Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah öyledirİğnelerin etkisi 10 günde falan geçiyor
Gayet güzel bir beta. Bence hamilesiniz. 0-5 arası negatif sizin testiniz çok iyi çıkmış.Kan verdim saglik ocagina 1435.28 cikti referans dısı diyo bu ne demek oluyo
E nabizdan baktim sonuclara yarin saglik ocagina gidip doktorla görüsecemGayet güzel bir beta. Bence hamilesiniz. 0-5 arası negatif sizin testiniz çok iyi çıkmış
Hayırlı olsun inşallah:)E nabizdan baktim sonuclara yarin saglik ocagina gidip doktorla görüsecem
İğne etkisinden bu kadar yüksek çıkacağını düşünmüyorum açıkçası gebelik var gibi iğnenin üstünden de geçmiş bu kadar yüksek değer birakmazdiKan verdim saglik ocagina 1435.28 cikti referans dısı diyo bu ne demek oluyo
Insallah igne etkisi degildirİğne etkisinden bu kadar yüksek çıkacağını düşünmüyorum açıkçası gebelik var gibi iğnenin üstünden de geçmiş bu kadar yüksek değer birakmazdi
21 gün diyorsun canım, 12. Günde geçiyor iğnenin etkisiInsallah igne etkisi degildir
Tebrik ederim bende çatlatma iğnesinden 14 gün sonra kan testi verdiğimde ogrendim büyük ihtimalle hamilesiniz iğne etkisi olması mümkün değil değerin oldukca yüksekKan verdim saglik ocagina 1435.28 cikti referans dısı diyo bu ne demek oluyo
Hamilesin canım referans dışı demek normal düzeyden farklı demektir. Tebrikler.Kan verdim saglik ocagina 1435.28 cikti referans dısı diyo bu ne demek oluyo
tüp bebekle mi yoksa siz kendiniz mi kullandınızMerhaba kızlar 3 düşükden sonra yari tüp bebek tedavisine gectik.Gonal f 450mg kullandim 14 martta catlatma ignesi vurdum bugün 21 gün gectim adetimden de 5gün gecikti dayanamayip evde test yaptım sonuc pozitif acaba ignenin etkisi olabilr mi bu durumu yasayan var mi acaba