Gömme Dolap Mı? Vestiyer Mi?

Kxoxmxuxr Prenses

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2007
4.249
1
116
Diğer
Günaydın kızlaryerimseniben
Benim oturacağım evin girişi biraz büyük bende bunu hem göze hoş hem de işimi görecek hale getirmek istiyorum
açıkçası ikilemde kaldım gömme dolap yaptırıyım vestiyer mi kullanıyım
gömme dolapta işimi görecek yün, yastık, yorgan ıvır-zıvır koyucam
vestiyerde gözüme küçük geliyo
istediğim modeli de bulamadım şu ana kadar
bi el atsanız fikir verseniz çok memnun olurum:Saruboceq:

Eğer alan baya genişse gömme dolap yaptırırsın..
Alanı çok daraltmayacak şekilde..
Bi kısmını da vestiyer olarak ayırırsın..
Ayakkabılar vs. için..
Uygun bir çizimle her ikisini bile kullanabilirsin bence..
Ama yer sadece bir tanesine müsaitse gömme dolap yaptır ki fazlalıkları toplasın..
Gerekirse yanına şu ferforje askılıklardan koyarsın vestiyer yerine..yerimseniben

hmmm hmmm hmmm...
bak şimdi...bence...vestiyerden kastın paltoların göründüğü bir dolapsa sakın...
ben dinletemedim kendimi melenk kayınvalideme, benimki öyle kapıdan her girdiğinde içerisi dağınık...
yok kapalı ise eğer ve o yastık vs koyabileceğin başka bir yer varsa vestiyer yaptır...
şöyle özetlim karışık oldu...ben ilk fırsatta 4 kapaklı bir vestiyer yaptıracağım...kapaklar sürgülü ve tamamen ayna...iki kapak paltolar için iki kapak ayakkabı terlik vs...içine istersen normal askıları kullanabileceğin bir sistem yap istersen iç karşı duvara şu monteli askılardan al
kapı girişi dolabında yastık vs..benim için ters canımıniçi...sevmem yatak malzemelerini başka yerden çıkarmayı...yatağını bazalı al...vakumlu poşetler al içine koyarsın zaten yer de kaplamaz...oldu bittiiii....
ŞenizŞeniz

ebenin ferforje askısı...
herkesin kocası seninki gibi mi nan....ya adam dağınıksa...
bir de ferforje askı mı toplayacak işten gelince....
hasbinallah....pratik ol pratik...
avukat milleti işte yaaaa...

ebenin ferforje askısı...
herkesin kocası seninki gibi mi nan....ya adam dağınıksa...
bir de ferforje askı mı toplayacak işten gelince....
hasbinallah....pratik ol pratik...
avukat milleti işte yaaaa...

Arkadaşşşşş, kızın yatağını yorganını koyacak bazası vırtı zırtı olsa böyle bi soru sormazdı herhalde demiiii... :mymeka:
Biz de biliyoz kapaklı vestiyerin daha güzel oliiiceni emme şartlara da uyucaksın bazen...
Allaaa Alllaaa yaaa..
Ayrıcana benim kocem vestiyermiş askıymış dinlemez...
Direk oturma odasındaki koltuklara saçar kıyafetlerini...:dilcikar:

ohhh...hiç değilse evde çalış biraz...akşama kadar yatişşşş....
daha yatak odası almamış...bazalı alsın zararlı çıkmaz...vakumlu poşette tamammm...
misafir gelince gidip holden yastık mı çıkaracak....
cıkkk...hiçç estetik değil...ama tabi senin anlamaman normal...
ayrıca bu aynalı fikir de senden çıkamazdı...katlanabileceğinden emin değilim her an kendini görmeye...

kömür gözlüm...tepki ver...sen bakma bize...
sor sen aklına takılanları...nasılsa ben müthiş düzenli ve kendisine bakmaya bayılan güzeller güzeli bir meendisim...şu deli karı da hem çirkin hem pasaklı...hem de avukat be yaaa...
işte sana çok net iki kıyas...

evet betişim daha eşya hiç almadık evin tadilatını bitirip
alıp alıp yerleştiricez
bence de bazalı alıyım yatağımı
yatakları atarım onun içine
kapaklı da vestiyer yaptırırım ayakkabı,terlik
mantoları koymak için süper olur Şeniz

Allaaaan şaşkolozu...
Madem daha yatağı almadın, baza alma şansın var..
Ne diye böyle dümbük bi soru soruyon o zaman :mymeka: :mymeka:

Çirkin Betyy e katılıyorum
kapaklı bir dolap daha güzel imkan varsa
bende öyle dağınık görüntüden hoşlanmıyorum
kolay gelsin canım

Allaaaan şaşkolozu...
Madem daha yatağı almadın, baza alma şansın var..
Ne diye böyle dümbük bi soru soruyon o zaman :mymeka: :mymeka:

kıvırma olm kıvırma kıvırma....
herılt yani daha yatak odası almadı...
offf..iyi de bunu anlamak için dahi olmak şart mı ben gibi...
:CüvCüv::CüvCüv:

madem böyle bir sorunun var kömür karası niye bana sorup engin bilgilerimden yararlanmıyosunda bu betyle uğraşıyosun :mymeka:
bence holün genişse gömme dolap yaptır şekerim şakkıdı
bir tarafınada vestiyer gibi bölmeli yaptır manto terlik vs. için yani kısaca ikisinide yaptır :lepi:
sadece baza yatak yorgan için işini görmez kaç yorgan alacak ki baza çalışmıyo işte bunnarın kafaları sen beni dinle sengözlerimebaksanab

ben bundan önce oturduğumuz eve çizmiştim bir tane harika olmuştu. girişimiz bizimde büyüktü ve bunu değerlendirmek istedik. vestiyer alacağımıza kendimiz yaptırdık. inan evdeki bütün döküntü herşeyimizi topladı harika oldu. bi dolabın içinide vestiyer olarak çizdim. ayrıca dışına asmak için bir bölüm askı yaptım. orada sadece ahşap war işte arkada üstünde askılar. güsel oldu.misafirler için açıktaki, ev halkı için ise dolabın içi. eve biri geldiinde giriş hem aydınlık hemde düzenli gözüküodu. özellikle kış aylarında montlar, atkılar, bereler, kabanlar, herşey ortalıkta hiç hoş olmuyor...

yatak odasında gömme dolap yaptırabileceğiniz yer var mı peki?

kömür prenses ,o bölümün resmini çekip yollasan,belki daha sağlıklı fikir verebiliriz ...ayrıca eşim de mobilya imalatı yapıyor ..... bi sorıyım bakayım o ne diycek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…