• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gonal f ile hamile kalanlar

leeshiyoon

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
56
21
88
Arkadaşlat merhaba benim adetim 30 mayısti haziran 1 den itibaren gonal f kullandım 5 gün boyunca bittiği günde çatlatma iğnesi kullandım göğsümde acayip ağrı var ve kasıklarım cok ağrıyor bugün adetimden itibaren 19uncu gün sizce ne zaman belli olur kasık ağrısı belirtimi? Daha önce kürtaj oldum kalp atışı olmadıgı için 8 ay geçti ama cok istiyoruz allah kimsenin kucagını boş bırakmasın...

Arkadaşlat merhaba benim adetim 30 mayısti haziran 1 den itibaren gonal f kullandım 5 gün boyunca bittiği günde çatlatma iğnesi kullandım göğsümde acayip ağrı var ve kasıklarım cok ağrıyor bugün adetimden itibaren 19uncu gün sizce ne zaman belli olur kasık ağrısı belirtimi? Daha önce kürtaj oldum kalp atışı olmadıgı için 8 ay geçti ama cok istiyoruz allah kimsenin kucagını boş bırakmasın...
Çatlatma iğnesinden sonra tekrar kontrole gittin mi? Eğer yumurta çatlamışsa ve hamilelik varsa kasık ve göğüslerde sanki adet olacakmış gibi ağrı oluyor. Adet günün 1 hafta geçtikten sonra test yap bence. Hakkında hayırlısı olsun

Gitmedim doktorum gel demedi bana çatlatmadan 2hafta sonra test yap dedi adetime daha 1 hafta var belki diğer ilaçlar erken yumurtlatmıstır adetimin 7. Günü yumurtam vardı 3 tane büyük
Çatlatma iğnesinden sonra tekrar kontrole gittin mi? Eğer yumurta çatlamışsa ve hamilelik varsa kasık ve göğüslerde sanki adet olacakmış gibi ağrı oluyor. Adet günün 1 hafta geçtikten sonra test yap bence. Hakkında hayırlısı olsun

Gitmedim doktorum gel demedi bana çatlatmadan 2hafta sonra test yap dedi adetime daha 1 hafta var belki diğer ilaçlar erken yumurtlatmıstır adetimin 7. Günü yumurtam vardı 3 tane büyük
Canım bendede ilk seferde 2 tane büyük yumurta vardı çatlatma iğnesi sonrası kontrolegittim kontrolde yumurta çatlamış dedi doktor sonrasında 14 -16 gün sonra evde test yap sonucuna göre tekrar gel demişti. Zaten çatlatma iğnesinden sonra 36 saat süren var hamile kalabilmek için. 1 hafta daha bekle sonra test yap biliyorum insan çok sabırsız oluyor ama beklemekten başka yapacak bir şey yok. İnşallah olumlu netice alırsın

Aynen canım doktorumda bana 24 saat sonra ilişki dedi ama göğüslerım cok ağrıyo ve kasıklarıma ağrı giriyor rüyamda gördüm dün gece beebğimin kalp atişini hissediyordum cok kafama taktığımdan ama cok istiyoruz yaa
Canım bendede ilk seferde 2 tane büyük yumurta vardı çatlatma iğnesi sonrası kontrolegittim kontrolde yumurta çatlamış dedi doktor sonrasında 14 -16 gün sonra evde test yap sonucuna göre tekrar gel demişti. Zaten çatlatma iğnesinden sonra 36 saat süren var hamile kalabilmek için. 1 hafta daha bekle sonra test yap biliyorum insan çok sabırsız oluyor ama beklemekten başka yapacak bir şey yok. İnşallah olumlu netice alırsın

Ben çatlatma iğnesinden 36 saat sonra aşılama olmuştum. Sizde ilişkiye girdikten 14 gün sonra kan testi yaptırmanız gerek. İdrar testlerine güvenmeyin. Kesinlikle kan testi yaptırın. Göğüs ağrısı hamile kalan bayanda olabileceği gibi gonalf nin etkiside olabiliyormuş diye duymuştum. Benim 14 gün sonrasında beta hcg pozitifti ve göğüs kasık ağrılarım vardı. ancak 9 haftada kalpleri durdu. 2 yumurtam gelişmişti. ikiside tutmuştu ikizdi. am devam etmedi gebelik. Sizde en iyi sonuç kan testi yaptırın derim. Hatta bu aralar tahlil yaptırabilirsiniz.

Ben çatlatma iğnesinden 36 saat sonra aşılama olmuştum. Sizde ilişkiye girdikten 14 gün sonra kan testi yaptırmanız gerek. İdrar testlerine güvenmeyin. Kesinlikle kan testi yaptırın. Göğüs ağrısı hamile kalan bayanda olabileceği gibi gonalf nin etkiside olabiliyormuş diye duymuştum. Benim 14 gün sonrasında beta hcg pozitifti ve göğüs kasık ağrılarım vardı. ancak 9 haftada kalpleri durdu. 2 yumurtam gelişmişti. ikiside tutmuştu ikizdi. am devam etmedi gebelik. Sizde en iyi sonuç kan testi yaptırın derim. Hatta bu aralar tahlil yaptırabilirsiniz.

Merhaba Merve
persembe gunu doktora gittim hastaligimin 3. gunuydu. doktora regli miktarim azaldi diye gitmistim. O da bana yumurta miktarin sinirda dedi. sana asilama yapalim diye. amh im 1,5 fsh im 6 lh im 4 filan ama yasim 33 heralde ondan surekli doktorlar cocuk icin bana acele et diyor. tup bebek icin erken dedi. ben de asilama icin sadece esimden sperm alip enjekte ederler sanip direk kabul ettim. Ayni gun hemsire elime bir recete tutusturdu. sali muayneye gel her gun 112 mg vurul dedi. 2 kutu aldim gonal f den bir de catlama ignesi.Ancak kendime igne yapamiyorum. esim yapiyor.

Karnim agriyor. Sanki regl olacak gibi. bir kez kimyasal dusuk yaptim dusuk oncesi gibi agriyor bir de ishal oldum. Acaba bunlar normal mi igne vurulunca sanki bana bir enerji geliyor, ve asiri agresifim. beni oldum olasi ilaclar cok etkiler ondan ilac almamaya calisirim zaten.

Bir de bana hic bir gunden bahsetmedi. pko gibi bir hastaligim yok. estroidim 42-52 filan. aslinda degerlerimde normal

Hemsilereler ser verip sir vermiyor kac gun daha bu asiyi yapacagim. Bu asidan hemen sonra catlama ignesi mi yapacaklar. catlama ignesiyle asilama arasinda gun var mi filan kafayi yicem cunku cuma gunu sehir disinda olmam lazim.

bilgi verirsen cok sevinirim.

1. Merhaba, SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU'nun 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç özellikle tüp bebek ilaçlarının satışı başlıkları sitenin kapanmasına kadar yol açabilecek ciddi bir sorun teşkil etmektedir. Tüp bebek ilaçları satış başlığının kapatılması keyfi bir karar olmayıp mahkeme kararına bağlı bir uygulamadır. Bu sebeple sitenin zarar görmemesi için bu uyarılara uymayan üyelerin (ilaç alıp satan) üyelikleri uyarısız kapatılabilceğini sizinle paylaşmalıyız. Lütfen bu uyarıyı dikkate alın !
    12:21 29 Kasım 2017 tarihli üye bilgilendirme bildirimi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mrb S shascelik ben yeni başladım tüp bebek tedavisine iğne pahalıydı 5adet dedi fakat ben 2 tane alabildim ptesi kadar igneleri kimseye vermediyseniz isterseniz ben talibim valla bol dua ederim tşkler

Bende de yarın kullanılmış iki adet gonal f kaldı. Ama ben Trabzondayım isteyene verebilirim ücretsiz. Yoksa haftaya istanbuldayım memorial şişliye ivf hemşirelere bırakcam

Z zaguda valla ben isterim kargo parasını da öderim sanada çok dua ederim 2kutu aldım ecz borç isterseniz iletişime geçebilirsiniz Allah razı olsun der dua ederim

1. Merhaba, SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU'nun 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç özellikle tüp bebek ilaçlarının satışı başlıkları sitenin kapanmasına kadar yol açabilecek ciddi bir sorun teşkil etmektedir. Tüp bebek ilaçları satış başlığının kapatılması keyfi bir karar olmayıp mahkeme kararına bağlı bir uygulamadır. Bu sebeple sitenin zarar görmemesi için bu uyarılara uymayan üyelerin (ilaç alıp satan) üyelikleri uyarısız kapatılabilceğini sizinle paylaşmalıyız. Lütfen bu uyarıyı dikkate alın !
    12:21 29 Kasım 2017 tarihli üye bilgilendirme bildirimi.

Merhaba arkadaşlar ben de pko vardı ilaçla düzelmesi iğne tedavisine başladım bu 15 gün içersinde 1yumurtam gelisti ovitreelle verdi ve 1 hafta düzenli ilişki önerdi progestann ilacı ve pro Women ilacı ile devam ediyorum adete son 10 gün böyle olup hamile kalan varmı testi ne zaman yapmalıyım :)))

Back