• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gonal f

ysmebkr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2015
14
4
86
35
Merhabalar ben 3 Ayşe Gonal f kullanıyorum Dozu artırarak devam ediyoruz en son günlük 300 ml kullanıyorum ama yumurtalarım Buna rağmen büyümüyor bu durumu yaşayanlar var mı yardımınıza ihtiyacım var 😔😔😔😔

Siz arttırarak 300 e gelmişsiniz ben direkt 300le başladım ve büyüdüler. Kaç gündür kullanıyorsunuz ?

Siz arttırarak 300 e gelmişsiniz ben direkt 300le başladım ve büyüdüler. Kaç gündür kullanıyorsunuz ?
canım 5 gündür kullanıyorum ama ilk üç gün 200 le başladık Hiç büyüme olmadı doktorum 2 gün daha 300 vurulmamı söyledi bugünde doktora gidicem nasipse inşallah büyümüşlerdir 😔

canım 5 gündür kullanıyorum ama ilk üç gün 200 le başladık Hiç büyüme olmadı doktorum 2 gün daha 300 vurulmamı söyledi bugünde doktora gidicem nasipse inşallah büyümüşlerdir 😔
Canım ben 9 gün hep 300 le vuruldum. Daha transfer olmadım. Merak etme büyür

Kızlar size tavsiyem arı sutu bal polen propolis karısını kullanın benım ilk tup bebekte hıc bırsey kullanmadım bilmedim 330doz kullandım 3yumurta zor toplandı az daha tedavi iptal olacaktı onlarda olmasa
İlk tedavide bır yumurta dollendı gerisi çöpe gıttı tuttu ama 9haftalık iken kalbi durdu
Tup bebek yapma imkanım olmadığı ıcın yumurta takibi yaptırdım bana klomen verdi Dr cok umutlu degıldım ıgneye ragman 3yumurta az diye neyse ben arastırdım aynı anda bu karısımı aldım kullandım ve masallar bır yumurtalık dan sırf6yumurta olmustum doktorum cok ıyı ne yaptı ısen aynısını tup bebektede yap demıstı
Catlatma ıgnesı kullandım nasıp olmadı ama olsun bu sefer daha itidalli davranacagım ıns

Back
X