• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gonal f kullanp hamile kalan varm?

Benim 12 aralıkta aşılamam oldu 13 aralıkta yumurtladim ertesi sabah ilişki oldu 24 aralıkta beta hcg 12.50 çıktı 26 aralıkta 274 canım yaa endiselenme bu kadar stres iyi değil rahat ol

Bu arada hesapladim şimdi çatlatma iğnesini vurduktan sonra 14. Gün 12.50 16. Günde de 274 çıkmış canım seninki benimkinden yüksek çıkmış hatta

Simdide acaba ignenin etkisiyle mi 12.67 ckti diye strese girdim agladm bile ya
Yok canım yaa saçmalama bak güzel düşün çatlatma ignesinden sonra 11. Gün ogrenenler varmış az önce gördüm bebeis için iyi değil sakın üzülme bence hamilesin ben senden 1 gün sonra yapmbenim degerim daha düşük çıkmış içini ferah tut sabaha kadar sabret yarın sonucu bana da söyle olur mu aşılama mı senin ki

Yok canım yaa saçmalama bak güzel düşün çatlatma ignesinden sonra 11. Gün ogrenenler varmış az önce gördüm bebeis için iyi değil sakın üzülme bence hamilesin ben senden 1 gün sonra yapmbenim degerim daha düşük çıkmış içini ferah tut sabaha kadar sabret yarın sonucu bana da söyle olur mu aşılama mı senin ki
Asilama degil cnm sadece yumurtla olgunlastirma ve catlatma ignesi oldm bn veririm tabi 1 de gtcm doktora face varsa ordan yazisalm uygunsa cnm

Dun basladım gonal f ye bu ıkıncı asılamam ama ılk asılama gonal f kullanmadım ıns ıyı olur
Canım aşılamada dikkat etmen gereken çok şey var ben aşılama oldum iliskiye gerek yok dersen tutmaz çünkü yumurta genelde asilamadan sonra catliyor o yüzden asilamadan sonra kendini dinle ertesi gün catlarsa 24 saat icinde iliskiye gir benim aşılamada bir gün sonra akşam 8 de catladi ertesi sabah erkenden birlikte olduk ve yumurtanin olduğu tarafa yarım saat yattım bacaklarımı uzatıp çok şükür tuttu kendini takip et ne zaman catladigini anlıyor musun sen bu arada gonal f 75 kullananlar diye bir forum var ordaki kızlarda yeni sana yararı olur oku istersen

Canım aşılamada dikkat etmen gereken çok şey var ben aşılama oldum iliskiye gerek yok dersen tutmaz çünkü yumurta genelde asilamadan sonra catliyor o yüzden asilamadan sonra kendini dinle ertesi gün catlarsa 24 saat icinde iliskiye gir benim aşılamada bir gün sonra akşam 8 de catladi ertesi sabah erkenden birlikte olduk ve yumurtanin olduğu tarafa yarım saat yattım bacaklarımı uzatıp çok şükür tuttu kendini takip et ne zaman catladigini anlıyor musun sen bu arada gonal f 75 kullananlar diye bir forum var ordaki kızlarda yeni sana yararı olur oku istersen
Nasıl bulcam o grubu cok mutsuzum anladım Ağrı oldu ama eğer yanlıs degılse 36 saat degıl 48 saat sonra bıle catlıyabılur mı ben oyle hıssttım Dr ılıskıye gır dedı ama bn eşime sınırlı küs Olduğum ıcın gırmedım cok bunaldım ya bıktım onlada tartısmaktan anlamıyo benı cocuk gıbı off ALLAHIM yardım et

Nasıl bulcam o grubu cok mutsuzum anladım Ağrı oldu ama eğer yanlıs degılse 36 saat degıl 48 saat sonra bıle catlıyabılur mı ben oyle hıssttım Dr ılıskıye gır dedı ama bn eşime sınırlı küs Olduğum ıcın gırmedım cok bunaldım ya bıktım onlada tartısmaktan anlamıyo benı cocuk gıbı off ALLAHIM yardım et
Seni çok iyi anlıyorum bende yaşadım bunları yaşadığın şey kolay değil sürekli hormon yükleniyor artı tutacak tutmayacak stresi ayrı sakin olmaya çalış Gonal f 75 kullananlar diye ara çıkıyor canım

kızlar meraba gunaydın.bende pkoyum.klomen ıse yaramadı bugun gonal f 75 olarak ılk ıgnemı vuruldum..ama cok acıdı ya neden oyle oldu canım cok yandı.acılde attırdım

Merhabalar 3 yıllık evliyim,daha önce kimyasal gebelik yaşadım 1 yıl önce,sonra olmadı klomen catlatma iğnesi fln. Hormonal denge iyi çıkmasına rağmen pco olduğumu söyledi dr um. Gonal f 450 olandan 75 yaptım 12 gün 1 tane olgunlaştı 19mm iken catlatma iğnesi yapıp aşılama uygulandı. Şimdi crinone vajinal jel kullanıyorum.test yapılana kdr.bu 14 gün zor geçecek.erken test yaptiramiyorum çünkü catlatma ignedi betahcg yi yukseltiyormus.kanda ilacın etkisi 10_12 günde geçiyormuş. Rabbim nasip eder inşallah zor yıpratıcı bi durum.başarı oranı gonal f de klomene göre daha mı yüksek aceba?

İlk 4 gün acımadı sonra acıdı gerçekten.ben buz jelini koydum göbeğimde yapacağım yere.baya uyuşturuyor buz sonra uyguladim iğnemi.baya olmuş siz yazalı inşallah hamişsinizdir

Back