• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gonaphene ilaçı duydunuz mu

• Konu Sahibi Konu Sahibi gülenyüz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyişallah canım kavuşuruz bende dün aşılama oldum bende bekliyorum hayırlısı

:1rolleyes:bende 2 yıllık evlıyım benımde bebegım olmadı.adet duzensızlıgı vardı.sımdı duphaston ve adetımın besımcı gunu baslayacagım gonaphene verdı.bakalım ınsallah sonuc ıyı olur.allah hepımıze bebek nasıp etsın.

arkadaslar ben gonapheneyı bu 4 ayım her adetımın basıncı gunu kullanıyorum 3 cu kullanısımda yumurtalıklar 18mm oldu ılıskı gunu verdı doktorum ama olmadı.bakalım bu ayda tekrarlayacagım nolcak bılmıyorum.sızlerde hamıle kalan varmı bu ılacla.

bende 3 ay kullandım ve son iki ay çatlatma iğnesi oldum 3.ay sonunda hamileydim sizlere tavsiyem iğne vurulduktan sonra şu kadar saat beklencek fikrine takılmayın hergün ilişki iğne olduktan 5 gün devamlı sonra iki günde bir ilişki bu şekilde tutturduk

kızlar bende bu ay gonaphene kullandım beklemedeyim 6 günüm var dua edin ben de sizlere ediyorum kızlar

canısı ben hep ganaphen hem de klomn kullandım.daha sonra çatlatma iğnesi olarak da pregnly ve ovitrelle.aşılam demişsin;ben de iki kere denedim ama maalesef tutmadı.:1no2:aşılamada ise bu haplar yerine gonal-f denen bir iğne verdiler.daha güçlüymüş.bunu bir dr danış.

Bende çatlatma iğnesi ve genephone ile hamile kaldım..
Rabbim mherkese nasip eder inşallah bu duyguyu..
Bizlere de sağsalim kucağımıza almayı nasip eder..

Bende iki ay denedim ama olmadı. Bugün çatlatma iğnesi olucam tavsiyelerinizi dinleyip ona göre davranıcam belki bu ay tutturabiliriz çok istiyorum hemde çooook.

ben de 1 defa klomen kullandım ve çatlatma iğnesi yapıldı ama sonuç alamadık bu ay gonophene kullandım ve çatlatma iğnesi oldum şimdi beklemedeyim. 1 hafta içinde sonucu öğrenicem inşallah.

canım bende kullandın..3 ay sonrada hamileydim..kızımı seviyorumşimdi..darısı basına:)

bende kullandım dün çatlatma iğnemi oldum. umarım tutar, geçen ayda olmuştum tutmadı. aşılama içinde zannedersem kullanılıyor.hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım umarım hepimiz sağlıklı bebişlerimize kavuşuruz.

gonaphene ilaçı kullan varmı aşılama önce verdi doktorum bu ilaçı kullan var mı bana yardım edin lütfen

evet canım kullandım bende yumurtlamak ıcın benı kılerı calıstırdı ama genede gebelık olmadı allah yardımcın olsun

Arkadaslar asilamadan once hsg cektirdiniz mi? Bu bahsedilen ilac hsg cektirmeden de oneriliyor mu?

Bende bu ay başlıorum gonaphene kullanmaya ama doktorum banada çatlatma iğnesinden bahsetmedi...Baya hamile kalan varmış bu ilaçla inşallah bizde onlardan biri oluruz.Rabbim isteyen herkese naip etsin

mrb esra naz.ben de geçen ay kullandım hamile kalamadım.bu ay gittim gene verdi ama bana da çatlatma iğnesi vermedi.ilk zamanlar folikülün kendiliğnden çatlamasını bekliyorlar.benim daha bi senem dolmadı mesela.

canım bende kullandım o hapı ardından çatlatma iğnesi sonuç alamadım bebeğime kavuşamadım

canım bende bu ya kullandım herhangi bi sorunum yoktu ama dr dediki hızlandıralımmı dedi bende evet dedim oda gonaphane hapını ve sonrada 2 doz catlatma üğnesi bakalım bu ay hamiş olucakmıyım inş hayırlı haberler veririrm hapinize rabbim isteyen herkese versin aminnnnnn

Back