• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gömük diş

4ever4get

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2011
388
1
0
İstanbul
kızlar üst sol 20lik dişimi çektirdim kendisi çıkmıştı ama sağdaki 20liktek tık tok. ağız yapımım filmini çektirdim 2 tane gömük dişim varmış şuan sağ alt kısımdaki gömük dişimda ağrı hissediyorum hatta kulağıma sancı yapıyor.. bu gömük dişlerin çıkması gerekiyor mu yoksa illa ameliyatla aldırmam mı lazım? bilgi verirseniz çok sevinirim eğer çektirmem lazımsa bayramdan önce çektireyim :30:

sizin hiç gömük dişiniz olmadı mı :84:

Canım dün kardeşimde 20'lik dişi gömük oldugu için ameliyatla aldırdı.Agzında dikişleri var şimdi.Dün sadece çorba içti pipetle.Haftaya pazartesi dikişleri alınacak.Ameliyatla aldırmak gerekiyormuş.Yoksa ciddi zararlar verebiliyormuş insana.Doktorun alalım derse aldır bence.Kardeşim fakültede aldırdı.Sende işi bilen güvenilir bir yere git

Canım dün kardeşimde 20'lik dişi gömük oldugu için ameliyatla aldırdı.Agzında dikişleri var şimdi.Dün sadece çorba içti pipetle.Haftaya pazartesi dikişleri alınacak.Ameliyatla aldırmak gerekiyormuş.Yoksa ciddi zararlar verebiliyormuş insana.Doktorun alalım derse aldır bence.Kardeşim fakültede aldırdı.Sende işi bilen güvenilir bir yere git

ben kızılayda aldırmıştım üstteki dişimi. çıkmıştı zaten bi de üst dişler kolay alınıyormuş uyuşturdu çekti 2 dk sürmedi ama bu altta ki gömük dişim kendisi mi çıkmaya çalışıyorda yer bulamıyorum anlamadım. bu kulağıma sancı yapması falan heralde çıkıyor anlamına geliyor bide abse falan yaparsa çok ağrı yapıyormuş acil gidip çektirmem mi lazım acaba

yani eğer bu 20lik işler çektirilmezse çene yapısı bozuluyormuş öyle duymuştum

canım 12 buçukta çene cerrahisinde randevum var üst sol gömülü yirmilik dişim birazdan alınacak ödüm patlıyo :((( 2 tane de alt çenede var biri yarı gömülü diğeri tam gömük onlar daha zor ki bende riski var eğer dikkat edilmezse yüzüm ömür boyu uyuşuk kalacakmış çok korkuyorum alınması da gerekiyomuş mutlaka azı dişime dayanmış çürütme tehlikesi var.aslında tek isteğim tel taktırmaktı şunlardan bi kurtulsammmm :(((((((

canım 12 buçukta çene cerrahisinde randevum var üst sol gömülü yirmilik dişim birazdan alınacak ödüm patlıyo :((( 2 tane de alt çenede var biri yarı gömülü diğeri tam gömük onlar daha zor ki bende riski var eğer dikkat edilmezse yüzüm ömür boyu uyuşuk kalacakmış çok korkuyorum alınması da gerekiyomuş mutlaka azı dişime dayanmış çürütme tehlikesi var.aslında tek isteğim tel taktırmaktı şunlardan bi kurtulsammmm :(((((((

çok geçmiş olsunnn ama üst sol ben çektirdim 3 ay önce hiç bişey hissetmemiştim üst sol dişim çıkmıştı belki de ondan normal azı dişimi çeker gibi çekti ssağolsun doktorum da çok iyidi ama aşağıdakilerden bende korkuyorum inşallah alt dişlerini çektirirken sorun yaşamazsın bendeki durum sendeki kadar ciddi değil sanırım ama üst dişlerinden korkma benm dişimi çektiğinde 2 dk sürmemişti sadece uyuşması için beklemiştim.. hatta doktor dişi çekmiş bekliyordu kalkmadı ben heralde devam edecek diye baktım yüzüne "bitti mi bu kadar mı yani" demiştim..

çok geçmiş olsunnn ama üst sol ben çektirdim 3 ay önce hiç bişey hissetmemiştim üst sol dişim çıkmıştı belki de ondan normal azı dişimi çeker gibi çekti ssağolsun doktorum da çok iyidi ama aşağıdakilerden bende korkuyorum inşallah alt dişlerini çektirirken sorun yaşamazsın bendeki durum sendeki kadar ciddi değil sanırım ama üst dişlerinden korkma benm dişimi çektiğinde 2 dk sürmemişti sadece uyuşması için beklemiştim.. hatta doktor dişi çekmiş bekliyordu kalkmadı ben heralde devam edecek diye baktım yüzüne "bitti mi bu kadar mı yani" demiştim..

inş. cnm ya 10 dk sonra gidiyorum dişçiye 1 saate kurtulmuş olucam inş.. allahım yardım ettt :(((

alt 20liklerim gömüktü ve felaket agri yapiyordu doktora gidip film cektirdim yana dogru cikmaya calistigini gördük hemen alinmali dedi sol alt ve üstü aldirdim cekilirken cok kolay ama sonradan dikisler filan zorluyor biraz zoruda 2-3 gün zaten simdi sag tarafimida aldirmam lazim ama cesaret edemiyorum bayramdan önce aldiricam ama:31:

geçmiş olsunnnnn :32: üst dişler kolay ben alttakilerden korkuyorum :)

Üff evet ya bi de alttakiler var doktorum da sağolsun üstü kolay aldık ama alttakileri kesip biçcem haberin olsun dedi delümü ne ya insan rahatlatır sağ taraf 350 tl sol taraf 300 tl ye yapacak bi de bugünkünün 200 tl ye çektirdimm onlardan da kurtulsam haftaya belki çektiririm

Üff evet ya bi de alttakiler var doktorum da sağolsun üstü kolay aldık ama alttakileri kesip biçcem haberin olsun dedi delümü ne ya insan rahatlatır sağ taraf 350 tl sol taraf 300 tl ye yapacak bi de bugünkünün 200 tl ye çektirdimm onlardan da kurtulsam haftaya belki çektiririm

200 mü :52: çokmuş o ben 50 ye çektirdim
ama alttakileri 300e çekecekler benimde çnkü ameliyat gerekiyormuş onlar
hepsinde bir an önce kurtulalımda bitsin ben sanırım bayramdan sonra çektircem alttakini çektirdiğimde burada deneyimleri mi paylaşırım :86:

200 mü :52: çokmuş o ben 50 ye çektirdim
ama alttakileri 300e çekecekler benimde çnkü ameliyat gerekiyormuş onlar
hepsinde bir an önce kurtulalımda bitsin ben sanırım bayramdan sonra çektircem alttakini çektirdiğimde burada deneyimleri mi paylaşırım :86:

bende büyük ihtimalle bayramdan sonra çektiricem cnmm daha önce çektirilebilirsem yazarım bende deneyimlerimi :9:

Back