• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık gonal f hakkındaki sorum iütfen bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ebemero

Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2019
502
263
18
30
yumurtam gelişmediği için dr gonal f başlıcam 1000 tl tutar rapor al randevunu ayarlıcam dedı bu rapor için hsg veya baska şart var mı birde raporlu ve raporsuz fiyat farkı cok oluyor mu üni hastanesinde yogunlukla uğrasmaya deger mi aradaki fark

Canim ben rapursuz aldim ilaclarimi 2bin nerdeyse 3 bin tl ye ulasti

3 kutu aldim 400 luktu canim 4 tane de setrotayt aldim 1 kutu catlatma ignesi 1 kutuda menapur kullandim 2000 bin tl verdik menopuruda sonradan ekledik oda 450 tl falandi heralde emin olamicem canim eczaneden eczaneye cok fark oluyor o gun bayabi eczane dolasmistik eşimle

3 kutu aldim 400 luktu canim 4 tane de setrotayt aldim 1 kutu catlatma ignesi 1 kutuda menapur kullandim 2000 bin tl verdik menopuruda sonradan ekledik oda 450 tl falandi heralde emin olamicem canim eczaneden eczaneye cok fark oluyor o gun bayabi eczane dolasmistik eşimle
tamam canım tesekkur ederim

yumurtam gelişmediği için dr gonal f başlıcam 1000 tl tutar rapor al randevunu ayarlıcam dedı bu rapor için hsg veya baska şart var mı birde raporlu ve raporsuz fiyat farkı cok oluyor mu üni hastanesinde yogunlukla uğrasmaya deger mi aradaki fark
Raporsuz 750 TL indirimli eczane bulursanız 500 450 TL ye bulabilirsiniz indirim talep edin eczaneye indiriyorlar zaten onlar tek Bı eczaneye sormayın gezin gerekirse

Kızlar bana eylül ayında gonal-f ve ovitrelle yazıldı. Ben bu ay kendiliğimden hamile kaldım. İlaçlar elimde kaldı hiç kullanılmamış. Sigortası olmayan varsa faturası bile duruyo 532 tl tuttu. Ben satabilirim.

Eklentiler

• 6317E43B-5598-426D-AF14-CA23EA948805.jpeg
    6317E43B-5598-426D-AF14-CA23EA948805.jpeg
    138,9 KB · Görüntüleme: 91
  • B817877B-3E93-4560-A45E-E38D22F54E68.jpeg
    B817877B-3E93-4560-A45E-E38D22F54E68.jpeg
    63,4 KB · Görüntüleme: 63
Bir kutusu 400 tl 2 3 doz anca çıkıyor yaklaşık 2 3 kutu yazıyorlar canım 1200 lira falan tutar raporsuz

igneyı aldınız mı

Bende raporlu aldim. Yanlis hatirlamiyorsam yuzde 60 gbi bir kismini sgk karsiliyor azimsanmiyacak rakamlar bunlar. En fazla 2-3 gun kosturursunuz rapor icin. Tabi rahim filmi istenebiliyor onu cekilmek icin biraz beklemeniz gerekebilir. Adrt sonrasi cekiliyor

Ben de 6 gun ganl f 75 olarak basladim ama etki etmedi galiba bugun 5. Dozu yapilcak ama h8c sancim felan yok yunurta oluşurken cok agrim olurdu

Kızlar yardımcı olur muusnz gonal f 900 gonal f 450 aldım 1500 e yakın tuttu çatlama iğnemle özelde yaptırıyorum ben aşılamaya ilk aşılamam rapor olayını bilmiyordum geri ödeme alabilir miyim ama rahim filmi falan çektirmedim ben hiç yardımcı olursabız sevinirim nasıl Bi yol izlemeliyim

Kızlar yardımcı olur muusnz gonal f 900 gonal f 450 aldım 1500 e yakın tuttu çatlama iğnemle özelde yaptırıyorum ben aşılamaya ilk aşılamam rapor olayını bilmiyordum geri ödeme alabilir miyim ama rahim filmi falan çektirmedim ben hiç yardımcı olursabız sevinirim nasıl Bi yol izlemeliyim
[/QUOTE
Geri odeme olduğunu sanmiyorum ben duymadim hic.

Ben direk raporlu yaptidim o yuzden geri donusum var mi bilginm yok canim

Back