hersey normal bende hormnonlar yumurtalık hsg cekildim tüpler ama bi türlü olmadı beklemek istemedim inşaallah tutar aşılamainşallah olur.sizde de sıknıtı yoktur inşallah.
hsg üstüne aşılama olursa bencede daha iyi olur. öbür türlü yok. iltihaptı yok öyle böyle derken şansı hsg den sonra yüksek bana göre.insanın içinde ne varsa tertemiz oluyor.hersey normal bende hormnonlar yumurtalık hsg cekildim tüpler ama bi türlü olmadı beklemek istemedim inşaallah tutar aşılama
Öyleymiş ben hsg den sonrada kalırım diye düşünmüştüm temiz cıkmıstı ama olmadı nasip değilmiş bu 2.ayım olacaktı aşılama olmasını istedim beklemek yıpratıyor insanıhsg üstüne aşılama olursa bencede daha iyi olur. öbür türlü yok. iltihaptı yok öyle böyle derken şansı hsg den sonra yüksek bana göre.insanın içinde ne varsa tertemiz oluyor.
Siz aşılama yada bi tedavı gördünüzmü bebek varmı?hsg üstüne aşılama olursa bencede daha iyi olur. öbür türlü yok. iltihaptı yok öyle böyle derken şansı hsg den sonra yüksek bana göre.insanın içinde ne varsa tertemiz oluyor.
tüp yaptırdım ilk negatifti.klomen içmeyi düşünüyorum bu ay.Siz aşılama yada bi tedavı gördünüzmü bebek varmı?
İnşallah olumlu olur bekleyişlerimiz en kısa sürede. Sorun nedir?tüp yaptırdım ilk negatifti.klomen içmeyi düşünüyorum bu ay.
imkansız birşey yok.çocuk isteğimi imkansızlaştıran insanlar var.tüm sıkıntılarımın ilaçlarını içiyorum. ilaçlarımı içtiğim için engel de yok bişeye hani.İnşallah olumlu olur bekleyişlerimiz en kısa sürede. Sorun nedir?
Zaten bu insanlar cevre yokmu stres ondan kaynaklı hep.dengesiz dengesiz sorular kıyaslamalar senin hayatına müdahale etme cabalArı işte bunlar yıldırıyor..herşey Allah tanimkansız birşey yok.çocuk isteğimi imkansızlaştıran insanlar var.tüm sıkıntılarımın ilaçlarını içiyorum. ilaçlarımı içtiğim için engel de yok bişeye hani.
doktor da çok üzdü beni.Zaten bu insanlar cevre yokmu stres ondan kaynaklı hep.dengesiz dengesiz sorular kıyaslamalar senin hayatına müdahale etme cabalArı işte bunlar yıldırıyor..herşey Allah tan
Aaa maşallah ne güzel cok mutlu oldumm Rabbim uzun ömürler versin darısı başıma :) ilk aşılamanızmıydı sorununuz neydi?Ben hemde ikiz :)
Rabbim gönlümüze göre versin insallah. Sıkıntı stres yapma bosver herkesi doktorunsa onuda değiştir. Hersey etkiliyormus cidden dün doktorum beni cok stresli gördü sanırım sen rahat ol deyip durdu ben rahatım kendi halimde ama cevreden biri gelip bozuyor nasılsın demedin doktora gittinizmi olmuyormu cocuk diye pat soruyolrlardoktor da çok üzdü beni.
İlk aşılama yumurtam çatlamıyodu.Aaa maşallah ne güzel cok mutlu oldumm Rabbim uzun ömürler versin darısı başıma :) ilk aşılamanızmıydı sorununuz neydi?
Allah ım ne güzel inşallah benimde tutar benim sorunum yok hersey güzel eşimde ileri hareket göze carpmıcak sekilde ama eksiklik var inşallah olur Dua et olurmuİlk aşılama yumurtam çatlamıyodu.
Eşim için o aşılama yaptıracağımız ay çakşır otu suyu ve sabah akşam iki kaşık keçiboynuzu özü yemişti. O ay sperm sayısı iki katına çıktıAllah ım ne güzel inşallah benimde tutar benim sorunum yok hersey güzel eşimde ileri hareket göze carpmıcak sekilde ama eksiklik var inşallah olur Dua et olurmu
Sayı olarak iyi ama ileri harekette problem var onun için ilac kullanmıstı ama bi etkisini göremedik.doktorumuzda cok göze carpmıyor diyor aşılama da inşallah tutar düşünmek istemiyorum ama aklımda suan hep olucakmı olmayacakmı ümitlenmeyeyim dyorumEşim için o aşılama yaptıracağımız ay çakşır otu suyu ve sabah akşam iki kaşık keçiboynuzu özü yemişti. O ay sperm sayısı iki katına çıktı
Ben kullanın derim.Sayı olarak iyi ama ileri harekette problem var onun için ilac kullanmıstı ama bi etkisini göremedik.doktorumuzda cok göze carpmıyor diyor aşılama da inşallah tutar düşünmek istemiyorum ama aklımda suan hep olucakmı olmayacakmı ümitlenmeyeyim dyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?