• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gonal f 300 iğne 3 adet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

diren34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2022
38
26
3
35
Merhaba elimde 3 adet gonal f 300 iğnesi var tedavimden arttı ihtiyacı olan varsa ücretsiz bir şekilde yardımcı olabilirim boşa gitmesin.

Merhaba elimde 3 adet gonal f 300 iğnesi var tedavimden arttı ihtiyacı olan varsa ücretsiz bir şekilde yardımcı olabilirim boşa gitmesin.
Merhaba ilaçlar hala elinizde mi acaba yarın belli olacak ilaca devam edip etmeyeceğim. İsteyen yoksa eğer benim için 1 gün saklar mısınız ilaçları?

İlacı satmıyorum uygun koşullarda sakladım bende o süreçten geçtim ve kimsenin sağlığıyla oynamam. Tedavimden arttı ve gerçekten ihtiyaç sahibi birine ulaştırmak tek amacım İstanbul da yaşıyorum ona göre yazın lütfen çünkü ilaç buzlar içinde kalacağı için kargo imkanı yok elden teslim edebilirim.

İlacı tedavi süreciniz bittiği içinmi ihtiyaç sahiplerine veriyorsunuz. Benim erkek arkadşımada vermişler sizde sonuç olumlu olmuştur umarım?

İlacı tedavi süreciniz bittiği içinmi ihtiyaç sahiplerine veriyorsunuz. Benim erkek arkadşımada vermişler sizde sonuç olumlu olmuştur umarım?
Evet çok şükür olumlu geçti tedavim

Merhaba bende de 150 kadar kaldı , tedavim bitti , ihtiyacı olan varsa verebilirim, boşa gitmesin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back