Gonal f kullanp hamile kalan varm?

umutluyumben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2009
49
1
96
arkadaşlar ben bu ay gonal f iğne kullandım fakat günde 150 ml çok gelmiş yumurtalarım çok fazla oldu.aşılama yapılacaktı doktor vazgeçti.çünkü çatlatma iğnesini yaparsak yumurtaların hepsi çatlar ve istemediğimiz sonuçlara mal olur dedi.ve şimdi kendi haline bıraktık.umarım sağlıklı olarak hamile kalırım.böyle olan arkadaşlar bilginize ihtiyacım var.....

AY CANIM HADı HAYIRLISI BENDE BAŞLAYACAĞIM BUGÜN ALDIM ıĞNEMı ADETıN KAÇINCI GÜNÜ BAŞLADIN SEN?BENDE PKO VAR SENDE Bı SORUN VAR MI?DOKTORUM NORMAL YOLLA BU ıĞNEYLE %50 AŞILAMA %80 HAMıLE KALMA ŞANSIM OLDUĞUNU SÖYLEDı ÇOK KARARSIZIM VALLA:ALLAH EMEKLERıMıZı BOŞA ÇIKARMASIN BıR AN ÖNCE BEBıŞLERıMıZ GELıR ıNŞALLAH...:ecrin_bebek

kızlar bende de PKO var..bu iğneyle 5 tane sağlıklı ve uygun ebatta yumurtam oldu..doktorum tek riskin beş yumurtanın da döllenmesi olabileceğini söyledi :)) ovitralle çatlatma iğnemi oldum..5 gün aralıksız çalıştık şimdi 3 aylık ikizlerime hamileyim Allah'ım bağışlasın inşallah.. :Saruboceq: :Saruboceq:
umutluyumben neden doktorun hazır yumurtaların varken kesti ki tedavini arkadaşım yaa? :uhm: en kötü ihtimalle çoğul gebelik olurdu..bence sizçalışmalara devam edin bakarsınız yumurtanın çatladığı anı denk getirirsin de bebişlerime arkadaşLAR gelir.. :ecrin_bebek:

YS88 tatlım inşallah sende de işe yarar bu iğne ve hamile kalırsın.. :Saruboceq:

BurÇın canım sence aŞılama yaptırmayıp normal yollamı denesek hamıle kalabılır mıyım gonalf ıle.doktorum aŞılama ıle %80 Şansın var dedı.sen olsan ne yapardın lÜtfen cvp yazın kızlar ya Çok Çaresızım karar veremıyorummmm.

bence aşılama yaptır ben çok istiyodum ama 30 dan fazla yumurtam olduğu için çatlatma iğnesi yapılmadı o yüzden tedavim yarıda kaldı.aşılamayla daha çok şans oluyomuş.gerçi hepsi ALLAH tan.ben ilk bebeğime 50 mg klomenle hamile kalmıştım hemde doktor yumurtan olmamış dediği halde kendiliğimden kaldım.ALLAH isterse olur canını sıkma

ya arkadaşlar çok kötü durumdayım durumdayım gonal f iğne kullandım yumurta sayım çok fazla oldu diye çatlatma iğnesi vurulmadım.kendi haline bıraktı doktor.ama 2 gündür lekelenme tarzı bişey başladı ve daha adet günüme 12 gün var.ne yapmalıyım doktorumu aradım endişelenme ara kanama olabilir dedi.ilişkiye devam belki yumurta çatlıyodur dedi.ama lekelenme varken nasıl ilişki olur hemde ağrım var.lütfen yardım edin sanki lekelnmeden daha çok adet görmeye başlıyo gibiyim

benim doktorum 37,5 ml vermişti bana bir yumurtam oluşmuştu. Tabiki aşılamam tutmadı. Kızlar siz kaç ml lik kullandınız?

mrb arkadaslar ben 5 yildir pkoyum kullanmadigim ilac kalmadi 1 yildir evliyim bebgimin olmasini cok istiyorum gonal f ignesi vuruldum 10 gun boyunca yattim agrim vardi hamile kalmayi beklerken bugun adet oldum 3 ay tedaviye ara verdik cunku zarar veririmis moralim cok bozuk yaaaa

bende kullanıyorum bu 2 ayım oldu ilkinde aşılama yapılmadı 37.5 kullandım bu ay da75 verdiler nedir bu igneler neye yarıyo bılen varsa lutfen cevap yazsın aşılama hala yapılmadı ne zaman yapılıyo faydası varmı ganol f igne nin

merhaba arkadaşlar bende 2 yıldır bir çok ilaç kullandım ama hamile kalamadım en son geçtiğimiz ay 5 gün boyunca gonal f 75 ml kullandım ve çatlatma iğnesi vuruldum 11 ymurtam gelişti bu iğneyle 15 gün sonra dr gel dedi ama ben bugün maalesef adet ldum . allah isteyen herkese bebiş nasip etsin inşallahbizimde zamanımız var demekki

merhaba arkadaşlar; uzuuuuuunn bir zamandır ilk kez giriyorum siteye 8 yılık evliyim defalarca aşılama yaptırdım geçen yıl bu aylarda tüp bebek yaptırdım ama maalesef hala uğraşıyorum.3 gün önce tekrar başladım tüp bebek tedavisine gonal-f 0.75 le başladım.225 cc yapıyorum hergün yarın kontrolüm var kendiliğinden 11 yumurtam var ama tabi ne kadar kaliteli olcaklar bilemem.bugün kontrolüm var cetrodite 0.25 kullanmaya başlıycam bugünde gonal-f ye de devam edicem galiba dr. verdiği ilaçlara bakılırsa 2-3 gün daha gonal-f devam. geçen yıl farklı bir hastanede yaptırmıştım sadece lucrin kullandırdılar. birde çatlatma iğneleri falan.şimdi bu konuda daha uzman bir yerde başladım ve ileçlarda daha farklı sol tarafımda 2 yumurta vardı sadece 3 gün önceki muyenede ama gelişimi büyüktü sağ tarafta 9 yumurta var tabi küçükler ilaçları almaya başladıktan ertesi günü solda ağrılar başladı yumurtalar gelişince bu ağrıyı hissederim hep ama sağda bir his yok henüz.vel-hasıl bu ilaçlarla hamile kalan var mı? diyecektim laf uzadı tabi:) çok zor ve çok stresli bir süreç üstüne eşinizde duygusal boşluğunuzu anlamıyor ve sizden daha çok stresli yaklaşıyorsa bu işe çok çok daha zor geçen yıl tutmayınca bi daha hayatta denemem demiştim çektiğim stresten dolayı ama yine 1 yıl içinde toparladım kendimi ve koyulduk yola allahım hepimizi anne yapsın inş. bu işin zorluğunu çekmeyenin bilmesine imkan yok. allah yar v e yardımcımız olsun.

kızlar ben hala hamile kalamadım pco lu olduğum için kilo ver gel dediler.bir türlü veremiyorum tabii.şimdi kefir denicem.umarım faydası olur.ama kefir mayası bulamıyorum.evde yapılan daha faydalı diyorlar.pco ya birde soğan kürü iyi diyorlar.daha ben denemedim ama denicem inşallah yılmadan dua ederek sabırla.inşallah herkese rabbim şifa verirr.

Bende gonal igne kullaniyorum hamis kalan varmi kizlar bu igneyle

bende kullandım canım bu iğneyi. klomen kist yapıyodu bende. doktorum gonal f verdi. 150 ml vuruldum her gün. 1 tane kaliteli yumurtam oluştu. normal ilişki denedik ve tutmuştu. hamile kaldım o ay ama malesef düşükle sonuçlandı. sonraki ay tekrar vuruldum. aşılamada denedik ama tutmadı malesef. bende uzun bir ara verdim. doktor değiştircem bakalım. gonal f iğneleri gerçekten işe yarıyo. vurulduğum aylarda çok güzel kaliteli yumurtalarım oluşmuştu. inşallah sende de işe yarar..

ınsanllah canım benım kının ayarınıda 150 yap edı doktorum bakalım cmrtsı bellı olcak hayırlısı

Kizlar mrb benimde bugun adetimin 2.gunu bugun gonal f igne verdi karnimdan bide ovitrella verdi bunlar tam olarak ne icin bilen varmi ve bu yolla hamile kalanlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…