Gonal f ile yumurta büyümedi

• Konu Sahibi Konu Sahibi an-gel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

an-gel

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2022
90
36
18
28
Merhaba arkadaşlar. Bilenleriniz vardır aşılama tedavisindeyim. İlk aşılamam tutmadı her şey çok güzel ilerledi 2 yumurtam büyüdü fakat olmadı. Bir ay ara verdik sonra tekrar şubat ayında iğnelere başladım ikinci için. Kullandım ve çok güzel 2 tane büyüdü. Çatlatma iğnesini vuramadan kendiliğinden çatladı ve aşılama iptal edildi. Evde kendiniz deneyin dedi doktor ve gene olmadı. Regl olunca gittim tekrar iğnelere başladım. 10 gündür Gonal f kullanıyorum Fakat yumurta büyümüyor. 6,5 mm de kaldı. İlk 5 gün 50 ml kullandım büyümeyince 75 mm çıkardı doktor bugün gittim 6,5 mm olmuş hiç böyle olmuyordu neden acaba? Başına gelen oldu mu bu durum. 75 mm devam pazartesi tekrar kontrole gideceğim.

Bünye iğnelere alışıyor canım o yüzden küçük kalıyor. Dozu yükseltmiş büyür merak etme

450 gonalf 150 menopur kullandım ben pcos musunuz dozlarınız düşükmüş

Evet pcos var. 450 Gonal f 50 mg vurdum hep büyüdü yumurtalarım ama şimdi tepki vermedi 75 mg çıkardı başka da bir şey kullanmıyorum. İnofolic combi ve methil folat kullanıyorum aynı zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…