- 26 Temmuz 2023
- 1.434
- 1.677
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok düşük doz vuruluyosunuz dozajı yukseltmeleri gerekli.Merhaba kızlar yardımınıza ihtiyacım var 11 gündür gonal f kullanıyorum
5 gün 37,5
6 gün 50 vurdum fakat yumurta gelişimi olmadı bunu yaşayan oldu mu ve tedavım devam ediyor gonal f son kullanma tarihi 12.2023 kutuyu hiç açmadım bir sorun olur mu ?
İlk tedavim bilinçsizim üniversite hastanesinde doktora gidiyorum pcos var diye yüksek başlamıyorum dedi cok moralim bozuk ve mesajınız için teşekkür ederim peki siz nasıl vuruldunuz nasıl bi süreç yardımcı olurmusunuzCok düşük doz vuruluyosunuz dozajı yukseltmeleri gerekli.
Ben hep yuksek doz girdim gonalf de bende de pko var en son tedavimde tup bebekte 300 vuruluyodumİlk tedavim bilinçsizim üniversite hastanesinde doktora gidiyorum pcos var diye yüksek başlamıyorum dedi cok moralim bozuk ve mesajınız için teşekkür ederim peki siz nasıl vuruldunuz nasıl bi süreç yardımcı olurmusunuz
Benim aşılama diye belki yüksek doz başlanmış olabilir diye düşünüyorum ama bilmiyorumBen hep yuksek doz girdim gonalf de bende de pko var en son tedavimde tup bebekte 300 vuruluyodum
Benim eski tedavilerimde dozajı ayarlayamiyorlardi dusuk doz giriyolardi yumurtalarim hic buyumuyodu.Benim aşılama diye belki yüksek doz başlanmış olabilir diye düşünüyorum ama bilmiyorum
Aşılama yaptırdınız mı gonal f ile pekiBenim eski tedavilerimde dozajı ayarlayamiyorlardi dusuk doz giriyolardi yumurtalarim hic buyumuyodu.
Buyumemisti tedaviyi kesmisti doktor dozaji ayarlayamamistiAşılama yaptırdınız mı gonal f ile peki
Anladım cok teşekkür ederim cevabınız içinBuyumemisti tedaviyi kesmisti doktor dozaji ayarlayamamisti
Bana 3 defa aşılama yapıldı en son 3 olgun yumurtam vardı ondan öncesi 4 tane yumurtam vardı en küçüğü 19’du yine de aşılama oldum fakat tutmadı hiç biriAşılamada bilerek düşük doz başlanıyor. çünkü 2 den fazla yumurta büyürse aşılama iptal oluyor. Birde pcos varsa tedbirli yaklaşıyor demek ki bu güzel bir şey. Benimde bu ay 2.aşılamam oldu aşırı yavaş ilerledi yumurta. 4. Gün gittim gelişme yok dediler 7. Günde 10mm falandı 13 gün iğne kullandım
Normalde kaç mm olması lazım acaba en sağlıklısıBana 3 defa aşılama yapıldı en son 3 olgun yumurtam vardı ondan öncesi 4 tane yumurtam vardı en küçüğü 19’du yine de aşılama oldum fakat tutmadı hiç biri
17 en küçüğü ve 20 en büyüğü şeklinde aşılama icin uygun demişti doktorum bana benımkiler 23’e kadar büyüdüNormalde kaç mm olması lazım acaba en sağlıklısı
Bende hep 18 de yapıyor bu 2. Aşılamam oldu ikiside 18 de17 en küçüğü ve 20 en büyüğü şeklinde aşılama icin uygun demişti doktorum bana benımkiler 23’e kadar büyüdü
Benim iki arkadaşım aşılama ile hamile kaldı ikisinin de 3 yumurtası vardı en küçüğü 20 en büyüğü 24 seklindeydi bence yumurta büyük olunca daha kolay oluyor çatlaması ve sağlıklı gebelik oluyorBende hep 18 de yapıyor bu 2. Aşılamam oldu ikiside 18 de
Pcos bütük etken dediğiniz gibi fazla yumurta uyarımında ölüm riski bile var maalesef. Evet içim ondan rahat fakat benim hiç gelişme olmadı cok düşük dozdan başladığımız için yarın 15. Gün salı doktora gidicem hala gelişim yoksa sanmıyorum devam edeceğini ama hayırlısı bilmiyorum nasipAşılamada bilerek düşük doz başlanıyor. çünkü 2 den fazla yumurta büyürse aşılama iptal oluyor. Birde pcos varsa tedbirli yaklaşıyor demek ki bu güzel bir şey. Benimde bu ay 2.aşılamam oldu aşırı yavaş ilerledi yumurta. 4. Gün gittim gelişme yok dediler 7. Günde 10mm falandı 13 gün iğne kullandım
Fazla büyüdüğünde kendiliğinden çatlama riski var birde tabi kiste dönüşme benimde 19 da yapışmıştı sağlıklı olmasının büyüklüğüyle değilde vücudumuzun nasıl beslediğine bağlı yumurtayı takviyeler birde sağlıklı beslenme son olarakra stres bunda en önemli etkileri sağlıyorBenim iki arkadaşım aşılama ile hamile kaldı ikisinin de 3 yumurtası vardı en küçüğü 20 en büyüğü 24 seklindeydi bence yumurta büyük olunca daha kolay oluyor çatlaması ve sağlıklı gebelik oluyor
acaba 18 de olduğu için mi olumsuz oluyor ki benimki anlayamadım hayırlısı böyle demekten başka bir şey söyleyemiyorumBenim iki arkadaşım aşılama ile hamile kaldı ikisinin de 3 yumurtası vardı en küçüğü 20 en büyüğü 24 seklindeydi bence yumurta büyük olunca daha kolay oluyor çatlaması ve sağlıklı gebelik oluyor
kötü düşünmeyin yine de hayırlısı olsun hakkınızdaPcos bütük etken dediğiniz gibi fazla yumurta uyarımında ölüm riski bile var maalesef. Evet içim ondan rahat fakat benim hiç gelişme olmadı cok düşük dozdan başladığımız için yarın 15. Gün salı doktora gidicem hala gelişim yoksa sanmıyorum devam edeceğini ama hayırlısı bilmiyorum nasip
37,5 hiç bu kadar az vurulmadım günlük doz olarak 325 uyguluyorumMerhaba kızlar yardımınıza ihtiyacım var 11 gündür gonal f kullanıyorum
5 gün 37,5
6 gün 50 vurdum fakat yumurta gelişimi olmadı bunu yaşayan oldu mu ve tedavım devam ediyor gonal f son kullanma tarihi 12.2023 kutuyu hiç açmadım bir sorun olur mu ?