• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Gonal f kullanan arkadaşlar lütfen yardım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Hamide10

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2020
17
4
1
32
Merhaba Kızlar ben dün gonalf 450 nin ilk dozunu yaptırdım.hergün 75ml dedi doktorum.bugün kendim yapmak istedim ama galiba iki kere ayarlayıp bastım ilacı.sizce bi sıkıntısı olur mu bana doktorumu aradım sıkıntı olmaz dedi ama bana bi zararı olur diye çok korkuyorum bir saat oldu yapalı şuan için birşeyim yok ama

Doktorunuz zaten bir sorun olmaz demis. Gunde 150 unite yapanlar var neden bir sorun olsun. Zaten yumurta gelisimi takibi yapiliyordur, doktorunuz yumurtalarinizin durumuna gore gerekirse dozu duser, panik yapmayin.

Merhaba Kızlar ben dün gonalf 450 nin ilk dozunu yaptırdım.hergün 75ml dedi doktorum.bugün kendim yapmak istedim ama galiba iki kere ayarlayıp bastım ilacı.sizce bi sıkıntısı olur mu bana doktorumu aradım sıkıntı olmaz dedi ama bana bi zararı olur diye çok korkuyorum bir saat oldu yapalı şuan için birşeyim yok ama
Gonal f gunde 225 kullaniyordum yaninda ek olarak iki igne daha vardi biri 75 digeri 10 du. Bisey olsa bana olurdu canim icini ferah tut.

Kızlar öncelikle iyi akşamlar benim bir sorum olucakti gonalf 450 kullanip siddetli gogus ucu hassasiyeti yasayan varmi lutfen yardim

Back