Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaç tane aldın canım gonal f kaçlıktı bıdeCanim ben rapursuz aldim ilaclarimi 2bin nerdeyse 3 bin tl ye ulasti
tamam canım tesekkur ederim3 kutu aldim 400 luktu canim 4 tane de setrotayt aldim 1 kutu catlatma ignesi 1 kutuda menapur kullandim 2000 bin tl verdik menopuruda sonradan ekledik oda 450 tl falandi heralde emin olamicem canim eczaneden eczaneye cok fark oluyor o gun bayabi eczane dolasmistik eşimle
Ne demek canim rica ederimtamam canım tesekkur ederim
Raporsuz 750 TL indirimli eczane bulursanız 500 450 TL ye bulabilirsiniz indirim talep edin eczaneye indiriyorlar zaten onlar tek Bı eczaneye sormayın gezin gerekirseyumurtam gelişmediği için dr gonal f başlıcam 1000 tl tutar rapor al randevunu ayarlıcam dedı bu rapor için hsg veya baska şart var mı birde raporlu ve raporsuz fiyat farkı cok oluyor mu üni hastanesinde yogunlukla uğrasmaya deger mi aradaki fark
Bir kutusu 400 tl 2 3 doz anca çıkıyor yaklaşık 2 3 kutu yazıyorlar canım 1200 lira falan tutar raporsuzyumurtam gelişmediği için dr gonal f başlıcam 1000 tl tutar rapor al randevunu ayarlıcam dedı bu rapor için hsg veya baska şart var mı birde raporlu ve raporsuz fiyat farkı cok oluyor mu üni hastanesinde yogunlukla uğrasmaya deger mi aradaki fark
igneyı aldınız mıyumurtam gelişmediği için dr gonal f başlıcam 1000 tl tutar rapor al randevunu ayarlıcam dedı bu rapor için hsg veya baska şart var mı birde raporlu ve raporsuz fiyat farkı cok oluyor mu üni hastanesinde yogunlukla uğrasmaya deger mi aradaki fark
Bugun aldimigneyı aldınız mı
almsaydınızbende vardı verırdım sızeBugun aldim
Bende raporlu aldim. Yanlis hatirlamiyorsam yuzde 60 gbi bir kismini sgk karsiliyor azimsanmiyacak rakamlar bunlar. En fazla 2-3 gun kosturursunuz rapor icin. Tabi rahim filmi istenebiliyor onu cekilmek icin biraz beklemeniz gerekebilir. Adrt sonrasi cekiliyoryumurtam gelişmediği için dr gonal f başlıcam 1000 tl tutar rapor al randevunu ayarlıcam dedı bu rapor için hsg veya baska şart var mı birde raporlu ve raporsuz fiyat farkı cok oluyor mu üni hastanesinde yogunlukla uğrasmaya deger mi aradaki fark
Sagolasn canim aldim artik tesekkur ederim cokalmsaydınızbende vardı verırdım sıze
Kızlar yardımcı olur muusnz gonal f 900 gonal f 450 aldım 1500 e yakın tuttu çatlama iğnemle özelde yaptırıyorum ben aşılamaya ilk aşılamam rapor olayını bilmiyordum geri ödeme alabilir miyim ama rahim filmi falan çektirmedim ben hiç yardımcı olursabız sevinirim nasıl Bi yol izlemeliyim
[/QUOTE
Geri odeme olduğunu sanmiyorum ben duymadim hic.
Ben direk raporlu yaptidim o yuzden geri donusum var mi bilginm yok canimKızlar yardımcı olur muusnz gonal f 900 gonal f 450 aldım 1500 e yakın tuttu çatlama iğnemle özelde yaptırıyorum ben aşılamaya ilk aşılamam rapor olayını bilmiyordum geri ödeme alabilir miyim ama rahim filmi falan çektirmedim ben hiç yardımcı olursabız sevinirim nasıl Bi yol izlemeliyim
Anladım canm teşekkür ederm yinedeBen direk raporlu yaptidim o yuzden geri donusum var mi bilginm yok canim