- 31 Ağustos 2015
- 56
- 21
- 88
- Konu Sahibi leeshiyoon
-
Çatlatma iğnesinden sonra tekrar kontrole gittin mi? Eğer yumurta çatlamışsa ve hamilelik varsa kasık ve göğüslerde sanki adet olacakmış gibi ağrı oluyor. Adet günün 1 hafta geçtikten sonra test yap bence. Hakkında hayırlısı olsunArkadaşlat merhaba benim adetim 30 mayısti haziran 1 den itibaren gonal f kullandım 5 gün boyunca bittiği günde çatlatma iğnesi kullandım göğsümde acayip ağrı var ve kasıklarım cok ağrıyor bugün adetimden itibaren 19uncu gün sizce ne zaman belli olur kasık ağrısı belirtimi? Daha önce kürtaj oldum kalp atışı olmadıgı için 8 ay geçti ama cok istiyoruz allah kimsenin kucagını boş bırakmasın...
Çatlatma iğnesinden sonra tekrar kontrole gittin mi? Eğer yumurta çatlamışsa ve hamilelik varsa kasık ve göğüslerde sanki adet olacakmış gibi ağrı oluyor. Adet günün 1 hafta geçtikten sonra test yap bence. Hakkında hayırlısı olsun
Canım bendede ilk seferde 2 tane büyük yumurta vardı çatlatma iğnesi sonrası kontrolegittim kontrolde yumurta çatlamış dedi doktor sonrasında 14 -16 gün sonra evde test yap sonucuna göre tekrar gel demişti. Zaten çatlatma iğnesinden sonra 36 saat süren var hamile kalabilmek için. 1 hafta daha bekle sonra test yap biliyorum insan çok sabırsız oluyor ama beklemekten başka yapacak bir şey yok. İnşallah olumlu netice alırsınGitmedim doktorum gel demedi bana çatlatmadan 2hafta sonra test yap dedi adetime daha 1 hafta var belki diğer ilaçlar erken yumurtlatmıstır adetimin 7. Günü yumurtam vardı 3 tane büyük
Canım bendede ilk seferde 2 tane büyük yumurta vardı çatlatma iğnesi sonrası kontrolegittim kontrolde yumurta çatlamış dedi doktor sonrasında 14 -16 gün sonra evde test yap sonucuna göre tekrar gel demişti. Zaten çatlatma iğnesinden sonra 36 saat süren var hamile kalabilmek için. 1 hafta daha bekle sonra test yap biliyorum insan çok sabırsız oluyor ama beklemekten başka yapacak bir şey yok. İnşallah olumlu netice alırsın
Aynen canım doktorumda bana 24 saat sonra ilişki dedi ama göğüslerım cok ağrıyo ve kasıklarıma ağrı giriyor rüyamda gördüm dün gece beebğimin kalp atişini hissediyordum cok kafama taktığımdan ama cok istiyoruz yaa
Ben çatlatma iğnesinden 36 saat sonra aşılama olmuştum. Sizde ilişkiye girdikten 14 gün sonra kan testi yaptırmanız gerek. İdrar testlerine güvenmeyin. Kesinlikle kan testi yaptırın. Göğüs ağrısı hamile kalan bayanda olabileceği gibi gonalf nin etkiside olabiliyormuş diye duymuştum. Benim 14 gün sonrasında beta hcg pozitifti ve göğüs kasık ağrılarım vardı. ancak 9 haftada kalpleri durdu. 2 yumurtam gelişmişti. ikiside tutmuştu ikizdi. am devam etmedi gebelik. Sizde en iyi sonuç kan testi yaptırın derim. Hatta bu aralar tahlil yaptırabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?