• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gonalf sonrası oluşan yumurtalık kistleri

Seyla91

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2024
457
49
13
33
merhaba , aşılama tedavisinde gonalf 450 kullandım ve negatif sonuçlandı. Bugün ikinci aşılama için doktora gittim fakat koskocaman iki adet kist oluşmuş. Bu şekilde bu ay tedavi yapamayız. 1 ay bekle adetinde gel bakalım duruma göre ilaç tedavisine başlarız dedi. Fakat şuan zaten regliyim fakat kisti atamamışım demek ki . Ya kistim patlarsa ? Büyük sonuçlar doğuruyormuş ne yazik ki kist patlaması. Benimle aynı durumu yaşayan var mı lütfen yazar mısınız ?

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    93,1 KB · Görüntüleme: 27
merhaba , aşılama tedavisinde gonalf 450 kullandım ve negatif sonuçlandı. Bugün ikinci aşılama için doktora gittim fakat koskocaman iki adet kist oluşmuş. Bu şekilde bu ay tedavi yapamayız. 1 ay bekle adetinde gel bakalım duruma göre ilaç tedavisine başlarız dedi. Fakat şuan zaten regliyim fakat kisti atamamışım demek ki . Ya kistim patlarsa ? Büyük sonuçlar doğuruyormuş ne yazik ki kist patlaması. Benimle aynı durumu yaşayan var mı lütfen yazar mısınız ?
Bende şuan aynı sekildeyim canm sonucun ne oldu

Merhaba benimde tüp bebek tedavimde gonalf kiste sebep olmuştu 1 ay ertelenmişti endişelenmeyin diğer ay vücuttan atılıyor 🙏 ben hiçbir sorun yaşamamıştım doktorlar zaten alışkın oluyor herhangi bir tehlikeli duruma sebep olacaksa mutlaka önlem alırlardı gönlünüzü ferah tutun 🍀

Back