Gonal f 75 kullananlar bakarmısınız

Ay sinir oluyorum öyle insanlara ne demek tembelmisin cahile bk ya sanayi sorcam yaparken istediğim zaman yaparm deseydn:) valla susmasın kimse cevabını versin bnde 2.5 senelik evliyim olmuyor napalm verende ALLAH alanda oyle büyük konuşmakla olmuyor hayrlsini versin Rabbim kimseyi takma canm kimin ne yaşayacağı belli olmaz Allah büyüktür

İnternet fazla yok anca yaziyorum canim kusura bakma. asilamamin 12. gunu bugun dr. 2 hafta olunca test istemisti suan hicbir belirti yok sadece belim agriyo hastalncakmism gibi cunku adet olunca bitek belim agrir moralm bozuk gibi tuvalate gitmeye korkuyorum karisik hallerdeyim insallah seninde buyumustur yumurtalar istenilen boyuta gelmistir

Valla o kadar cok cahil var ki ya bide istiyorum desem bu sefer aaa niye olmuyo peki problem mi var gercekten allaha sukur esimle ikimizdesw bi sknti yok demekki daha zamani var rabbim hayirlisini versin isteyen herkese canim

Valla o kadar cok cahil var ki ya bide istiyorum desem bu sefer aaa niye olmuyo peki problem mi var gercekten allaha sukur esimle ikimizdesw bi sknti yok demekki daha zamani var rabbim hayirlisini versin isteyen herkese canim
Amin cnm bende sorun var biliyolarda ama artk kimse yüzüme bişey soramıyor :) arkamdan gene konuşuyorlardır eminim ama Allah büyük Rabbim dermansız dert vermesin

Amin cnm bende sorun var biliyolarda ama artk kimse yüzüme bişey soramıyor :) arkamdan gene konuşuyorlardır eminim ama Allah büyük Rabbim dermansız dert vermesin
İllaki konusuyolardir boswer dedigim gibi allah buyuktur bebis olunca herkesin cenesi kapanir unutulur gider

Cnm bir kaç gündür giremedim kusura bakma yarın doktora gidicem bende bakalım yumurtam ne alemde bende sabırsızlıkla bekliyorum.sen naptın var mı bir gelişme cnm inşallah hamilesindir İnşallahhh

Ne kusuru arkadasin dualarim seninle. ben sali gunu kan testi yaptirdim malesef gebelik yok ilk asilamam tutmadi yani simdi hastalanmayi bekliyorum bakalim nolcak dr. ne diycek

Hadi ya olsn cnm üzülme hiç yola devam dha çok yolun var tüp bebek yaptrrsin
Ay oyle deme canim insallah gerek kalmaz tup bebege cunku bi problemimiz yok cok sukur yasimizda genc allah izin verince olur biz biraz acele ettik galiba herseyin zamani var onun otesine gecilmiyo

Ay oyle deme canim insallah gerek kalmaz tup bebege cunku bi problemimiz yok cok sukur yasimizda genc allah izin verince olur biz biraz acele ettik galiba herseyin zamani var onun otesine gecilmiyo
İnşallah gerek kalmaz tabi ben ümidini kaybetme diye dedim bende 25 yaşındayım ikinci tüp bebek tedavisine başlıcam çok zor ama Rabbim hakkımzda hayrlsini versin inşallah

Ne kusuru arkadasin dualarim seninle. ben sali gunu kan testi yaptirdim malesef gebelik yok ilk asilamam tutmadi yani simdi hastalanmayi bekliyorum bakalim nolcak dr. ne diycek
Daha vakti var demekki cnm üzme kendini stres yapma bende bugün doktora gittim. 19. Günümdü yumurtam gelişmemiş hiç iğneler işe yaramamış tarlusal Verdi Zaman kaybetmeyelim dedi adetini bekleyip söktürücü verdi 3 gün sonra içmeye başla dedi adet oluncada klomen vericekmiş bu pko Nasıl bir şeymiş böyle yaa geçen ay ilaçsız yumurtam kendiliğinden oldu çatladı bu ay iğne oldum yumurtam gelişmemiş Nasıl birşey anlamadım.internetten araştırırken inofolic diye hamile kalmaya yardımcı toz gördüm pko olanlara veriliyormuş doktoruma sorucam yarın kullanabilirsin derse alıcam.bir umut işte ALLAHTAN umut kesilmez

Allah sifa versin arkadasim hayirlisiyla kavus bebegine insllah hersey gonlunce olur
Sen kullandın mı hiç inofolic içinde folik asitte varmış pkolulara ve hamile kalmak isyenlerede doktorlar veriyormuş hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş istersen doktoruna bir danış cnm belkide vesile olurda hamile kalırız inşallah

İnşallah gerek kalmaz tabi ben ümidini kaybetme diye dedim bende 25 yaşındayım ikinci tüp bebek tedavisine başlıcam çok zor ama Rabbim hakkımzda hayrlsini versin inşallah
Sizin neden olmuyor cnm sebepsiz mi yoksa bir rahatsızlığınız mı var

Allah allah hakikatten ilginc bi durummus sendeki canim o pcoyla ilgili pek bi bilgimde yok hayirlisi hakknda. inofolic kapsul olarak vermisti canim onlar hamileligi kolaylastirmiyo bildigimiz folic asit ona ek olarak baska bi madde daha var o kadar

Sizin neden olmuyor cnm sebepsiz mi yoksa bir rahatsızlığınız mı var
Çikolata kisti vardı her iki yumurtaliklarimda tüp bebek yaptırdım olmadı snra amelyt oldum kist tekrarladı şuan ikinci tüp bebek tedavisine başlıcam cnm inşallah hayrlsiyla bu son olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…