Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doktor bana önümüzdeki ay için adet olduktan sonra Gonal f 300 iğne tedavisi vereceğini söyledi bu iğneyi kullanıpta sonuç alanlar deneyimlerini paylaşabilirler mi olumlu sonuç elde ettiniz mi
Ben kullandım. Gonal-f 450 olarak aldım. Tüp bebek tedavisinde günlük 200 kullandım. Çok şükür sorun olmadı bebeğime kavuştum. Darısı tüm isteyenlere, hayırla inşallah.
Ben kullandım. Gonal-f 450 olarak aldım. Tüp bebek tedavisinde günlük 200 kullandım. Çok şükür sorun olmadı bebeğime kavuştum. Darısı tüm isteyenlere, hayırla inşallah.
Fırsatım olmadı ancak yazabildim. İçerisinde iğne 1 tane kalem gibi, iğne ucu 10 taneydi sanırım. 450 lik olanı 200 olarak vur demişti. Yani 2 gün kullanınca 50 arttı. 4 kutu almıştım. İçerisinde kalan 50 leri merkezdeki hemşire birleştirdi öyle devam ettim . 9 gün kullandım.
Fırsatım olmadı ancak yazabildim. İçerisinde iğne 1 tane kalem gibi, iğne ucu 10 taneydi sanırım. 450 lik olanı 200 olarak vur demişti. Yani 2 gün kullanınca 50 arttı. 4 kutu almıştım. İçerisinde kalan 50 leri merkezdeki hemşire birleştirdi öyle devam ettim . 9 gün kullandım.