• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gonaphene ilaçı duydunuz mu

• Konu Sahibi Konu Sahibi gülenyüz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

gülenyüz

Ziyaretçi
gonaphene ilaçı kullan varmı aşılama önce verdi doktorum bu ilaçı kullan var mı bana yardım edin lütfen

gonaphene yumurtalarının istenilen büyüklüğe gelmesini sağlıyor büyüdükten sonrada aşılama yapılıyor hayırlısı olsun canım

canım gonaphene bende kullandım.yumurtaların gelişimi için kullanılıyor sonra yumurtalar istenilen büyüklüğe geldikten (18-20 mm) olduktan sonra çatlatma iğnesi yapılıyor tatlım.allah yardımcın olsun.

gonaphene ilaçı kullan varmı aşılama önce verdi doktorum bu ilaçı kullan var mı bana yardım edin lütfen

tatlım ben de buay kullandım.kasıklarda azıcık ağrı yapıyo haberin olsun.bende yumurtlama problemi olmamasına karşın verdi dr.iğne filan vermedi.bu ay da bişeyyok.

canım bende gonaphene kullandım 5 gün iki doz yumurtalarım yeterince büyüyüncede çatlatma iğnesi ve benim için mutlu son inşallah sizlerde biran önce bu güzel duyguyu yaşarsınız

Canım bende ilk çocuğumda kullandım.Yumurtalıklarımda tembellik vardı.Onun için verdi doktor.Kullandığım ay değilde öbür ay hamile kaldım.Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah

sagolun bana yardımcı oldunuz tüm kalbimle isterim ki herkeze bu duyguyu yaşatsın yoklugunu esirgemesin

gammzee banada doktorum 5 gün ama bir doz kullan dedi :emir_bebek:

cebid bana yardımcı olursan sevinirim

cebid bana yardımcı olursan sevinirim

merhaba,
nasıl yardımcı olabilirim tatlım ? sen sorunu yaz istersen ben foruma tekrar girdiğimde tecrübelerim doğrultusunda cvplamaya çalışırım, yalnız ben 2*1 kullanmıştım...

2*1 nasıl oluyor anlamadım da günde bir tane sonra hangi işlemler olacak bana biraz anlatırmısın canım öncelikle teşekkür ederim doktorum anlattı ama herkezin doktoru farklı söylüyorlar ondan sordum benim ilk olacak aşılama biraz endişeliyim 5 senelik evliyim allah herkeze versin

birde bir şey daha soracam çatlama ignesi nasıl oluyor hiç bilmiyorum yaptırmadım da

slm,
öncelikle 2*1 demek günde iki tane demek, sabah ve akşam :)
ilacı kullanmaya başladıktan sonra ultrason ve bazen de kan tahliliyle yumurta oluşumu ve oluşan yumurtaların büyüklüğü takip edilecek. belli büyüklüğe, yani 18-20mm ye ulaştığında göbekten çatlatma iğnesi yapılacak, iğneden 36 saat sonra da aşılama yapılacak...

gülenyüz canım herkezi sonuçta büntesi farklı ben sabah 1 gece 2 olmak üzere günde 3 defa içtim bu hapı 5 gün sonra kontrole gittim yumurtalar 16mm olmuştu akşam çatlatma iğnesi ol dedi bende eczane kapanmadan hemen önce iğnemi oldum 25 milyon gibi bişey ödedim iğnemi vuruldum 24 saat sonra eşimle birleştim 10 gün sonrada yani daha adetime 5 günüm vardı test yaptım çıktı bide bu 10 gün boyunca duphaston adlı ilacı kullandım allah herkeze sanada nasip eder inşallah yardımcı olabileceğim bişey olursa elimden geldiğince yardımcı olabilirim

tatlım bende kullandım şu an beklemedeyim inşallah hamile kalmışımdır...pek umutlu değilim ama umutlar insanı yaşatıyor.yalnız benim dr.ilacı kullandıktan sonra çatlatma iğnesi yapmadı yapmaması daha iyiymiş biri çatlarken diğerleri kalır dedi.allahın izniyle hemen mutlu haberleri alır ve bebeğimize kavuşuruz inşallah
:emir_bebek:

Back