gonal f 450

valla sadece kendim için değil bütün evlat sahibi olmak isteyenler için ediyorum sonuç ne zaman belli olacak
çatlatma iğnesinin etkisi 10-15 gün sonra geçiyormuş kesin sonuç o aralar çıkıyor ben 10. cu günden itibaren başlarım teste ayın 20 si gibi kesin olur sanırım bu 4. çatlatma iğnem çok yumurta oldu die içimde bir umut var ama hayal kırıklığı istemiyorum canım bakalım nasıl geçecek bu süreç

beklemek çok zor rabbim sabır versin

Maşallah canım ne kadar cok yumurtan olmuş inşallah hemencicik gelir bebislerimiz ya gonal f de bende üç tane anca olmustu

Maşallah canım ne kadar cok yumurtan olmuş inşallah hemencicik gelir bebislerimiz ya gonal f de bende üç tane anca olmustu
evet solda hiç yumurtam oluşmuyordu dr um direkt 150 dozla başlattı belki ondan o kadar çok olmuştur ama bi tüpüm kapalı ya bilmiyorum bir de çok yumurta oldu die hemen de umutlanmak istemiyorum Allah hayırlısını versin

forumda kimse gonal f kullanmıyor herhalde herkes klomle iligli konular açmış

günaydın canım..ne durumdasın peki şimdi benim 13. günüm karnım çok şiş kasıklarımda hala ağrı var 2 gün geçti hep devam ediyor sende öyle olmamıştı sanırım

günaydın canım..ne durumdasın peki şimdi benim 13. günüm karnım çok şiş kasıklarımda hala ağrı var 2 gün geçti hep devam ediyor sende öyle olmamıştı sanırım
Günaydın canım. Bende kullandığımda karnımın şiş olduğunu hissediyordum canım çok rahatsızdım bu durumdan, zaten hormon yiye yiye insanın karnı ister istemez şişiyor.
kasıklarındaki ağrı belki yumurtan çatlıyordur o yüzden olabilir canım bu günleri değerlendirin

yokk 10 gün 150 doz vurdum 11. gün çatlatma iğnesi oldum 11. günün akşamına ve ertesi günlere hepsi çatladı yumurtalarımın hatta çatlatmanın 9.u günü dr a gittim çok ağrıyor die hepsi çatlamış bi sıkıntı görünmüyor dedi..yanlız benim yumurtalar çatladıktan sonra karnımda şişlik ve sertlik oldu şimdi de bi baskı var gibi içerden çok rahatsız ediyor..

Canım kendini fazla dinlememeye çalış, kendini dinlediğin zaman her yanın ağrıyor gibi oluyor, ben hamile kalmadığım zaman kendimi dinlediğimde kesin oldu diyodum karnım ağrıyor göğsüm şişti diyordum ama olmadı tabi, sonra bıraktım olursa olur dedim, aşılama oldum o ay ama çalışıyorum hiç düşünmüyorum bile meğerse hamile kalmışım. onun için kafaya da takmamak gerekiyor kendini dinlememeye çalış gez dolaş

tamam canım haklısın zaten bu belirti olayı çıldırtıyor beni yarın 14. gün kan testi yaptıracağım belirsilzik çok zor.. sana da hayırlı olsun bu arada ben çocuğunuz olduğunu bilmiyordum ne zmn doğdu takvimi göremedim..

Mayıs ayında kaldım canım ama bir hafta sonra düştü, bu ikinci düşüğümdü araştırma yapıldı kanda pıhtılaşma varmış

Mayıs ayında kaldım canım ama bir hafta sonra düştü, bu ikinci düşüğümdü araştırma yapıldı kanda pıhtılaşma varmış
anladım canım çok geçmiş olsun..düşerken belirti vermedi mi genelde drlar hemen anlayıp kan sulandırıcı veriyorlarmış böyle durumlarda... en azından sebebini öğrenmiş oldunuz tutabilme ihtimali var olacak Allahın izniyle sizi içinizi ferah tutun..

Merhaba arkadaşlar ben tüp bebek için dün gonal f ye başladım ama bende mide bulantısı ve baş dönmesi oldu böylevyan etkiler yaşayanlar varmı aranîzda

Merhaba arkadaşlar ben tüp bebek için dün gonal f ye başladım ama bende mide bulantısı ve baş dönmesi oldu böylevyan etkiler yaşayanlar varmı aranîzda

Merhaba oncelikle tedavin hayirli olsun. Insallah istedigin gibi guzel sonuclarla bebisini kucagina alirsin ♡ bende gonal f yogun sekilde kullandim ancak bahsettigin belirtileri hic yasamadim. Doktorunla muhakkak gorus ama stres veya skintidan dolayi da vucudun psikolojik bir reaksiyon gostermis olabilir.

Sağol cnm inşallah zaten bukadar sıkıntıyı onun için çekiyorumbende gripte var ondanda kaynaklanıyo olabilir sanırım

Ben de 2 ay kullandım gonal f bana hic yan etki yapmadı. Ben de cok cabuk etkisini göstermişti hemen 6 gunde yumurtam çatlama büyüklüğüne geldi. Normalde 14 günde oluryordu bu. Gerci benim herşeyim normal ve saglikliydi aşılama icin yumurta kalitesi artsin diye kullandirdi doktor belki ondan ben de etkisini çok gostermistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…