Gonal-f iğnelerin kullanım ömrü

Tiny

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2007
543
7
kızlar,
kullandığımız gonal-f ler açıldıktan sonra ne kadar süre kullanılabiliyor bilginiz var mı?

şişelerin içinde kalıyor biraz bunları atmak mı lazım?

cevaplarsınız sevinirim

yok canım atmana gerek yok buzdolabında muhafaza ettiğin sürece son kullanım tarihine kadar kullanabilirsin

kızlar,
kullandığımız gonal-f ler açıldıktan sonra ne kadar süre kullanılabiliyor bilginiz var mı?

şişelerin içinde kalıyor biraz bunları atmak mı lazım?

cevaplarsınız sevinirim

gonal f açıldıktan sonra en fazla 1 ay saklanabiliyor,1 ay dolunca atılıyor.doktorum söylemişti

ben oda sıcaklığında saklıyordum bir sakıncası olur mu acaba. yani sulandırdım. şişede kullandıklarından artan var.

canım oda sıcaklıgında saklamıcaksın buzdolabın ya yumurtalık yada sebzelik bölümünde saklanıcak sogugada maruz kalmıcak o şisede kalanları atma ben atmıyorum dr ince sırıngası var ondan istiyorum kalan şişerlerdekileri ona cekip öyle kullanıyorum o şişerlerinde içinde göründügü kadar az degil cünkü topladıgında baya cıkıyo sulandırdım derken ben onu anlamadım canım ya

yanı toz halinde iken , diğer karışımı koyup , kullandım . şu an kullandıktan sonra kalan var demek istedim. sağol cevabın için.

Canım açılan şişe 28 gün içinde kullanılmalı.Prospektüsünde öyle okumuştum ben.Yazmıyo mu?Attın mı yoksa?
Açılmamışlar son kullanma tarihine kadar kullanılabilir.

Bir de serin yerde saklaman lazım.Dr. bana buzdolabının kapağında sakla demişti.

Gonal f toz halinde de mi oluyo???
Kalem şeklinde bir enjektörde benimki.

Sen pregnly mi söylüyorsun yoksa???

benim doktorum günes isigindan korudugun sürece hic bisey olmaz dedi

X