Gonal f kullananlar.....

ozge_nur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
116
Yer
Kastamonu
mrb kızlar bende bir PKO luyum iki ke klomen kullandım yumurta gelişmedi geçen ay gonal f 75 ml vurundum iki yumurtam gelişti dr um çogul gebelik olabilir çatlama iğnesi yapmayalım dedi ve ilişki önerdi ama tutmadı bu ayda dozu düşürdük 37.5 oldum 14 gün cvp vermedi dozu 75 ml e çıkardı 7 gün vurul gel dedi cvp vermezse bu yaı iptal edriz olmazsa tüp bebk falan dedi ne olucak anlamadım çok korkuyorum çok istiyorum bebegim olsun ne olur bana akıl verin Allah her isteyene versin.... Bu gonal f 150 falan vurulup yükseltilmezmi ki ufffffffffff :14:

Canım tedavin hayırlı olsun.Ben bu ay tüp bebek yaptırıyorum bana veriyorlar 150 lik ganol-f.bence aşılama için bayağı yüksek gelir.

bende tüop bebek yapmıştım ama 75lık vermişlerdi fazlası vucuduna dokunursa buyk sakıncası var öldürebılır bile dedi drum vucudun nasıl tepkı verıcek bılemez

slm arkadaşlar bana da doktorum gonal f 75 verdi adetinin 2.günü başla 8.günü kontrole gel dedi 3 kür klomen kullandım yumurta 2 defa büyüdü cevap verdi ancak sonuç alamadık inş. bu defa sonuç alırım diye ümid ediyorum...kullanan bilgisi olan var ı arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim....çokkk istiyorum bir bebeğimm olsunnn...inş. rabbim hepimize hayırlısı ile nasip eder....!!!!!!!!

ben en düşük 75 olarak başladım ve sürekli artırdık dozu 260 bile vurdum ama hiç bir sonuç alamadım.şimdi gonal -f bende acı bir hatıra o kadar...

Back