Kolu ütülüyosun, tammm cizgi izi yapacakken, yapma durMeg şekercim ,benim Kayınvalide de işte çizgi olmadan ütüleyenlerden olduğu için öyle alışılmış sanırım .Ben diyorum ya 40 yaşımda ilk kez duydum bunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kolu ütülüyosun, tammm cizgi izi yapacakken, yapma durMeg şekercim ,benim Kayınvalide de işte çizgi olmadan ütüleyenlerden olduğu için öyle alışılmış sanırım .Ben diyorum ya 40 yaşımda ilk kez duydum bunu
Tam yapacakken olsaydı keşke yapmazdım en azından.Yaptım bitti ne güzelde ütülemişim dedim gayet yaptığım işin arkasında Olmamış diyince ben şok.Sonra bide yaptığım iz yerini açmaya uğraştımKolu ütülüyosun, tammm cizgi izi yapacakken, yapma dur
Yok canim tercik meselesi degil aslinda. Ben de bir giyim ogretmeninden duymustum. Bir tasarim calismasinda yanlis yapildigindan filan bahsetmisti. Gomlegine gore cizgi yapilir ya da yapilmaz diye. Bayanlarin gomlek kolaarinda cizgi olmamali demisti mesela hatta cok dalga gecmisti. her meslegin inceligi heraldeSonuç olarak ben yanlış yapmıyormuşum yıllardır.İzsiz kol tamami ile tercih meselesi oluyor bu durumda .Fikirleriniz için teşekkür ederim
Yok canim tercik meselesi degil aslinda. Ben de bir giyim ogretmeninden duymustum. Bir tasarim calismasinda yanlis yapildigindan filan bahsetmisti. Gomlegine gore cizgi yapilir ya da yapilmaz diye. Bayanlarin gomlek kolaarinda cizgi olmamali demisti mesela hatta cok dalga gecmisti. her meslegin inceligi heralde
ben de utuden nefret ederim konu basligini gorunce belki bir iki tuyo ogrenir de kolaylastirirmiyim diye girmistim
Ha haa bir sure ben de aynisini yapip milettin koluna bakmistim. Cok komikti hatta bunu kesin adam kendi yapmis olmamis cift cizgi filan diye yorumlar yapar olmustum.En azından bundan sonra benim için mecburi oldu.Sonuçta alıştığı bir şekil var bende onu devam ettiririm.Eşim kesinlikle kol izsiz olur diyince danışmak ,fikirlerinizi almak için açtım konuyu.Ütü en sevdiğim işler arasındadır.Tavsiyem ütüyü televizyon izleyerek yap özelliklede sevdiğin bir programı .Ama dikkat fazla kapılıp yakmayasın
Ama emin olduğum birşey var kesinlikle bundan sonra erkeklerin giydiği gömleklerin kol ütüsüne bakacağım
Ha haa bir sure ben de aynisini yapip milettin koluna bakmistim. Cok komikti hatta bunu kesin adam kendi yapmis olmamis cift cizgi filan diye yorumlar yapar olmustum.
utu en dayanilmaz iskence yontemi geliyor bana. Belki varislerim oldugu icin agrilarim basliyor ondandir bende dedigin gibj bir gerilim filmi filan aciyorum. Ancak oyle cekiliyor. Bir keresinde bir hint filmi (ki onlar en az 2.5 3 saat suruyo) ustune de pi nin yasami ni bitirmisligim var artik kac saat surduyse
Amin ins. Saglikla gelsin de evet simdilerde utuyu biriktirip kadim cagiriyorum
Erkeğin giydiği kıyafetin temizliği,uyumu, ütüsü bana evdeki kadının imzası gibi gelir hep.O yüzden çok önemlidir.
Ütü çoğu kadının kabusudur.Ama dedim ya en keyif aldığımdır benim.Ama tabi bazen o bile zor geliyor.Karar alıyorum birikmeden yıkandıkça ütülenecek diye o zaman sürekli ütü masası çıkar ütü çıkar dert oluyor.Bende acil olmayanları biriktirip bir günü ütü günü ilan edip o gün geçip tv nin karşısına tüm gün ütü yapıyorum.Hamilesin zordur senin için özellikle bu dönem. ( Rabbim ,hayırlısı ile kucağına almak nasip etsin )Olmadı ütü için yardım al sen