sizin hiç gömük dişiniz olmadı mı :84:
Canım dün kardeşimde 20'lik dişi gömük oldugu için ameliyatla aldırdı.Agzında dikişleri var şimdi.Dün sadece çorba içti pipetle.Haftaya pazartesi dikişleri alınacak.Ameliyatla aldırmak gerekiyormuş.Yoksa ciddi zararlar verebiliyormuş insana.Doktorun alalım derse aldır bence.Kardeşim fakültede aldırdı.Sende işi bilen güvenilir bir yere git
canım 12 buçukta çene cerrahisinde randevum var üst sol gömülü yirmilik dişim birazdan alınacak ödüm patlıyo(( 2 tane de alt çenede var biri yarı gömülü diğeri tam gömük onlar daha zor ki bende riski var eğer dikkat edilmezse yüzüm ömür boyu uyuşuk kalacakmış çok korkuyorum alınması da gerekiyomuş mutlaka azı dişime dayanmış çürütme tehlikesi var.aslında tek isteğim tel taktırmaktı şunlardan bi kurtulsammmm ((((((
çok geçmiş olsunnn ama üst sol ben çektirdim 3 ay önce hiç bişey hissetmemiştim üst sol dişim çıkmıştı belki de ondan normal azı dişimi çeker gibi çekti ssağolsun doktorum da çok iyidi ama aşağıdakilerden bende korkuyorum inşallah alt dişlerini çektirirken sorun yaşamazsın bendeki durum sendeki kadar ciddi değil sanırım ama üst dişlerinden korkma benm dişimi çektiğinde 2 dk sürmemişti sadece uyuşması için beklemiştim.. hatta doktor dişi çekmiş bekliyordu kalkmadı ben heralde devam edecek diye baktım yüzüne "bitti mi bu kadar mı yani" demiştim..
ve çektirdimm çok kolay oldu :)))
geçmiş olsunnnnnüst dişler kolay ben alttakilerden korkuyorum :)
Üff evet ya bi de alttakiler var doktorum da sağolsun üstü kolay aldık ama alttakileri kesip biçcem haberin olsun dedi delümü ne ya insan rahatlatır sağ taraf 350 tl sol taraf 300 tl ye yapacak bi de bugünkünün 200 tl ye çektirdimm onlardan da kurtulsam haftaya belki çektiririm
200 müçokmuş o ben 50 ye çektirdim
ama alttakileri 300e çekecekler benimde çnkü ameliyat gerekiyormuş onlar
hepsinde bir an önce kurtulalımda bitsin ben sanırım bayramdan sonra çektircem alttakini çektirdiğimde burada deneyimleri mi paylaşırım :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?