Gönderdeki Türk Bayrağı’nı indirdiler

Okuduğum ve çok beğendiğim yazıyı "troller" için tekrarlıyorum.....

"Yeryüzünde sefaletini kibire dönüştürebilen, böyle bir kitlesel cehalet vukuu bulmamıştır".

Ama bu yakanlar Gezi eylemcisiiiiiiii Bunlar amaca hizmet ediyordu, onlar yakabilir

Gecin maallari gecin kardesim gecin diyorumya, kimin neyi nicin savundugu, kimin neye önem verdigi, kimin amacinin ne oldugu ortada aslinda...

Her topiğe yazmışsınız,bende hepsine aynı cevabı vereyim..

Biz burdaydık,siz nerdeydiniz?
Vicdanınız,aklınız neredeydi?
Türk bayrağı yakılırken polis neredeymiş?
Neden Türk bayrağını yakanlara,Öcalan posteriyle ,maskeyle dolaşanlara saldıranlara değilde masum gençlere saldırmış?
Siz 14 yaşındaki ölü anne kuzusu terörist ilan edilirken neredeydiniz?
Neredeydi bu AKLISELİM haliniz?
Teröristmiş denip ölümü hakettiği iddia edilirken neredeydiniz?
Ethem bayrak yaktı diye montaj fotoğrafları ölümüne kılıf ederken neredeydiniz?
Gerçek teröristler askeriyeye saldırırken ,bayrağımızı indirirken mi aklıselim oluverdiniz?
Birgünde biat etmeyin,birgünde insan olduğunuzu hatırlayın...

Ama bu yakanlar Gezi eylemcisiiiiiiii Bunlar amaca hizmet ediyordu, onlar yakabilir

Gecin maallari gecin kardesim gecin diyorumya, kimin neyi nicin savundugu, kimin neye önem verdigi, kimin amacinin ne oldugu ortada aslinda...

Diyorumya tok masallara karnimiz:))

Cok iyi biliyorum/ biliyoruz gercekleri..

Yani yapilmaya calisilani cok iyi biliyoruz..

Gezi eylemcileri yakarken sesi cikmayip, Gezi eylemlerine sahip cikanlar bi zahmet masallari birakin pliizzz

Belki bu bayragi indiren adamda gezicidir

Alıntı yapamama sebebini çok iyi biliyoruz weiss..
Sorulan sorulara verecek cevabın olmadığı için,''ahahah,kaele almıyorunm ondan cevap vermiyorum''diyorsun ama yazmadan da duramıyorsun..
Bak ben alıntıladım,ben ne anlatıyorum,sen ne diyorsun
Sen,sana öğretilenden başka hiçbirşeyi bilmiyorsun..
Daha doğrusu bilmek istemiyorsun...

Ahahhah en sevdigim nokta iste bu:))

Gezicilerden biri bayrak yakinca " terörist, provakatör, itin teki" olur:)))

Ama bayragi indiren "provakatör, ülkeyi karistirmak isteyenlerin masasi" falan olamaz:))

Iste bu nedenle konusulanlara massal diyoruz..

Zira her olayi kendinize yontmak istiyorsunuz, amac gercekler degil amac baska:))

Not: Cevap verilmeyecekler listesinde olanlara cevap vermiyorum alinmayin

Gezide ortalığın karışıklığından istifade edip Öcalan posteri asmak veya bayrak yakmak gibi provokasyon amaçlı eylemler yapıldıysa da ne Gezi'ye katılan GERÇEK HALKtan ne de buradaki üyelerden bunları savunan asla olmadı ve olmaz da.Ama insanların yapmadığı şeyleri yapmış gibi göstermeye çalışmak belli bir zümrenin fıtratında var heralde.

Estafurullah, ne alınması..

Cevap veremeyeceğin mesajları alıntılamadan, konuyu başka yerlere çekmek daha kolay tabi senin için:))

Biliyoruz merak etme:))

Namusumuz dediğimiz bayrağımızı indiriyorlar hala bir kılıf bulma çabaları
Gezi ile bir tutulan olaya bak birinde provakatörler gerçek halkın içine karışmış diğeri kışlanın içindeki yani askeri alan içindeki en dokunulmazımıza dokunuyor yok efenim gezide de bayrak yakılmış bu provakatörlük değil işgaldir,meydan okumadır.. Oyun falan değil dış güçler değil.Kendinize gelin bi silkelenin ve gerçekten ''aklısalim'' düşünün Allahaşkına...

Son düzenleme:

Siz hala daha sapla samanı ayıramıyorsanız biz ne diyelim. Bir kere Gezide eyleme katılan gençler yüzlerini kapama gereği duymadı.

Bende çıktım eylemlere ama hiçte yüzümüzü kapamadık çünkü suç işlemiyorduk derdimizi şarkılarla anlattık. Yazılarla anlattık bu ülkede üzerine tomadan su sıkılırken yerle bir olurken hala bayrağı dik tutma derdinde olan vatandaşımızı, köprüden geçmek isteyen topluluğu önderliğindeki kişinin elinde bayrağı zorla alan polisler sorgulayın önce bu insanlar zaten orada çıkıpta bayrağı yere indiren kişilerin ta kendileri.

Gezi ile bu olaylar karşılaştırıp aynı kefeye koyanlar bir zahmet onlarca çekilmiş olan polislerin bayrak elinde olan insanlara ve tek suçu durmak ya da yürümek olan resimlerine baksın kıyaslanamaz bile.

Sadece soruyorum geziyi filan karıştırmayın işinize gelmeyince doğru düzgün yazın bu zamana kadar bayrak indirmeye cesaret edemeyen kürtlere bu cesareti ne verdi, terör bitti herşey süt liman diyordunuz biz ne dedik barış süreci tek taraflı biz el çektiğimiz sürece barış var, isteklerini yerine getirdiğimiz sürece var, sadece onların menfaatlerini koruyan yapılmazsa yakıp yıkan, 1 temmuza kadar açıklanmazsa daha kötü olur diye tehdit savuran bir topluluk var. Asker polis el çekecek, bayrak inecek, onların çıkarları konuşacak ve barış süreci öyle mi bu mu barış süreci ve sadece elinde sapan var vay efendim kamu malına zarar verdi diye gencecik insanlar öldü ama bayrağımızı yere indirenlere soruşturma açılacak deniyor hukuk kuralları gerçek teröristlere var demek ki bu ülkenin vatandaşı ölmeyi hakkediyor sizin gözünüzde 16 yaşında çocuk terörist. Ona da soruşturma açılsaydı ölmesi mi lazımdı. Biz el pençe divan aman yıkmayın etmeyin tamam özerklik vericez mi diyeceğiz ya biz ne zaman bu hale geldik neden kabul etmiyorsunuz hala başbakanın cumhurbaşkanlığı seçimleri için sessiz kaldığını kürtlerin bu yüzden saldırganlaştığını. Başbakan çok fena köşeye sıkıştı. Hala gezi de gezi işin özünü konuşun bir önce.

Son düzenleme:
bu bayrak yakma olayının da gezicilere maledilecegini de biliyordum ya, ilk duydugumda dedim yine gerçek suçlu aramak yerine işimize gelenin üstüne atacagız diye, yanıltmadılar beni

askeriyenin göbeginde bir insanım, 18 sene askeri lojmanda yaşadım, babamın çalıştıgı yere aylarca hergun gittigim oldu, güvenlik önlemlerini en iyi ben bilirim, hiç kimse kusura bakmasın ama o tel örgülerden içeri 30 sn baksan sorarlar adama " napıyosun orda hemşehrim " diye, onu sormamışlar o bayrak indirilirken anladık, adam tel örgüleri tırmanmış içeri girmiş, üstünde bomba olsa patlatsa ya ne olacaktı.. adam öldürülmesi taraftarı degilim de hani şu çok meşhur bi refleks var ya ethem i öldüren polisin ısrarla savunduğu, arkadaş o refleks ordaki askerlerde yok muydu da havaya ateş açmışlar??

kimse masal anlatmasın artık, gezide onu yaptılar, gezide bunu yaptılar.. bi kere çıktınız mı meydanlara da biliyorsunuz ne yapıldıgını? bayrak yakmışlarmış bilmem ne, yaktılarsa onu yakanlar tepki görmedi mi zannediyorsunuz? ama kimse provakatorlerin oyununa gelmedi bunu da mı anlayamıyorsunuz ? ama 3 5 tane it yüzünden biz biber gazlarına bogulup, tomalarla ordan oraya fırlatılırken, teroristerin eylemine toma bahçe hortumu gibi su sıkıyor bunu da mı fark etmiyorsunuz da söylenen masallara inanıyorsunuz?

yapmayın artık arkadaşlarım, o çok eleştirdiginiz meydana çıkan insanları anlamaya çalışın, bi objektif olun da bakım kim neyi neden yapıyor diye ? sizce bu ülkenin insanı ülkeyi bölmeye çalışan teroristlerden daha mı fazlasını hak ediyor, vicdanlarınıza bi sorun yaa..

Site yönetimine bayrak için teşekkürü bir borç bilirim.

Aynen çok duygulandım dün sinirden elim ayağım titredi. Hala bu olayı kınayacaklarına, başbakanın cumhurbaşkanlığı seçimlerini düşünerek çözüm paketini açıklamaması yüzünden oluyor çıksın açıklasın diyeceklerine hala kılıf buluyorlar yok canım yok bu Erdoğan tüm ülkeyi aleni satsa, devletlere bölse yine de kılıf bulurlar merak etmeyelim hiç bugün kürtler bizi tehdit ediyor diye, şehit veriyoruz diye her istediklerini yaparsak, yapmadığımızda bu olaylar olacaksa aleni tehdit edileceksek, vatandaşlık onurumuz yerle bir olacaksa ileriyi düşünemiyorum o zaman her devlet gelir bir bölgeyi ele geçirir şehit vermek istemiyorsunuz bu bölgeyi bize verin der ne bu yaa bunu yaşamaktansa şerefle ölmek daha iyi değil midir. İyi o zaman Atamız da şehit vermeyelim analar ağlamasın diye verseydi her yeri bizim askerimiz vatan sağolsun diyerek şehit olur. Kemikleri sızlıyor şimdi yazıklar olsun görüpte susmayana, yazıklar olsun bir tek kişiyi savunmak için ülkenin bölünmesine göz yumanlara, yazıklar olsun uykusundan uyanmayana. Tehditlere, yakıp yıkmalara çıkarları için boyu eğenleri koruyanlara bu kadar net bunun savunulacak yanı yok bu olaylarla birlikte gözümde çözüm süreci bitmiştir.

Hea gercekten gezide o bayragi yakan provakatördü ama günlerce taksimde yanyana dalgalanan bayraklari kimse görmedi, polis girip onlari indirene kadar yanyana dalgalandirlar:)

Böyle duruma göre bayrak hassasiyeti duruma göre görmezden gelmede cok ilginc hea:))
Ben gezi hakkinda gercek analizleri yazardim ama bu forum o analizleri kaldirmaz:))))

Farklı görüşlerde olabiliriz tek ortak paydamız bayrağımız.
Bu önemli ortak paydada buluşamıyorsak cidden durum vahim.
Açılım,çözüm süreci adı altında ekilenlerin biçildiği dönemi yaşıyoruz daha ötesini hayal etmek hiç te güç değil.
Bayrak indirme olayı üzerinden Başbakana saldırılıyor, savunmalıyım duygusundan sıyrılmak gerekiyor çünkü bu olay başka türlü.
Çözüm süreci diye yola çıkıldı madem ,o zaman nedir bu olan diye sorarım ben vatandaş olarak.
Askeri alanda sivil!!!!!! bir kimse bayrağımızı yere indiriyor ve asker birşey yapmıyor peki neden yap(a)mıyor?
Her olayda birileri günah keçisi ilan edildi şimdide gerekeni yapmayan askerler bedelini ödeyecek.
Zemini hazırlayanlar her zaman ki gibi emirler yağdırmaktan öteye gitmesin,gereken yapılacaktır denilsin içimize sular seller serpilsin

Kış geldiğinde buralar devlet ambulans uçak yollamaması gerek
madem bayrağı kaldırıyorlar vatan hainleri

ne mutlu Türküm diye ebediyen yaşasın vatanım

jandarma doğu ve güneydoğu sınırından çekilmesi falan. Artık terörle mücedele de sınırlar serbest bıraklımak isteniyor.. Bakınız oslo görüşmeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…