Çok çoookk sevindim sizi merak edip girmiştim çok güzel oldu bu haberKan verdim canm bgun 770 4+5 günlk şuan.persembe yine gidicem değer artışı normal mi diye bakalm
DUA Et nolur belki kabul olur 10. GÜn kan versem belli olur mu acabaHic korkma tuttu diye düşün öyle olsun inş
Hiç korkma çok basit ben özel kurumda olmuştum hiç acımadıTeşekkür ederim canım. Ben de adet olmayı bekliyorum. Tarlusal verdi söktürmek için. 2. Günü gideceğim konuşacağız. Şu film olayı beni geriyor
Sagol canimÇok çoookk sevindim sizi merak edip girmiştim çok güzel oldu bu habersağlıkla kucağınıza alın inşalllahh gözünüz aydın bizlere dua edin lütfen
Ins kuzum alcan sende güzel haberler inanıyorum benDUA Et nolur belki kabul olur 10. GÜn kan versem belli olur mu acaba
Öyle yapıcam inşallah ya denize girdim çok korkuyorum etki etmemiştir diye ya spermi öldürdüyseIns kuzum alcan sende güzel haberler inanıyorum ben10. Gün ignenin etkisi gecmemis olablir kuzm ama biraz daha sabret sen
Olmaz kuzum oyle düşünme olcak olsa doktorun gir demezdi zaten icini ferah tut sen bundan snrasnda dikkat et aklinda şüphe olmaz en azndan böyleÖyle yapıcam inşallah ya denize girdim çok korkuyorum etki etmemiştir diye ya spermi öldürdüyse
Olmaz kuzum oyle düşünme olcak olsa doktorun gir demezdi zaten icini ferah tut sen bundan snrasnda dikkat et aklinda şüphe olmaz en azndan böyle
[/QUOTE
Tamam canım öyle yapıcam senin gebelik kesin mi
Ay inşaallahh inşallahSagol canimben hâlâ şok ins sende güzel haberler vermek girersin buralara
Haplarda benimde cok buyumuyodu canm malesef yetmiyodu. Igne ile anca buyudu. 120 ye yakndm ben fazlacaydı yani kilom canm bana da dedi 100 e kadr düştüm. Kilom yine yuksek ama ignenin etkisi cok fazla oldu kaliteli yumurta büyüdü bence.Ay inşaallahh inşallahbu ay yine femara ile denedik yumurtam bu sefer de 9milim kaldı.. dr 5-6 kilo ver sonra bakalım diyor.. kilom 82 yanlıs hatırlamıyorsam senin de kilon vardı biraz doktor sana hiç kiloyla ilgili bir sey demismiydi canım?
Merhaba canım rabbim sağlıkla kucağına almayı Nasib etsin. Tek yumurta ikizi mi çift yumurta ikizi mi? Bende regl olmayı bekliyorum transfer içinNeden direk tüp bebek denemedin aşılamaya göre daha garanti. Ben tüp bebek yaptirdim gonal f 125 vurdum şimdi ikizlere hamileyim. Polikistik over var bnde ona rağmen altı yumurta olusmustu
Igne etkisi de olabilir kuzum hamile de olbilirsn 12 güne kadr igne etkisi sürüyo yazıyo hep. Ama ins gercekten de hamilesindir bundan snra her yaptgın testye cift cizgiyi görürsün canim benimKızlar çatlama iğnesinin 7. GÜnü çift çizgi oldu ama 2-3 dakika sonra çok hafif çıktı acaba iğneden mi yoksa hamile miyim
Çift yumurta. İki embriyo transfer edildiMerhaba canım rabbim sağlıkla kucağına almayı Nasib etsin. Tek yumurta ikizi mi çift yumurta ikizi mi? Bende regl olmayı bekliyorum transfer için
Benim tek transfer edilecek rabbim hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasib etsin inşallahÇift yumurta. İki embriyo transfer edildi
Amin canım inşallah hiç stres yapmaki rahmin gerilmesin bebeğinde o stresi yaşamasın. Ben ilkinde çok stres yaptım tutmadı. İkincide hiç umursamadım hiç aklıma getirmedim tuttu çok şükürBenim tek transfer edilecek rabbim hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasib etsin inşallah
Aminnn canım inşallah ya 10. Gün bir daha yapıcamIgne etkisi de olabilir kuzum hamile de olbilirsn 12 güne kadr igne etkisi sürüyo yazıyo hep. Ama ins gercekten de hamilesindir bundan snra her yaptgın testye cift cizgiyi görürsün canim benim
3 günde 1 yap canm 15. Güne kadr hep 2 cizgi cikiyosa ( ins cıkarAminnn canım inşallah ya 10. Gün bir daha yapıcam
Pek düşünmüyorum aslında. Hatta kendimi pozitif olacak diye şartlamıyorum negatif olur ise çok üzülmemek için. Rabbim sağlıkla kucağına almayı Nasib etsin canımAmin canım inşallah hiç stres yapmaki rahmin gerilmesin bebeğinde o stresi yaşamasın. Ben ilkinde çok stres yaptım tutmadı. İkincide hiç umursamadım hiç aklıma getirmedim tuttu çok şükür
İnşallahHiç korkma çok basit ben özel kurumda olmuştum hiç acımadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?