Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım 5 gündür kullanıyorum ama ilk üç gün 200 le başladık Hiç büyüme olmadı doktorum 2 gün daha 300 vurulmamı söyledi bugünde doktora gidicem nasipse inşallah büyümüşlerdirSiz arttırarak 300 e gelmişsiniz ben direkt 300le başladım ve büyüdüler. Kaç gündür kullanıyorsunuz ?
Hamilelik oldu mu canım senincanım 5 gündür kullanıyorum ama ilk üç gün 200 le başladık Hiç büyüme olmadı doktorum 2 gün daha 300 vurulmamı söyledi bugünde doktora gidicem nasipse inşallah büyümüşlerdir![]()
Hamilelik oldu mu canımSiz arttırarak 300 e gelmişsiniz ben direkt 300le başladım ve büyüdüler. Kaç gündür kullanıyorsunuz ?
Canım ben 9 gün hep 300 le vuruldum. Daha transfer olmadım. Merak etme büyürcanım 5 gündür kullanıyorum ama ilk üç gün 200 le başladık Hiç büyüme olmadı doktorum 2 gün daha 300 vurulmamı söyledi bugünde doktora gidicem nasipse inşallah büyümüşlerdir![]()
Ay inşallah ya valla moralim bozuluyor her gidip gelmemde büyüme yok hep 9 mmCanım ben 9 gün hep 300 le vuruldum. Daha transfer olmadım. Merak etme büyür
9 mm gayet iyi başlangıç için canını sıkmaAy inşallah ya valla moralim bozuluyor her gidip gelmemde büyüme yok hep 9 mm
Canım ya yeni gördüm mesajı desem daha olmadı uğraşıyorum bu ay aşılama denicez yumurtalar büyüdü çatlatma iğnesi vurduK ama Tutmadı artık aşılama denicemHamilelik oldu mu canım
Halkında hayırlısı olsunCanım ya yeni gördüm mesajı desem daha olmadı uğraşıyorum bu ay aşılama denicez yumurtalar büyüdü çatlatma iğnesi vurduK ama Tutmadı artık aşılama denicem