- 18 Kasım 2019
- 5.204
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.922
- 173
- Konu Sahibi kizinbiri9
-
Merhaba canım bende bu ay gonal f ve ovitrelle kullandım 1 tane yumurtam vardı 12.gün 20mm oldu çatlatma iğnesi verdi iğneden sonra 10.gün kan testi yaptırdım negatif çıktı erken mi yaptım bilmiyorum bugün 12.gün beklemedeyimMerhaba kızlar daha önceden bir 12 haftalık düşük birde kimyasal kaybım var sonrasında gerekli testleri falan yaptırdık pıhtılaşma çıktı bende. Neyse iki kez klomen ovitrelle denedim negatif sonuç aldım üzerinden bir sene geçti ovulasyon testi ile takip yaptım 7 ay önce falan hsg çekildim herşeye bakıldı gebe kalamama için bi sorun bulunamadı. Bu ay doktora gittim tekrar tsh ım 2.6 çıktı doktor 2.5 altında olmalı dedi euthyrox 25 mg verdi prolaktin sınırda dedi parlodel ve d vitamini düşük diye d vitamini yazdı bidahaki aya gonalf ve ovitrelle veririm ilişki tayin ederiz dedi aşılamayı gereksiz buldu eşimin değerleri çok güzeldi ileri hız 80 normal morfolojimiz 17 gel gelelim gebelik oluşmadı bu bir sene içinde. Stres kaynaklı olduğunu söylüyor doktorlar. Sorum gonalf ve ovitrelle ile hamile kalan var mı aranızda kaç yumurtanız ne boyda çatlatıldı bilgi verirseniz sevinirim
10.gün iğne etkisi henüz bitiyor istersen idrar testi yap bi inşallah vardırMerhaba canım bende bu ay gonal f ve ovitrelle kullandım 1 tane yumurtam vardı 12.gün 20mm oldu çatlatma iğnesi verdi iğneden sonra 10.gün kan testi yaptırdım negatif çıktı erken mi yaptım bilmiyorum bugün 12.gün beklemedeyim
Sürekli test yapıp negatif görmek istemiyorum canim pazartesi gününe kadar adet olmazsam tekrar test yapicam hiç umudum yok ama bakalım10.gün iğne etkisi henüz bitiyor istersen idrar testi yap bi inşallah vardır
Kaç aydır demiyorsun sebebi belli mi olmamasınınSürekli test yapıp negatif görmek istemiyorum canim pazartesi gününe kadar adet olmazsam tekrar test yapicam hiç umudum yok ama bakalım
9 ay oldu hormon tahlillerim eşimin testi hsg hepsi temiz çıktı geçen ay hsg çekildim bu ay yumurta takibine başladık işteKaç aydır demiyorsun sebebi belli mi olmamasının
Anladım canım inşallah pozitif olur sonuç haber et banada9 ay oldu hormon tahlillerim eşimin testi hsg hepsi temiz çıktı geçen ay hsg çekildim bu ay yumurta takibine başladık işte
İnşallah canim haber veririm tabikiAnladım canım inşallah pozitif olur sonuç haber et banada
Dolaptan çıkınca vuruluyor sıcakta bozuluyor zaten 2°C ila 8°C arasında ki ayarda dolaptan çıkmalıKızlar ovitrelle yi dolaptan çıkarır çıkarmaz o soğukluğuyla mı vurdunuz yoksa 10 15 dakika beklettiniz mi
Ne durumdasın canım test falan yaptın mıİnşallah canim haber veririm tabiki
Yok cnm bugün adet oldumNe durumdasın canım test falan yaptın mı
Yok cnm bugün adet oldum
İnşallah canim bu ay ara vericem bidaki ay tekrar gidicem doktora bakalım nolucak hayırlısıİğnelerin etkisi önündeki üç aya daha etki ediyormuş belki kendiliğinden olur inşallah
Canım merhaba ben başladım gonalfe sen ne yaptın tekrar başladınmı kaç doz vurulmuştun geçen ayİnşallah canim bu ay ara vericem bidaki ay tekrar gidicem doktora bakalım nolucak hayırlısı
Merhaba canım ben bir hafta günde 75 doz vurdum sonra çatlatma iğnesi bu ay gitmedim hastaneye biraz kafaya takmadan denemek istiyorum bı kaç ay inşallah sen olumlu sonuç alırsınCanım merhaba ben başladım gonalfe sen ne yaptın tekrar başladınmı kaç doz vurulmuştun geçen ay
İnşallah canım benim teşekkür ederimMerhaba canım ben bir hafta günde 75 doz vurdum sonra çatlatma iğnesi bu ay gitmedim hastaneye biraz kafaya takmadan denemek istiyorum bı kaç ay inşallah sen olumlu sonuç alırsın
Merhaba durumunuz nedir benimde negatif oldu tedavim tekrar başladınız mı yada başlayacak mısınız gonalfeMerhaba canım bende bu ay gonal f ve ovitrelle kullandım 1 tane yumurtam vardı 12.gün 20mm oldu çatlatma iğnesi verdi iğneden sonra 10.gün kan testi yaptırdım negatif çıktı erken mi yaptım bilmiyorum bugün 12.gün beklemedeyim
Yok tekrar başlamadım daha bı kaç ay doktora gitmek istemiyorum çünkü tedavi görürken daha çok beklenti daha çok stres üzüntü oluyor biraz akışına bırakicam olmasa tekrar gidicem doktoraMerhaba durumunuz nedir benimde negatif oldu tedavim tekrar başladınız mı yada başlayacak mısınız gonalfe
Haklısın bende öyle düşünüyorumYok tekrar başlamadım daha bı kaç ay doktora gitmek istemiyorum çünkü tedavi görürken daha çok beklenti daha çok stres üzüntü oluyor biraz akışına bırakicam olmasa tekrar gidicem doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?