• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gonal f kullanım yardımı

Berilhnm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Elimde 2 tane 900 lük gonal f var 4 kez 225 yaptım. İçinde fazladan oldugunu soyledıler. Hemşire 75 vardır en faxla dedi. Bu konuda tecrübesi olan varmı ? Birde eşim kalemi 300 e getirdi tabi içinde o kadar yok. İçinde kalan kadar mı gösterge değişir. 200 lük doz yapmam gerekiyor bu ıkı igneden kalan beni kurtarırmı teşekkür ederim

Toplamda 1800 mü vardı başta eğer öyleyse 4 defa yapsan 900 gitti elinde yine çok var 300 varsa 200 yapsan yeterli olur. Kalemin gösterge kısmında belli oluyordur ne kadar kaldığı olmadı bize foto at yardımcı olalım

Toplamda 1800 mü vardı başta eğer öyleyse 4 defa yapsan 900 gitti elinde yine çok var 300 varsa 200 yapsan yeterli olur. Kalemin gösterge kısmında belli oluyordur ne kadar kaldığı olmadı bize foto at yardımcı olalım
Her bir 900 den 225 unite 4 er kez yaptım. Toplam 8 gün kullandım.

Elimde 2 tane 900 lük gonal f var 4 kez 225 yaptım. İçinde fazladan oldugunu soyledıler. Hemşire 75 vardır en faxla dedi. Bu konuda tecrübesi olan varmı ? Birde eşim kalemi 300 e getirdi tabi içinde o kadar yok. İçinde kalan kadar mı gösterge değişir. 200 lük doz yapmam gerekiyor bu ıkı igneden kalan beni kurtarırmı teşekkür ederim
Doğru, fazladan yaklaşık 75 ml oluyor içerisinde.
2 tane kalem iğneden 200 doz tam çıkmaz.

Tamamlamalı iğnelerde şöyle yapıyoruz; her seferinde 225e ayarlıyoruz. Az kalsa bile. İlaç bitip iğnenin gösterge kısmında gözüken sayı eksik kalan miktar oluyor. Onu da başka iğneyle tamamlıyoruz

BAna dediler ki içinde 25 kadar fazla oluyor, biz son kontrolde gerek görürsek 2 kutudan kalanları vurduruyoruz destek için.

Önerim eksik doz bırakmamak adına hiç ona güvenmemen. 37,5 gibi bir şey vardı hatırladığım kadarıyla ama asla 75 çıkmaz

Bence düşük ml olan bir tane alın riske atmayım eğer ankadaysanız brnde 100 ml var verebilirim

Back
X