Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şehir hastanesinde aşılama tedavisine başlayacağım yarın ama iğne mi hap mi o kadar bilmiyorum henüz eğer iğne verirse devlet karşılıyor mu yada mesela kaç tane kullanıyorum tanesi ne kadar oluyorBu kişiye göre değişir.Kimisi az dozla tedaviye cevap verir.Kimisi yüksek dozla.
Aşılamada doz daha düşük veriliyor.Eğer iğne olursa 1 kutu gider 450 lik yada 900lük.hap daha ekonomik ama dr hangisini tercih eder bilinmez.Aşılama için raporunuz çıktıysa devlet ücretin çoğunu karşılıyor.Raporsuzaa güncel fiyatlar biraz pahalı.doza göre 5-10bin denilebilir.Raporla 2-4bin.ortalama yazdım.Ne doz kullanacaksınız,raporla net tutarı vs şuan bilmiyorum yaklaşık bu şekildedirŞehir hastanesinde aşılama tedavisine başlayacağım yarın ama iğne mi hap mi o kadar bilmiyorum henüz eğer iğne verirse devlet karşılıyor mu yada mesela kaç tane kullanıyorum tanesi ne kadar oluyor
Bugün gonal f verdi 300 dedi günlük dozu 50 verdi 9 gün kullancam sonra ayın 24 nde kontrol bunu kullanırken 24 ne kadar beraberlik oluyor mu yoksa yasak miAşılamada doz daha düşük veriliyor.Eğer iğne olursa 1 kutu gider 450 lik yada 900lük.hap daha ekonomik ama dr hangisini tercih eder bilinmez.Aşılama için raporunuz çıktıysa devlet ücretin çoğunu karşılıyor.Raporsuzaa güncel fiyatlar biraz pahalı.doza göre 5-10bin denilebilir.Raporla 2-4bin.ortalama yazdım.Ne doz kullanacaksınız,raporla net tutarı vs şuan bilmiyorum yaklaşık bu şekildedir
Bana gonalf 150 ile menopur 150 verdi ne kadar kullanacağım bende bilmiyorum adetin 4.günü başlattı bugün 2. Gün inşallahyumurta toplama süreci öncesi gonalf ilacından kaç adet kullandınız? Menopur 75 gibi ilaçlardan ne kullandınız ne kadar kullandınız bilgi verebilecek var mı?
Açılama sürecinde ilişki yasak mı bunu bilmiyorum.Ben hiç aşılama olmadım.Tüp bebekti benm.Bilenler yazar.Hayırlı olsun tedavinizBugün gonal f verdi 300 dedi günlük dozu 50 verdi 9 gün kullancam sonra ayın 24 nde kontrol bunu kullanırken 24 ne kadar beraberlik oluyor mu yoksa yasak mi
Teşekkür ederim canım cevapların içinAçılama sürecinde ilişki yasak mı bunu bilmiyorum.Ben hiç aşılama olmadım.Tüp bebekti benm.Bilenler yazar.Hayırlı olsun tedaviniz