gonal f 450 kullanan var mı doktorum bugün verdi akşam yapmaya başlicam adetin 2. Günündeyim şuan bugün başlamamı söyledi bu iğne sayesinde hamile kalan var mı bu süreç nasıl gitti sizlerde klomen kullandım yumurtalıklarımın büyüdüğünü söyledi ve bu ay da adet oldum 2 gün erkenden normalde adet de görmüyorum pkos hastasıyım nisanda kendiliğinden adet oldum ve klomene başladım doktorun dediği günleri değerlendirdim bu ay boş çıktı ve adet oldum şimdide iğneye başladım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
GONAL F 450
- Konu Sahibi ardenlina
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?gonal f ten sonra çatlatma iğneside yaptın mıEvet GONAL-f ile ben gebe kaldım ama hergün aynı saatte vurulmanız gerekiyor ümidinizi kesmeyin gerçekten güzel ilaç zaten tüp bebek tedavisinde kullanılıyor
Evet yaptım ama ilk ay gebelik olmadı ikinci ayda gebelik oldugonal f ten sonra çatlatma iğneside yaptın mı
Merhabalar iğneden önceki aylarda klomen ya da famera falan kullanmışmıydınızEvet yaptım ama ilk ay gebelik olmadı ikinci ayda gebelik oldu
Evet klomen işe yaramadı ama femara ile ilk ayda gebe kalmıştım ama talihsizlik oldu dış gebelik yaşadım gebelik sonlandırıldıMerhabalar iğneden önceki aylarda klomen ya da famera falan kullanmışmıydınız
Çok geçmiş olsun Klomen geçen ay bende de işe yaramadı yarın gonal-f 900 lükle tekrar başlayacağızEvet klomen işe yaramadı ama femara ile ilk ayda gebe kalmıştım ama talihsizlik oldu dış gebelik yaşadım gebelik sonlandırıldı
Merhabalar gebe kalabildiniz mi?gonal f 450 kullanan var mı doktorum bugün verdi akşam yapmaya başlicam adetin 2. Günündeyim şuan bugün başlamamı söyledi bu iğne sayesinde hamile kalan var mı bu süreç nasıl gitti sizlerde klomen kullandım yumurtalıklarımın büyüdüğünü söyledi ve bu ay da adet oldum 2 gün erkenden normalde adet de görmüyorum pkos hastasıyım nisanda kendiliğinden adet oldum ve klomene başladım doktorun dediği günleri değerlendirdim bu ay boş çıktı ve adet oldum şimdide iğneye başladım
Malesef kalamadım iki kere iğneyi kullanırken kontrole çağırdı istediği sonucu alamadım 12 gün kullanmış oldum 50 dozda yumurta sayısı çok büyüyen yok bi ay beklemede kal dedi adet olunca gel dedi önümüz de ki adetin ikinci günü adetim düzensiz olduğunu belirttm gecikme olursa gel sökücü verip iğnenin dozunu yükseltelim dediMerhabalar gebe kalabildiniz mi?
Ben öyle yaptım ama olmadı dozunuz nasıldıEvet GONAL-f ile ben gebe kaldım ama hergün aynı saatte vurulmanız gerekiyor ümidinizi kesmeyin gerçekten güzel ilaç zaten tüp bebek tedavisinde kullanılıyor
Ben klomen kullanmadan önce kendiliğinden adet olmuştum sonra klomen kullandım bu ay da adet oldum nisan da 3 gün sürdü mayıs da 6 gün şuan da beklemedeyimEvet klomen işe yaramadı ama femara ile ilk ayda gebe kalmıştım ama talihsizlik oldu dış gebelik yaşadım gebelik sonlandırıldı
Femarayı öneririm klomen bana göre boş bir ilaç en etkili olanı ise tüp bebek tedavisindede kullanılan GONAL-f çok etkiliBen klomen kullanmadan önce kendiliğinden adet olmuştum sonra klomen kullandım bu ay da adet oldum nisan da 3 gün sürdü mayıs da 6 gün şuan da beklemedeyim
Doktorum direk klomen verdi femerayı adama söylemeye kalksam bişey der diye çekiniyorum artık işinin ehli bi doktor ama mizacı bi tık sert bi gittiğimde çok cana yakın bi gittiğimde sert o yüzden öneri vs de bulunamıyorumFemarayı öneririm klomen bana göre boş bir ilaç en etkili olanı ise tüp bebek tedavisindede kullanılan GONAL-f çok etkili
Amin cümlemize inşallahHayırlısı olsun rabbim gönlüne göre versin