Gebeliğe Hazırlık Gonal f iğnesi kullandım nolur yardım edin !!😭😭😭

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Baykussever

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2019
176
83
18
29
Hanımlar bana biraz yardımcı olur musunuz ? Pcos um Aralık ayında aşılama yapıldı olumsuz sonuç aldım. Dört aydır dinleniyordum bu ay yeni bir doktor yeni ümitler diyerek tekrar başladım gonalf iğnesi verdi bir hafta boyunca iğne yaptım göbekten ve dün doktor acil tedaviyi kesiyorum o kadar çok yumurta oluşmuş ki gebe kalırsan iç kanama Riskin çok yüksek ilişki bile olmayacak dedi ben çok korktum bu durumu yaşayan var mı dünden beri gözüme uyku girmiyor sürekli ağlayasım geliyor ne yapmam gerekiyor

Canm cok uzuldum gonlunu ferah tut bsy olmaz dr tavsiyesine uy ilişki ye girme bu ay da dinlen onlar zamanla yok olur zaten

Tüp bebek tedavisinde kullandım bende doktor banada yumurta çok böyle giderse tedaviyi yarım bırakırız transfer olmazsın dedi riskli oluyomuş anne açısından ama sonra ki kontrole gittiğimde düzelmişti korkma doktorun dediğine uy zaten düzeliyor geri

Canm cok uzuldum gonlunu ferah tut bsy olmaz dr tavsiyesine uy ilişki ye girme bu ay da dinlen onlar zamanla yok olur zaten
Rabbim herşeyin hayırlısını versin tabii ki ilk önceliğimiz bu ama insan üzülüyor iki senelik evliyim ve o kadar çok istiyoruz ki eşim beni üzmemek adına bişey söylemiyor ama onun çocuk sevinci içinde kalıyor beni yıkan o

Ben pazartesi gittiğimde iki tane vardı dün gittim doktor şaşırdı şuan o kadar çok yumurtan oluşmuş ki ben böyle bişey görmedim dedi adam

Ben pazartesi gittiğimde iki tane vardı dün gittim doktor şaşırdı şuan o kadar çok yumurtan oluşmuş ki ben böyle bişey görmedim dedi adam
Bende gonal f in dozunu düşürmüştü canım yumurta fazla artınca düşük dozda ilerlemiştik tedaviye sende düşürmedi mi

Bende gonal f in dozunu düşürmüştü canım yumurta fazla artınca düşük dozda ilerlemiştik tedaviye sende düşürmedi mi
62.5 la başladı dört gün iki gün daha ayni şekilde devam etti şimdi kesti tedaviyi ben bu riski göze alamam seni kaybedebiliriz dedi

62.5 la başladı dört gün iki gün daha ayni şekilde devam etti şimdi kesti tedaviyi ben bu riski göze alamam seni kaybedebiliriz dedi
Baya da düşük dozda başlamışsınız inşallah aradan sonra tekrar başladığınızda daha güzel sonuçlar alırsın canım içini ferah tut

Baya da düşük dozda başlamışsınız inşallah aradan sonra tekrar başladığınızda daha güzel sonuçlar alırsın canım içini ferah tut
Aşılamada 75 de yaptım bir hafta bi tane yumurta oluştu sadece bunda anlam veremedim iki gün önce iki yumurta varken iki gün sonunda nasıl bu kadar artabiliyor. E2 değerime baktı normalde 60-65 olması gerekiyormuş benim 45312 çıktı

Hayır adet olmanı beklicez kesinlikle ilaç vs kullanma ağrı kesici bile alma dedi şuan çok riskli durumdasın dedi
Canım seninle daha önce de konuşmuştuk nerdeyse aynı zamanda ilk aşılamayı olmuştuk maalesef benimde olumsuz sonuçlanmıştı dün tekrar aşılama oldum vallahi aklıma geldin ne yaptın diye sonra baktım mesajlarına gerçekten çok üzüldüm bu da nasıl doktormuş bu kadar büyüyene kadar hiç mi kontrole çağırmadı ya

Evet hatırladım bende sorcaktım ismin aklıma gelmedi hayır tam tersi iki güne bir kontrole gittim pazartesi günü iki tane yumurtan var çok iyi ilerliyor dedi çarşamba tekrar gel bakalım duruma göre tedavinin devamında nasıl bir yol izleyeceğimizi anlatayım dedi çarşamba gittiğimde bu sonuçla karşılaştık inan doktor bile dedi inan ben böyle bişey görmedim çok değişik bir durum bu diye

Allah yardımcın olsun canım üzülme en güzel şekilde olacak inşallah öyle düşün

Bende bu ay iğnelerle aşılama oldum ama şükür öyle bi sorun yaşamadım inşallah en kısa zamanda her şey yoluna girecek

Bende bu ay iğnelerle aşılama oldum ama şükür öyle bi sorun yaşamadım inşallah en kısa zamanda her şey yoluna girecek
İnşallah 11 gün var bugün daha adetime dün pembemsi bir leke geldi bugün kahverengiye yakın bir şekilde devam ediyor doktoru aradım gebelik için gelen hastaları kabul etmiyorum bı süreçte dedi

İnşallah 11 gün var bugün daha adetime dün pembemsi bir leke geldi bugün kahverengiye yakın bir şekilde devam ediyor doktoru aradım gebelik için gelen hastaları kabul etmiyorum bı süreçte dedi
Öyle bir saçmalık mi olur senin durumun özel yani normal gebelik ya da hastalık değil ki bunu göz önüne almalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…