- 26 Mart 2019
- 87
- 41
- 18
- Konu Sahibi Antikaciprenses
-
Aşılama degil benimki normal yolla denicez ile yaradı mı sizde acabaMerhaba bende kullandım aşılama öncesi kiloya göre ayarlaniyor doktor zaten söyleyecektir inşallah güzel neticeler alırsınız
Evet şükür tuttu 10 haftalık henüzAşılama degil benimki normal yolla denicez ile yaradı mı sizde acaba
Evet şükür tuttu 10 haftalık henüz
Kutuda fazlasıyla vardı kaldı bir kısmı da hatta sanıyorum yeterli olur
Kalan ilaçları ne yaptınız peki?Evet şükür tuttu 10 haftalık henüz
Kutuda fazlasıyla vardı kaldı bir kısmı da hatta sanıyorum yeterli olur
Bişey yapamadım durdu bir süre dolapta sonra attimKalan ilaçları ne yaptınız peki?
Keske ihtiyacı olan biri ile pahlaşsaydınız. Paylaşmak güzeldir.Bişey yapamadım durdu bir süre dolapta sonra attim
Bunu düşünmediğimi düşünerek yazmış olmanız üzücü teşekkür ederim fikir içinKeske ihtiyacı olan biri ile pahlaşsaydınız. Paylaşmak güzeldir.
Canım bende 2 defa iğne kullandım nasip olmadı geçen ay bende gonal t 450 kullandım 2 kutu yani toplam 1500 verdim ama geçenlerde bir sayfada bu ilaçlar için rapor verildiğini öğrendim üniversite ve araştırma hastaneleri endokrin bölümü cikariyor muşMerhaba arkadaşlar yarın gonal f 450 kullanmaya başlıcam gonal la hamile kalan var mı kacıncı ayda kaldınız 750 TL ye aldım bir kutuyu acaba 6 gün için bir kutu yeterlimi yarın kaç ml kullanmam gerek doktor arıyıp söylicekmiş. Tecrübelerinizi benimle paylaşır mısınız?
Aaa gercekten mi cok teşekkür ederim gidip bende cıkartırayım cok saolunCanım bende 2 defa iğne kullandım nasip olmadı geçen ay bende gonal t 450 kullandım 2 kutu yani toplam 1500 verdim ama geçenlerde bir sayfada bu ilaçlar için rapor verildiğini öğrendim üniversite ve araştırma hastaneleri endokrin bölümü cikariyor muş
Raporun örneğini arkadaş sayfaya atmıştı sende çıkartabilir sin çünkü ilaçlar çok pahalı
Mesela 150 TL olan bir iğne için galiba 25 ile 20 TL arası veriyorsun
merhabalar geçen ay kullandım ben kilomdan yumurta rezervime göre düşük doz başladık ona rağmen 6 yumurtam gelişti ve aşılama yapmadı hoca.. ilaç fiyatları çok pahalı direk dışardan alırsan ben hacettepe üniversitesinde yapıyorum rapor çıkartıyorum iki kutu ve çtlatma iğnesine 600 tl verdik normalde heralde 1 kutuya 150 falan diye düşünüyorum ama tbaiki direk gidip rapor çıkartamıyorsunuz doktorun yazması gerek ilaçları muane fdlan olmanız gerekMerhaba arkadaşlar yarın gonal f 450 kullanmaya başlıcam gonal la hamile kalan var mı kacıncı ayda kaldınız 750 TL ye aldım bir kutuyu acaba 6 gün için bir kutu yeterlimi yarın kaç ml kullanmam gerek doktor arıyıp söylicekmiş. Tecrübelerinizi benimle paylaşır mısınız?
Hadi ya bende 750 TL verdim bende yazdıralım bari gidip Bi şekilde bu ay bu kutuyla hamile kalamazsamm cok teşekkür ederimmerhabalar geçen ay kullandım ben kilomdan yumurta rezervime göre düşük doz başladık ona rağmen 6 yumurtam gelişti ve aşılama yapmadı hoca.. ilaç fiyatları çok pahalı direk dışardan alırsan ben hacettepe üniversitesinde yapıyorum rapor çıkartıyorum iki kutu ve çtlatma iğnesine 600 tl verdik normalde heralde 1 kutuya 150 falan diye düşünüyorum ama tbaiki direk gidip rapor çıkartamıyorsunuz doktorun yazması gerek ilaçları muane fdlan olmanız gerek
bişey olmaz merak etme75 lik yaptım bu gün ama ilac biraz elime damladı ilk uygulamada biraz acemilik ceketim yok mu başka kullanan yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?