabası artık huy olmuş belli bir kesimde.Kimden,nereden sirayet etti bilinmez.Onun için analize filan gerek yok hakikaten,ben 3-4 yaşlarındayken de babam her gece yatmadan önce "analiz" okurdu bize,onun için karnımız tok yani.

Ha bir de "her olayda Gezi'yi öne sürmeyin" deyip deyip sonra her olayda Gezi'yi öne sürmek de çelişkilerin efendisi.:ssz:

Anlamıyorum anlamıyorum anlamıyorum.
Bölünsek yine batıya göçüp iş arayacaklar. Bölünsek yine tc içinde yaşayacaklar. Anlamıyorum anlamayacağım.

Back