Gönderdeki Türk Bayrağı’nı indirdiler

NeverOne

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2013
16.262
32.578
598
34
Lice'deki olayların ardından Diyarbakır'da harekete geçen PKK sempatizanları 2. Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nın girişindeki Türk Bayrağını indirdi.

Diyarbakır’ın Lice ilçesinde yolu trafiğe kapatan grupla güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada ölen Ramazan Baran, bugün Diyarbakır’da toprağa verildi. Baran’ın cenaze töreninden sonra yüzleri kapalı bir grup, 2. Hava Kuvveti Komutanlığı’nın bahçesinin duvarından atlayarak direkte asılı bulunan Türk bayrağını indirdi. Askeri kulübeye saldıran grup, Kuruçeşme mevkinde lastik yaktı, yolları trafiğe kapattı. Bağlar sokaklarını savaş alanına çeviren grup, polise havai fişek, molotof ve taşlarla saldırdı. Polis, göstericilere gaz bombası ve tazyikli su ile müdahale etti.

GÖSTERİCİLER 2. HAVA KUVVETİ KOMUTANLIĞI’NDA TÜRK BAYRAĞI İNDİRDİ
Çatışmada ölen Ramazan Baran’n cenazesi, Bağlar ilçesi Yeniköy Mezarlığı’na götürüldü. Cenazenin taşınması sırasında yüzleri kapalı bir grup, 2. Hava Kuvveti Komutanlığı’nın bahçesinin telle örülü duvarından atlayarak direğe takılı bulunan Türk bayrağını indirdi. Yüzlerce kişinin katıldığı cenaze törenin ardından bir grup, kepenklerin kapalı olduğu merkez Bağlar ilçesinde Göçmenler Caddesi üzerinde barikatlar kurdu, yolu trafiğe kapattı. Göstericiler, gelen polislere molotof kokteyli, havai fişek ve taşlarla saldırdı. Polis, göstericilere gaz bombası ve tazyikli su ile müdahalede bulundu.

CİHAN

[video=youtube;FQlHxD2w1zA]http://www.youtube.com/watch?v=FQlHxD2w1zA[/video]

Hava kuvvetleri komutanligindaki bayrak nasil iner aklim almiyor. Yok mudur orada asker bu serefsizlere haddini bildirecek

Daha dün içişleri Bakanı süreç gayet güzel, tıkır tıkır işliyor demişti. Maşallah diyelim, çok güzel işliyor süreç. Istanbul'dan Tokat'a kadar heryer karışmış kiimin umrunda.
Ülkede güvenli ortam kalmadı. Haberlere bi bakıyorsun, PKK lılar bir yandan yakıp yıkıyor, suriyeliler bir yandan bombalı araçlarla geziyor, sorarsan herşey tıkır tıkır işliyor.
Allah sonumuzu hayretsin....

Barış süreci bu öyle mi?

Bir süreç var devam eden ama barışla bir bağlantısını göremedik henüz.

Bir de dikkatimi çekiyor bu AKP hayranları bu tür haberlerin altında hiç yoklar neden acaba?

Utançtan olabilir mi?

Bunlar bna o kadar oyunca geliyor ki artık..
Oslo da pkk ne istediyse Akp verdi..
İstanbul ve Ankara da Kürt halki Akpyi destekledi anlaşma böyleydi yoksa seçim kaybedilecekti..
Akp ise doguyu bdp ye bıraktı
Bati benim dogu senin olsun mantgi..
Sırada Cumhrbşkanlqi var izleyiniz şmdi hdp ,bdp 1.ci aşamada kişi sunacak 2.cide direk Akp yi desteklicek..
Şimdi yol kapatmalar,bayrak indirmeler, B plani C planı zart zurt..
Hepsnden bsta Başbakanın hbri war emin olun ki olaylarn gdişatini planlayan da Beşir Atalay..
Aradaki ince msj Akp Pkk'nin istedqni werse bu olaylar olurmuydu?bak naslda Akp ugrasiyor..
Kısacası ben yemiyorum artık olan dürüst çalışan vatan ugruna canını verebilecek askerlere oluyor..
Artk Asker Ocagnda VATAN SAGOLSUN yerine Hükümet Yetkililerin Planları sagolsun denmeli..
Süleyman Şah Türbesine yapılmak istenen bütn planların nasıl masa başından yönetldgnın kanıtydı..
Allah kirli oyunlarini kendi başlarına çevirsin inş!

genel kurmaydan açıklama yapıldı. meğerse bayrak direğine tırmanan dağ ayısı henüz yavruymuş. o yüzden vurmamışlar. maşşallah iyi semirtmişler yavruyu... çevir kazı yanmasın. special paşaya selamlarımı iletiyorum...

ayrıca licede leşi serilen 2 pkk lıyı hangi askerlerin vurduğuna dair soruşturma başlamış, bütün silahları almışlar, tespit etmek için müfettiş gönderilmiş.
pkk lı dallamalarla aynı haklara sahip değilim ona yanarım, kendi ülkemde parya olan benim ama eziliyorum diye diye ortalığı yakıp yıkan kül eden onlar...

bir de "durun siz kardeşsiniz" repliği kadar banel şekilde "durun biz din kardeşiyiz" nidalarıyla her şeyin güllük gülistanlık olacağını zanneden bir güruh var. Türk milliyetciliğini aşağılamayı tatlı su liberalleriyle, tarihi kinlerinden alan bir gruba ek olarak; faşistliğin dik alasını yapan, ama aralara demokrasi, halkların kardeşliği, barış gibi kelimeler serpiştirerek bizim kekliklere kamuflaj yapan, fevkaladenin fevkindeki faşist pkk var.

Son düzenleyen: Moderatör:
DİYARBAKIR’ın Lice İlçesi’nde 2 kişinin ölümü, 1’i asker 3 kişinin yaralandığı bölgede inceleme yapan Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi, görüştükleri Cumhuriyet savcılarının olay yerinde görevli askeri personelin kimliklerinin tespit edilip silahlarına el konulduğunu söylediklerini ifade etti.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/26576528.asp

Al işte kim eziliyor, kim kollanıyor gör. devletin yolunu kapatsınlar, molotof atsınlar, roketatarla saldırsınlar, şehit etsinler yaralasınlar, bayrak indirsinler, asker kaçırsınlar. tık yok. açıklamalara bakıyorsun, yakalanmadıkları ve haklarında hiç bir işlem yapılmadığı halde medya eliyle gözüne baka baka :"açılım süreci tıkır tıkır işliyor" denilsin. yani diyor ki: "bunlar sana müstehak, sen daha dur" .
ama asker anaysanın verdiği görevlere istinaden ve dahası kendini savunmak için ateş ettiğinde "suçlusun" .
ama ama gezide onu bunu öldüren polisler suçsuz.

bu ülkenin hakkaten ırzına geçildi ve gerçekten dendiği gibi ülkenin rızası vardı.

Terörist vurmak suç bu ülkede..
Çocuk vuracaksın ki ödüllendirilesin.

Bizde bayrak namustur, yere düşürülemez, o kadar saygı duyulur ki bayrağı düşürmemek için vurulmasına rağmen sımsıkı tutan kahramanlar anlatılır tarihimizde, saygımız gereği üzerinde Atatürk fotoğrafı bile olmamalı, kıyafet olarak giyilmemeli, belli standartlarda üretilmeli gibi kriterler oluşturmuşuz. Meclise üstünde Atatürk fotoğrafı olan bayrakları, bayraklı tişört giyenleri sokmayacak kadar çok saygı duymuşuz.

O saygı öyle bir hale gelmiş ki üstünde namaz kılmaya, hava kuvvetlerindeki bayrağı söküp almaya kadar getirmişiz işi.

Namaza atıf yaptım ya, söyleyecek sözü olanlar çıkacaktır, hemen müdahale edeyim, mitinglere otobüslerle gider insanlar, kimini partiler otobüslerle taşır, kimi kendi imkanlarıyla gider ama hepsi mutlaka bir araçla varır miting alanlarına, seccadeyse bir minik torbaya sığacak kadar katlanabilir, kıvrılıp koyulabilir yumuşaklıkta, hafif birşeydir, namaz farzdır deyip namazını aksatmayan insan, namaz kılacak camii bulamıyor, mahrumiyet bölgesine gidiyorsa seccadesini küçük bir torbada taşıyabilir, zira eşimde namaz kılar, beynamaz sanmayın bizleri, iş icabı şehirdışına çıkarken yolda izde camii, namaza uygun bir alan bulamazsa diye seccadesini yanına veririm, 2 çift çorap kadar yer kaplar anca.

Dinle vatanı aynı kefeye koydun demeyin, Allah'a iman etmek için bayrağa yere koymak gerekmez. Bu toprakları savaş meydanlarında namaz kılanların iman gücüyle kazandığımızı unutmamak lazım, hepsi toprak üstünde namaz kılmış, bayrak üstünde değil.

Yazık geldiğimiz noktaya üzülmemek elde mi? Namus dediğimiz bayrağımız ya yerlerde, ya birileri gönderden indirmekte.

Burdaki durumu biraz kavrayamadım.......sebep ne.......sadece taşkınlık mı yoksa artık parçalanmanın dibinde mi duruyoruz............bizimkilerin ne yaptığını anladım o ayrı

Genelkurmayın byrak açıklaması....

http://sozcu.com.tr/2014/gundem/tskdan-bayrak-aciklamasi-528066/

Bayrağımız ne zamandır al aşağı ediliyor da havaya ateş açılıyor,baktın devam ediyor vuracaksın indireceksin o anda onu yere bak bakalım bayrak nasıl indirilirmiş görsünler..
Apo itinin teröristleri bunlar,allah belanızı versin sizleri.

Ethem öldürüldüğünde montaj fotoğraflarla bayrak yaktığını,terörist olduğunu,ölümü hakettiğini söyleyenler nerde?
Nerde o bayrak sevdalıları?

Bayrak demek namus demekti öyle gördük öyle eğitildik öyle bildik öylede kalacak, kalmalı.
Yazın hislerime,düşüncelerime tercüman olmuş Mune.
Alıntı yapmak istedim tekrar tekrar yayınlansın istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…