- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi umutluyumben
-
Herşeyin bi zamanı var kısmet,biz elimizden geleni yapacağız.tüp bebek tedavisine başlamicak mısın. Allahım inşallah kısa sürede bebislerimizi kucagimiza almamızı nasip etsin
Bugüne kadar hep negatif sonuç görmekten bıktım
canm kaç tane vuruldun iğneden ay içerisinde pekibende kullandım canım bu iğneyi. klomen kist yapıyodu bende. doktorum gonal f verdi. 150 ml vuruldum her gün. 1 tane kaliteli yumurtam oluştu. normal ilişki denedik ve tutmuştu. hamile kaldım o ay ama malesef düşükle sonuçlandı. sonraki ay tekrar vuruldum. aşılamada denedik ama tutmadı malesef. bende uzun bir ara verdim. doktor değiştircem bakalım. gonal f iğneleri gerçekten işe yarıyo. vurulduğum aylarda çok güzel kaliteli yumurtalarım oluşmuştu. inşallah sende de işe yarar..
yaklaşık 7-8 gün civarı kullanmıştım. sonra çatlatma iğnesi vurulmuştu canım ve normal ilişkiyle tutmuştu. siz de bu tedavi yöntemini mi deniyorsunuz?canm kaç tane vuruldun iğneden ay içerisinde peki
cnm naptın sonuç ne bende bu ay gonal f ye başlıcam olumlu sonuç alan varmı acabaMerhaba arkadaşlar,
3 Klomen ve çatlatma iğnesi ve bir rahim filminden sonra doktor Gonal f 450 aşamasına geçti. 5 gün boyunca 100lük iğne olacam. Salı günü tekrar gidecem. Bir buçuk yıla yaklaştık, artık umudumu yitiriyorum yavaş yavaş.
Gonal tedavisi ile hamile kalanlar lütfen yazabilirler mi?
selam arkadarlar hayirli olsun cnm 3lerin allah anali babali buyutsun dr bana da yazdida bu igneyi acaba tek seferde tutma ihtimali varli seninki ilk seferdeli oldu acabakızlar bende de PKO var..bu iğneyle 5 tane sağlıklı ve uygun ebatta yumurtam oldu..doktorum tek riskin beş yumurtanın da döllenmesi olabileceğini söyledi :)) ovitralle çatlatma iğnemi oldum..5 gün aralıksız çalıştık şimdi 3 aylık ikizlerime hamileyim Allah'ım bağışlasın inşallah.. :Saruboceq: :Saruboceq:
umutluyumben neden doktorun hazır yumurtaların varken kesti ki tedavini arkadaşım yaa? :uhm: en kötü ihtimalle çoğul gebelik olurdu..bence sizçalışmalara devam edin bakarsınız yumurtanın çatladığı anı denk getirirsin de bebişlerime arkadaşLAR gelir.. :ecrin_bebek:
YS88 tatlım inşallah sende de işe yarar bu iğne ve hamile kalırsın.. :Saruboceq:
banda aynısını verdi. bişey sorcam aşılama yaptıcak mı kendisi yoksa bız kendımız mı yapıcaz. aşılama yaptırdık dıyelim,ilişki yasakmıCanım gonal f yumurtaları büyütmek için ,ovitrelle ise büyüyen yumurtayı çatlatmak için kullanılır
Çok gec gördüm kusura bakma. Gonal f de işe yaramadı hem de 3 kez kullandım en az. Bu arada subattaki rahim filminden sonra nisanda son adeti gördükten sonra hamile kaldım ama boş gebelik sonucu haziranda 2 aylıkken kese alindi kürtajla. Doktor son olarak aşılama yaptı. Bakalım sonuç bekliyorum. Pek umutlu değilim. Sen ne yaptın?cnm naptın sonuç ne bende bu ay gonal f ye başlıcam olumlu sonuç alan varmı acaba
DÜN İLK AŞILAMAMI OLDUM BENDE CNM BEKLİCEM ARTIK BİTANE YUMURTAM BÜYÜDÜ SADECE İNŞALLAH GÜZEL SONUÇLAR ALIRIZÇok gec gördüm kusura bakma. Gonal f de işe yaramadı hem de 3 kez kullandım en az. Bu arada subattaki rahim filminden sonra nisanda son adeti gördükten sonra hamile kaldım ama boş gebelik sonucu haziranda 2 aylıkken kese alindi kürtajla. Doktor son olarak aşılama yaptı. Bakalım sonuç bekliyorum. Pek umutlu değilim. Sen ne yaptın?
Dün o mesajı yazdıktan sonra adet oldum yani tutmadı benim ilk aşılama. 26.günde oldum. Bakalım nasıl bir yol izleyeceğiz bundan sonra. Umudum kayboluyor ama gittikçe. 1 yılı tedavisiz 2 yıla yakın süredir olmuyor... Tek rahatlatan şey, boş gebelik de olsa 1 kez gebe kalabilmiş olmam.DÜN İLK AŞILAMAMI OLDUM BENDE CNM BEKLİCEM ARTIK BİTANE YUMURTAM BÜYÜDÜ SADECE İNŞALLAH GÜZEL SONUÇLAR ALIRIZ
geçmiş olsun cnm evet çok zor tahmin ediyorum ama dediğin gibi boş gebelikte olsa gebe kalabiliyosun en azından er yada geç olacak bebeğimiz. doktorunla konuştunmu peki aramı verecek devammı edecekDün o mesajı yazdıktan sonra adet oldum yani tutmadı benim ilk aşılama. 26.günde oldum. Bakalım nasıl bir yol izleyeceğiz bundan sonra. Umudum kayboluyor ama gittikçe. 1 yılı tedavisiz 2 yıla yakın süredir olmuyor... Tek rahatlatan şey, boş gebelik de olsa 1 kez gebe kalabilmiş olmam.
Canim yeni cevap verebiliyorum. Okumusum ama o an yazamayinca cevap kalmış. Çok sağol öncelikle. Sanirim aşılamaya devam edeceğiz ama bu adette şehir dışında olduğum için gidemedim. Bir sonrakinde gel bakalim dedi. Hayırlısı. Olmazsa da ne yapayım diyorum.geçmiş olsun cnm evet çok zor tahmin ediyorum ama dediğin gibi boş gebelikte olsa gebe kalabiliyosun en azından er yada geç olacak bebeğimiz. doktorunla konuştunmu peki aramı verecek devammı edecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?