• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gonalf etkisi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

nurcuk34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
1.369
1.523
48
32
Kızlar diyelim bu ay gonal-f kullandık. diğer ay kullanmadık. az da olsa etkisi kalıyor mu vucudumuzda.

diyelim iğnesiz 10mm olan yumurta bir önceki ay iğne kullandık diye 15 olur mu misal. cevaplar için teşekkürler

Değişik bir soru olmuş canım ama soruna cevap bulamadım.. yani sen iğnenin etkisi diğer ay da devam ediyor mu diye soruyorsan zannetmem.. bende geçen ay kullandım bu ay hsg çektiriceğim için kullanmadım

Değişik bir soru olmuş canım ama soruna cevap bulamadım.. yani sen iğnenin etkisi diğer ay da devam ediyor mu diye soruyorsan zannetmem.. bende geçen ay kullandım bu ay hsg çektiriceğim için kullanmadım

bir akrabam 3 ay ust uste gonalf kullanmış. sonra bırakmış. 4. ay hiç ilaç iğne kullanmadığı halde hamile kalmış. ben o yuzden bi heves merak ettım.
çünkü bi sonraki ay iğne alacak durumum yok.

Anladım canım olması için bir vesileye gerek yok Rabbim diledikten sonra böyle mucizeler görüyoruz.. dediğin gibi belki de etki etmiş olabilir.. ben bu ay hamile kalsaydım elimde 15 tane kadar gonal f var san gönderirdim

çok teşekkür ederim düşünen için. sağolasın. neden o kadar çok aldırdılar sana

Bir paket aldım yarısını bir ay kullandım bu ay tedaviyi erteledim ondan canım

Back