Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç belli olmaz canım bir arkadaşım aşılama olmuştu evde test yaptı çıkmadı yani negatifti kan verdi değeri 120 falan çıkmıştı yani testlerde yanıltabilirMerhaba bende yumurta büyümemesi ve birde sağ tüpüm tıkalı. Gonal-f iğnesiyle sol tarafımda iki yumurtalık biri 20mm diğeride 16mm olarak 26 kasım çatlatma iğnesi oldum ve 28 kasımda aşılama yapıldı. Bugün idrar testi yaptım ama negatif çıktı Pozitife dönme ihtimali var mı ?
Asilamadan 14 gün sonra kan testine çağırır doktor yinede kan verin emin olun sizMerhaba bende yumurta büyümemesi ve birde sağ tüpüm tıkalı. Gonal-f iğnesiyle sol tarafımda iki yumurtalık biri 20mm diğeride 16mm olarak 26 kasım çatlatma iğnesi oldum ve 28 kasımda aşılama yapıldı. Bugün idrar testi yaptım ama negatif çıktı Pozitife dönme ihtimali var mı ?
adet ağrsı gibi ağrılarım olduğu için ümidimi kesmiştim iki gün daha sabredip kan testi yaptırıyım Rabbimden ümit kesilmezHiç belli olmaz canım bir arkadaşım aşılama olmuştu evde test yaptı çıkmadı yani negatifti kan verdi değeri 120 falan çıkmıştı yani testlerde yanıltabilir
Doktorumda erken idrar testi yapmışsın dedi ama ben karalar bağlamaya hazırım hemen umarım test doğru değildirAsilamadan 14 gün sonra kan testine çağırır doktor yinede kan verin emin olun siz
Benimde 28 Kasım da aşılama yapıldı aynı gün olmuşuz.Doktor 12 aralıkta kan testi vermemi söyledi moralini bozma canım kan ver bende birde herhangi bi belirtin var mı bende adet mi olucam yoksa belirti mi ayırt edemiyorumMerhaba bende yumurta büyümemesi ve birde sağ tüpüm tıkalı. Gonal-f iğnesiyle sol tarafımda iki yumurtalık biri 20mm diğeride 16mm olarak 26 kasım çatlatma iğnesi oldum ve 28 kasımda aşılama yapıldı. Bugün idrar testi yaptım ama negatif çıktı Pozitife dönme ihtimali var mı ?
Bugün yaptığın testte pozitifi göremezsen biraz zor canım. İğne günü saymadan. Ertesi günden itibaren 14 gün sayacaksın. 14. Gün genelde net sonucu veriyor. Ama tabiki mucizeler bizim için var. Hiç belli olmaz. Tabiki pozitife de dönebilirMerhaba bende yumurta büyümemesi ve birde sağ tüpüm tıkalı. Gonal-f iğnesiyle sol tarafımda iki yumurtalık biri 20mm diğeride 16mm olarak 26 kasım çatlatma iğnesi oldum ve 28 kasımda aşılama yapıldı. Bugün idrar testi yaptım ama negatif çıktı Pozitife dönme ihtimali var mı ?
İki gün daha bekliycem kan testi için adetim gelmzse belki geç tutunma olmuşturBugün yaptığın testte pozitifi göremezsen biraz zor canım. İğne günü saymadan. Ertesi günden itibaren 14 gün sayacaksın. 14. Gün genelde net sonucu veriyor. Ama tabiki mucizeler bizim için var. Hiç belli olmaz. Tabiki pozitife de dönebilir