- 8 Aralık 2014
- 199
- 36
- 118
- 36
- Konu Sahibi umutluyumben
Cnm bi bilgin varmi ignenin etkisi ac gunŞuan zaten kese çok küçüktür bakmaz inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm bi bilgin varmi ignenin etkisi ac gunŞuan zaten kese çok küçüktür bakmaz inşallah
Bir hafta sanırım canımCnm bi bilgin varmi ignenin etkisi ac gun
Simdide acaba ignenin etkisiyle mi 12.67 ckti diye strese girdim agladm bile yaBu arada hesapladim şimdi çatlatma iğnesini vurduktan sonra 14. Gün 12.50 16. Günde de 274 çıkmış canım seninki benimkinden yüksek çıkmış hatta
Yok canım yaa saçmalama bak güzel düşün çatlatma ignesinden sonra 11. Gün ogrenenler varmış az önce gördüm bebeis için iyi değil sakın üzülme bence hamilesin ben senden 1 gün sonra yapmbenim degerim daha düşük çıkmış içini ferah tut sabaha kadar sabret yarın sonucu bana da söyle olur mu aşılama mı senin kiSimdide acaba ignenin etkisiyle mi 12.67 ckti diye strese girdim agladm bile ya
Asilama degil cnm sadece yumurtla olgunlastirma ve catlatma ignesi oldm bn veririm tabi 1 de gtcm doktora face varsa ordan yazisalm uygunsa cnmYok canım yaa saçmalama bak güzel düşün çatlatma ignesinden sonra 11. Gün ogrenenler varmış az önce gördüm bebeis için iyi değil sakın üzülme bence hamilesin ben senden 1 gün sonra yapmbenim degerim daha düşük çıkmış içini ferah tut sabaha kadar sabret yarın sonucu bana da söyle olur mu aşılama mı senin ki
Olur cnm ama sen özelden msj at ben bilmiyorum seni ekliyimAsilama degil cnm sadece yumurtla olgunlastirma ve catlatma ignesi oldm bn veririm tabi 1 de gtcm doktora face varsa ordan yazisalm uygunsa cnm
Dun basladım gonal f ye bu ıkıncı asılamam ama ılk asılama gonal f kullanmadım ıns ıyı olurOlur cnm ama sen özelden msj at ben bilmiyorum seni ekliyim
Bnde gonal f kullandm cok sukur ilk seferde tuttu gonal f daha etkili diye duymstm zaten ins sende kalirsn cnmDun basladım gonal f ye bu ıkıncı asılamam ama ılk asılama gonal f kullanmadım ıns ıyı olur
Âmin inşallah sen kaçıncı denemende canımBnde gonal f kullandm cok sukur ilk seferde tuttu gonal f daha etkili diye duymstm zaten ins sende kalirsn cnm
Canım aşılamada dikkat etmen gereken çok şey var ben aşılama oldum iliskiye gerek yok dersen tutmaz çünkü yumurta genelde asilamadan sonra catliyor o yüzden asilamadan sonra kendini dinle ertesi gün catlarsa 24 saat icinde iliskiye gir benim aşılamada bir gün sonra akşam 8 de catladi ertesi sabah erkenden birlikte olduk ve yumurtanin olduğu tarafa yarım saat yattım bacaklarımı uzatıp çok şükür tuttu kendini takip et ne zaman catladigini anlıyor musun sen bu arada gonal f 75 kullananlar diye bir forum var ordaki kızlarda yeni sana yararı olur oku istersenDun basladım gonal f ye bu ıkıncı asılamam ama ılk asılama gonal f kullanmadım ıns ıyı olur
Nasıl bulcam o grubu cok mutsuzum anladım Ağrı oldu ama eğer yanlıs degılse 36 saat degıl 48 saat sonra bıle catlıyabılur mı ben oyle hıssttım Dr ılıskıye gır dedı ama bn eşime sınırlı küs Olduğum ıcın gırmedım cok bunaldım ya bıktım onlada tartısmaktan anlamıyo benı cocuk gıbı off ALLAHIM yardım etCanım aşılamada dikkat etmen gereken çok şey var ben aşılama oldum iliskiye gerek yok dersen tutmaz çünkü yumurta genelde asilamadan sonra catliyor o yüzden asilamadan sonra kendini dinle ertesi gün catlarsa 24 saat icinde iliskiye gir benim aşılamada bir gün sonra akşam 8 de catladi ertesi sabah erkenden birlikte olduk ve yumurtanin olduğu tarafa yarım saat yattım bacaklarımı uzatıp çok şükür tuttu kendini takip et ne zaman catladigini anlıyor musun sen bu arada gonal f 75 kullananlar diye bir forum var ordaki kızlarda yeni sana yararı olur oku istersen
Seni çok iyi anlıyorum bende yaşadım bunları yaşadığın şey kolay değil sürekli hormon yükleniyor artı tutacak tutmayacak stresi ayrı sakin olmaya çalış Gonal f 75 kullananlar diye ara çıkıyor canımNasıl bulcam o grubu cok mutsuzum anladım Ağrı oldu ama eğer yanlıs degılse 36 saat degıl 48 saat sonra bıle catlıyabılur mı ben oyle hıssttım Dr ılıskıye gır dedı ama bn eşime sınırlı küs Olduğum ıcın gırmedım cok bunaldım ya bıktım onlada tartısmaktan anlamıyo benı cocuk gıbı off ALLAHIM yardım et
İlk 4 gün acımadı sonra acıdı gerçekten.ben buz jelini koydum göbeğimde yapacağım yere.baya uyuşturuyor buz sonra uyguladim iğnemi.baya olmuş siz yazalı inşallah hamişsinizdir
Herşeyin bi zamanı var kısmet,biz elimizden geleni yapacağız.tüp bebek tedavisine başlamicak mısın. Allahım inşallah kısa sürede bebislerimizi kucagimiza almamızı nasip etsinyok diilim cnmasilama oldum malesef tutmadi