• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gonal f ile gelişmeyen yumurta

cylnakyz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2021
273
156
53
öncelikle herkese merhaba. ben daha önce bir çok kez tedavi görmüş ve yanıt alamamış biriyim. son tedavim de doktorum 2. kez aşılamayı deneyelim dedi. Hem belki olur olmasa da rapor çıkar diye düşündük. ben adetimin 3. gunu gonal f başladı. 37,5-50 ve 75 ml olarak tedavim devam etti. bugün adetimin 20. günü doktor çok zorladı fakat yumurtalarım büyümedi bugün son kez 75 ml vurulup çarşamba kontrole gideceğim ilacın etkisinin o zamana kadar devam edeceğini söyledi. yumurtalarım dirençliymiş bundan kaynaklı aynı zaman da da pcosum. bu şekilde süreç yaşayan oldu mu? çarşamba günü de bu şekilde olursa tedavi sonlandırılacak aşılama yapılmayacak. ama ben gene bir umut tedavi sonlansa bile belki kendiliğinden büyümeye devam eder ve olur diye düşünüyorum. bu şekilde bir süreç yaşayan oldu mu?

Bende pco yum aynı şekilde benimde yumurtalara çok zor etki etti. Aşılamam iptal olmuştu aralık ayında yumurtalar büyümediği için. Aslında etki ediyor ama fazla yumurta olduğu için içinden birisi çıkmadığı içinde tüm yumurtalara eşit gidiyor iğne dozu. İstenilen boyuta gelemiyor. Direk tüp bebeğe başlamınızı tabsiye ederim. Biz öyle yaptık. Tüp bebekte 250 doz ile başladım 8 günde istenilen bpya geldi yumurtalarım ve toplama işlemi yapıldı.

Bende pco yum aynı şekilde benimde yumurtalara çok zor etki etti. Aşılamam iptal olmuştu aralık ayında yumurtalar büyümediği için. Aslında etki ediyor ama fazla yumurta olduğu için içinden birisi çıkmadığı içinde tüm yumurtalara eşit gidiyor iğne dozu. İstenilen boyuta gelemiyor. Direk tüp bebeğe başlamınızı tabsiye ederim. Biz öyle yaptık. Tüp bebekte 250 doz ile başladım 8 günde istenilen bpya geldi yumurtalarım ve toplama işlemi yapıldı.
teşekkür ederim yorumunuz için. tedavi sonlandırıldığında tüp bebek aşamasına geçeceğiz bizde. tüp bebek deyince biraz ürküyorum açıkcası bu süreç de kendimi fazla yıprattım ama başka çare de yok sanırım. hayırlısıyla inşallah tutar sizinki de :)

teşekkür ederim yorumunuz için. tedavi sonlandırıldığında tüp bebek aşamasına geçeceğiz bizde. tüp bebek deyince biraz ürküyorum açıkcası bu süreç de kendimi fazla yıprattım ama başka çare de yok sanırım. hayırlısıyla inşallah tutar sizinki de :)
Hiç ürkecek bi durum yok. Tüm aşamalar aşılama gibi sadece yumurtaları toplayıp dış ortamda embriyo haline getirilip size transfer ediliyor. Pco olarak çok fazla seçeneğimiz ypk. Ve tüp bebek tedavisinde de pco lu hastaların başarı oranı yüksek. İçinizi ferah tutun

Hiç ürkecek bi durum yok. Tüm aşamalar aşılama gibi sadece yumurtaları toplayıp dış ortamda embriyo haline getirilip size transfer ediliyor. Pco olarak çok fazla seçeneğimiz ypk. Ve tüp bebek tedavisinde de pco lu hastaların başarı oranı yüksek. İçinizi ferah tutun
çok teşekkür ederim sağolun. Allah yardımcımız olsun yapacak bişeyimiz yok dediğiniz gibi

Back