Gonal f kullanp hamile kalan varm?

canm kaç tane vuruldun iğneden ay içerisinde peki

Ben de bugün iğneler e başladım gonal f ve merional iğneleri verdi adetimin 2. Günü 7 yumurta varmış sizce olumlu olurmu kızlar allah yardımcımız olsun

Kızlar bende pko varmış doktora adetimin 5. Günü gittim gonal f 75 verdi 3 tane ilkini o gün vuruldum sizce hamile kalma şansım nedir bu 3 iğneyle okudum yazıları herkes en az 5-6 tane kullanmış bana neden 3 tanecik verdiki

Yaaa off 2 gündür 112.5 vuruluyodum gene gelisme yok sadece bi yumurta 10mm olmuş( aramızda benim gibi olup geri büyüyen varmi ya.hevesim gitti böyle olunca

Merhaba arkadaşlar,

3 Klomen ve çatlatma iğnesi ve bir rahim filminden sonra doktor Gonal f 450 aşamasına geçti. 5 gün boyunca 100lük iğne olacam. Salı günü tekrar gidecem. Bir buçuk yıla yaklaştık, artık umudumu yitiriyorum yavaş yavaş.

Gonal tedavisi ile hamile kalanlar lütfen yazabilirler mi?

cnm naptın sonuç ne bende bu ay gonal f ye başlıcam olumlu sonuç alan varmı acaba

selam arkadarlar hayirli olsun cnm 3lerin allah anali babali buyutsun dr bana da yazdida bu igneyi acaba tek seferde tutma ihtimali varli seninki ilk seferdeli oldu acaba

Kizlar bende martta yazmistim gonal f ye basladim diye çok şükür tuttu asilamam suanda 27 haftalik hamileyim rabbim herkese kisa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin

cnm naptın sonuç ne bende bu ay gonal f ye başlıcam olumlu sonuç alan varmı acaba
Çok gec gördüm kusura bakma. Gonal f de işe yaramadı hem de 3 kez kullandım en az. Bu arada subattaki rahim filminden sonra nisanda son adeti gördükten sonra hamile kaldım ama boş gebelik sonucu haziranda 2 aylıkken kese alindi kürtajla. Doktor son olarak aşılama yaptı. Bakalım sonuç bekliyorum. Pek umutlu değilim. Sen ne yaptın?

DÜN İLK AŞILAMAMI OLDUM BENDE CNM BEKLİCEM ARTIK BİTANE YUMURTAM BÜYÜDÜ SADECE İNŞALLAH GÜZEL SONUÇLAR ALIRIZ

DÜN İLK AŞILAMAMI OLDUM BENDE CNM BEKLİCEM ARTIK BİTANE YUMURTAM BÜYÜDÜ SADECE İNŞALLAH GÜZEL SONUÇLAR ALIRIZ
Dün o mesajı yazdıktan sonra adet oldum yani tutmadı benim ilk aşılama. 26.günde oldum. Bakalım nasıl bir yol izleyeceğiz bundan sonra. Umudum kayboluyor ama gittikçe. 1 yılı tedavisiz 2 yıla yakın süredir olmuyor... Tek rahatlatan şey, boş gebelik de olsa 1 kez gebe kalabilmiş olmam.

geçmiş olsun cnm evet çok zor tahmin ediyorum ama dediğin gibi boş gebelikte olsa gebe kalabiliyosun en azından er yada geç olacak bebeğimiz. doktorunla konuştunmu peki aramı verecek devammı edecek

Adetimin 5.günü final 75 yaptım bugün baktık sağ 15 sol 11 mm olmuş sesi doktor bugün de final yap ertesi gece çatlatma yap pazartesi aşılama yapıcaz dedi

geçmiş olsun cnm evet çok zor tahmin ediyorum ama dediğin gibi boş gebelikte olsa gebe kalabiliyosun en azından er yada geç olacak bebeğimiz. doktorunla konuştunmu peki aramı verecek devammı edecek
Canim yeni cevap verebiliyorum. Okumusum ama o an yazamayinca cevap kalmış. Çok sağol öncelikle. Sanirim aşılamaya devam edeceğiz ama bu adette şehir dışında olduğum için gidemedim. Bir sonrakinde gel bakalim dedi. Hayırlısı. Olmazsa da ne yapayım diyorum.

Bende bu ay İlk kez gonal f 900 kullanıyorum günde 75 yapcam ama aşılama olmayacak. Normal yolla olmazsa aşılama yapmayı düşünüyoruz. Aşılama da fiyat nasıl oluyo bi bilginiz varmı. Bide ilk denemede gebe kalmak olasılığını merak ediyorum hamile kalan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…