Ay altiüstü bir fotograf. Burda Merkel'i domuza benzettiler. Bir festivalde dev Merkel yaptilar. Bacaklari acik. Bir de bir sistem kurmuslar icinde kaydirak var. Sanki Merkel doguruyor gibi görünüyordu. Onlara Dava açildigini sanmiyorum.
bu fotoğrafı bende onaylamadım ama bu ülkede eleştiri hakkımız yok malasef.kanı kaynayan ergen liseli genç eleştiri yaptı diye hakkında dava açıldı hapis cezası aldı bu ülkede malasefister belli mevkide olsun olmasın cb yada değil bu ülkenin yada değil geçenlerde putinide bişey çeviriyorlardı oda çok yanlış
ben bi insanın zayıflığını görüyorum dengesizliğini bu tarz fotoğrafları yapmasında hayır eleştirini yaz muhalefet et ama bu ne yahu
yada espirili bişey olsa neyse direkt hakaret gibi
bu arada bı fotoğraftaki yüzük erdoğana ait değil parmağında zaten yüzük var
üzülemedim doktorun durumuna nedense
ergen liselinin twitini paylaşırmısınız eleştirisini merak ettimbu fotoğrafı bende onaylamadım ama bu ülkede eleştiri hakkımız yok malasef.kanı kaynayan ergen liseli genç eleştiri yaptı diye hakkında dava açıldı hapis cezası aldı bu ülkede malasef
http://www.evrensel.net/haber/100567/lise-ogrencisi-erdogana-hakaretten-tutuklandiergen liselinin twitini paylaşırmısınız eleştirisini merak ettim
Ee yaniii bence de cok sevimline var ki bunda,hem baksanıza gollum çok sevimli bence haha :)
Ee yaniii bence de cok sevimli
Tam ağsımısa layık
Aman aman buluttan nem kapanlar varkıymetlimisss haha :)
iki fotoğrafı yan yana koyunca belki de dava açması gereken kişi gollumdur diye düşünmedim değil,vallahi daha sempatik duruyor
Aman aman buluttan nem kapanlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?