İnşallah tutunur cnm benim bugün 12. Günüm ve şuan doktora gidiyorum yoldayım bakalım kaç yumurtam oldu bugün iğnenin işe yarayıp yaramadığını anlıycamBende bu ay gonal f kullandim sonrada asilama yapildi simdi bekliyorum canim
Doktora gittim bende biraz geç yumurtlama oluyordu işte adetin 18-19. Günü gibi bugün gittim 12. Günüm yumurtalarım hala küçük yani kaç yumurtam gelişecek belli değil haftaya perşembe tekrar çağırdı ama ben iğnenin etkisini göremedim iğneyle daha çabuk olgunlaşmasını beklerdim bu ay olmazsa klomen vericem dedi daha önce başka doktor günde 2 tane 5 gün kullandırtmıştı ve 1 yumurtam büyüdü bana klomen sana yetersiz geldi demişti bende anlattım bu doktoruma bana klomen verirse daha düşük doz vericekmiş bende daha yüksek dozu yetmemişti dedim düşük dozla Nasıl hamile kalıcam dedim oda daha önce bir hastasıda yüksek dozla kalamamış yarım klomen verdim günde o ay ikizlerine hamile kaldı dedi bilmiyorum bakalım deneyip görücem bu ay hamile kalmazsam inşallah kaldırımda gerek kalmaz doktoruma güveniyorum çok methediyorlar çokta hastası var bakalım inşallah hamile kalırım tez Zaman'da ALLAHIM bütün isteyenlere versin bu arada ben aşılama yaptırmıyorum cnm şuanAmin İnsallah canim hayirli guzel sonuclar olur senin icinde. sanada asilamami yapilcak
aminn cnm inşalahh evet doktor ne derse yapıcam bir bildiği var demekki RABBİM bütün isyenlere versin tez zamanda inşallahAnladim canim insallah hersey gonlunce olur bunyeden bunyeye degisiyo ilacin etkileri sen doktorunun dedgine dewam et arkadasim umarim tez zamanda kabul olur dua
inşallah hamile kalırsın cnm biliyorum beklemek çok zor bende 1,5 yıldır her ay bir umutla bekliyoruım artık sabrım kalmadı ama elden ne gelir RABBİM ol diyecek ki olacakBen 2 ay klomen denedim fazla gelismedi gonal f 75 doz kullandm bu ay 2 gunde 112.5 yaptrdi dr. 2 tane yumrtam oldu biri 23 cm dgeride 19 flndi galiba kucklri onemsemiyo ondan sonrada asilama yapti esimin sperm sonclarinda gayet guzel dedi bakalm simdi sonucu bekliyoruz haftaya belli olcak hep aklima geliyo nolcak diye cok zor beklemek
Aynen canim malesef allahin takdiri 2 bcuk sene oldu evleneli millet dyo artik alin 1 tane flan bnde dsnmyrz dyrm sonra bi sorun mu fln war dye ustelerler flan hc ugrasamam millete lf anlatmkla asilama oldugumu annem bile bilmiyo bizimde 1 senedir yok bebis rabbim daha fazla aratmasn insallah bu durumu yasamayan anlayamiyo yok stres ypma yok rhat ol sanki kolaydi 2 ayda bnde hamile klsaydm zaten bu kadar stres olmazdi ama anlycak insan yok malesefinşallah hamile kalırsın cnm biliyorum beklemek çok zor bende 1,5 yıldır her ay bir umutla bekliyoruım artık sabrım kalmadı ama elden ne gelir RABBİM ol diyecek ki olacak
aynen düşüncesiz insanlar yok mu çocuk yok mu çocuk her gören aynı şeyi söylüyor insanı daha çok strese sokuyorlar.ben doktorun verdiği tedaviyi sadece ablamla kız kardeşime söylüyorum başka kimseye anlatmıyorum anneme bile eşimde kimsenin bilmesini istemiyor kimseye doktora gidiyorum deme diyor işte gizli saklı gidip geliyorum.bende hayıt suyuna başlamak istiyorumAynen canim malesef allahin takdiri 2 bcuk sene oldu evleneli millet dyo artik alin 1 tane flan bnde dsnmyrz dyrm sonra bi sorun mu fln war dye ustelerler flan hc ugrasamam millete lf anlatmkla asilama oldugumu annem bile bilmiyo bizimde 1 senedir yok bebis rabbim daha fazla aratmasn insallah bu durumu yasamayan anlayamiyo yok stres ypma yok rhat ol sanki kolaydi 2 ayda bnde hamile klsaydm zaten bu kadar stres olmazdi ama anlycak insan yok malesef
Aynen cnm vakit Zaman gelince bizimde olacak inşallah inanıyorum.hayıt diye bir bitki var hormonları düzenliyormuş adet düsensikliklerinde ve pko için kullanıp hamile kalan çok kişi var ilk ayda yada ikinci ayda hamile kalıyorlar bende denemek istiyorum hayıt tohumu dersen aktarlarda var şişedede satılıyor hayır suyu diyeKesinlikle bende daha cok stres oluyorum gecen bi tanidik dugunde gordu naptn varmi cocuk flan yok dha dedim nye tembelmsn dedi guldu o kdar cok zoruma gittiki allah nasip etmedikten sonra afedrsn ama byerimizde yrtsak yapck bsy yok sncta herks ayni isi yapiyo ama allah istedgne istdgi zmanda veriyo herksn ayni olmuyo.bnde oylr canm gzli sakli gidiyorum ecznde calsydm 4 senedr srf strestn uzak duraym kontrllere rhat gdym dye cktm isten 1 ay oldu evdeyim benm esimde oyle soylme dyo erkekler bu konuda bize gore dha hassas bz yne kadnlar anlatyrz brbrmze. hayt suyu ne canm ilk defa duydm
Aynen cnm vakit Zaman gelince bizimde olacak inşallah inanıyorum.hayıt diye bir bitki var hormonları düzenliyormuş adet düsensikliklerinde ve pko için kullanıp hamile kalan çok kişi var ilk ayda yada ikinci ayda hamile kalıyorlar bende denemek istiyorum hayıt tohumu dersen aktarlarda var şişedede satılıyor hayır suyu diye[/QUOTE
İnsallah bende inaniyorum oyleyse sen kullan bi canim isine yarar belki vesile olur sanada
Cnm naptın kaç gün kaldı adetine gelişmelerden haberdar et benide merak ettim bende haftaya perşembe gidicem doktora bakalım yumurtam büyümüş mü merak ediyorum bugün 14. Günüm benim geç büyüyor yumurtam birazBen 2 ay klomen denedim fazla gelismedi gonal f 75 doz kullandm bu ay 2 gunde 112.5 yaptrdi dr. 2 tane yumrtam oldu biri 23 cm dgeride 19 flndi galiba kucklri onemsemiyo ondan sonrada asilama yapti esimin sperm sonclarinda gayet guzel dedi bakalm simdi sonucu bekliyoruz haftaya belli olcak hep aklima geliyo nolcak diye cok zor beklemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?