Gonal f kullananlar bakabilir mi

İnşallah istediginiz sonucu alırsınız tek yumurtayla gebe kalmıştım ben sizin yumurtalar daha fazlaymış şansınız daha yüksek

Evet 125-137.5-150 yükseltildiğide oldu olağan.
3 kere aşılama oldum 3ünde de istenilen boyuta ulaştı bu şekilde.
1. Ve 3. Pozitif 2. Negatif oldu.

Merhaba ben merak ettim Klomenle yumurta hiç elde edemediniz mi yani büyütmedi mi hiç ? Yumurtalarınız çok dirençli olabilir bu yüzden dozu arttırmış olabilir doktorunuz .. bende de var pko ama en ufak tabletlerle bile çok şükür yumurta elde edebiliyorum eşimin sperm Faktörü de eklenince bizde 3 senedir gebelik elde edemedik bu yüzden mesela yumurta 15-16 mm olunca 2 mm daha kendiliğinden büyüyebilir bu sürede bol su vitaminler ve avakado tüketin İnositol takviyesi de oldukça faydalı destek veriyor yani büyümesinde inşallah güzle sonuçlar alırsınız

Umarım vardır ben taburcu olduğum gün bile çok dikkatli bir şekilde kendini zorlamadan ilişkiye gir dedi Maalesef ilkinde hiç elde edemedik ikinci de istediğimiz boyuta ulaşmadı hatta kist yaptı. Bizim de 3 sene oldu daha öncesinde geçirdiğim çikolata kisti ameliyati var patlamisti kistim torsiyon durumu oluşmuştu bi yumurtalikda o kısımdan verim alamıyoruz çok zaten amh 8.6 nerden tutsam elimde kalıyor açıkçası aşılama da olumsuz olunca biraz ara vermeye karar verdim süreç yordu ne yazık ki umarım herkes güzel sonuçlar alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…