Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar. Ben 9 gün boyunca Gonal f 900 kullandım 75 . Doktor çatlatma iğnesi ve daha sonra aşılama yapılacağını söyledi. Çatlamadan sonra doğal yolla ilişkiye girilip olmuyor mu aşılama neden deniyoruz anlayamadım var mı bilginiz
Merhaba arkadaşlar. Ben 9 gün boyunca Gonal f 900 kullandım 75 . Doktor çatlatma iğnesi ve daha sonra aşılama yapılacağını söyledi. Çatlamadan sonra doğal yolla ilişkiye girilip olmuyor mu aşılama neden deniyoruz anlayamadım var mı bilgini
Sizin ilk sanırım aşılamada önce yumurta büyütülüp belli bir aşamaya getiriliyor sonra çatlatma iğnesi yapılıp aşılama yapılıyor daha sonra aradan 1 gün geçtikten sonra sonucu arttırmak adına normal ilişki de öneriyorlar
Sizin ilk sanırım aşılamada önce yumurta büyütülüp belli bir aşamaya getiriliyor sonra çatlatma iğnesi yapılıp aşılama yapılıyor daha sonra aradan 1 gün geçtikten sonra sonucu arttırmak adına normal ilişki de öneriyorlar
Hastanede yatış olmuyor evde istirahat veriyolar tabi çoğul gebelik riski de oluyor ama aşılama da çoğul gebelik çok çok nadir oluyor dilerim tutar aşılamanız
Hastanede yatış olmuyor evde istirahat veriyolar tabi çoğul gebelik riski de oluyor ama aşılama da çoğul gebelik çok çok nadir oluyor dilerim tutar aşılamanız