Gollum'lu Erdoğan fotoğrafını paylaşan doktorun görevine son verildi

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.691
698
Gollum'lu Erdoğan fotoğrafını paylaşan doktorun görevine son verildi
http://www.birgun.net/haber-detay/g...asan-doktorun-gorevine-son-verildi-98142.html
17.12.2015 16:59

Aydın’da, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, başbakanlığı döneminde sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta yayımladığı bir fotoğrafla hakaret ettiği iddiasıyla yargılanan Dr. Bilgin Çiftçi'nin, memuriyetten men edilmesinin ardından şimdi de aile hekimliği sözleşmesi feshedildi.

Kararın kendisine iletildiğini belirten Dr. Çiftçi, aile hekimliğiyle ilgili savunmasından sonra sözleşmesinin feshedildiğini açıkladı.

Efeler ilçesindeki Dalama Aile Sağlığı Merkezi'nde çalışan Çiftçi hakkında, yaklaşık 17 ay önce sosyal paylaşım hesabında paylaştığı Erdoğan - Gollum fotoğrafı nedeniyle Erdoğan’a hakaret ettiği iddiasıyla adli ve idari soruşturma açılmıştı.

Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Yüksek Disiplin Kurulu, soruşturma raporu doğrultusunda Bilgin Çiftçi’nin devlet memurluğundan çıkarılmasına karar vermişti. Dr. Çiftçi'den, buna istinaden aile hekimliğinin sözleşmesinin feshedilmesi hakkında savunma istenmişti. Devlet memurluğundan men edilen Çiftçi, Dalama Aile Sağlık Merkezi’ndeki işinden de oldu. Çiftçi, hukuki süreci başlatacağını belirtti.

Dr. Bilgin Çiftçi hakkında, Erdoğan’a başbakanlığı döneminde, sosyal paylaşım sitesinde yayımladığı fotoğraflarla hakaret ettiği iddiasıyla açılan ceza davası da bulunuyor. Aydın 3. Asliye Ceza Mahkemesi’nde devam eden davanın, geçen günlerde yapılan dördüncü duruşmasında da karar çıkmamıştı. Mahkeme başkanı, Erdoğan’ın fotoğraflarının benzetildiği, Yüzüklerin Efendisi filmindeki “Gollum” karakterinin kötü olup olmadığı hakkında bilirkişinin incelemesi istemişti. Sanık Çiftçi hakkında, 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezası talep ediliyor. (CİHAN)

almanyayla hic kiyas yapmayalim bence , milletvekiline pastayi suratina atan insani hosgören , cumhurbaskaninin 500 euroluk hotel parasini bir tanidigi tarafindan ödendi diye istifa eden vs vs Türkiye de bunlar hayal , bu devlet görevlilerine özel degil türk toplumunda var , su söz varya sen benim kim oldugumu biliyormusun egosu tavan yapmis bir milletiz , saldirgan empati yoksunu vs..... özünde eziklik var , özenti ki istanbuldaki gördügüm özentiyi hic biryerde görmedim, gerci arablarda ayni sayilir.... kiyas yaparsak ortadogu ülkeleriyle yapmaliyiz avrupayla degil ...

bir doktorunda böyle birsey yapmasida cok sacma ...

ister belli mevkide olsun olmasın cb yada değil bu ülkenin yada değil geçenlerde putinide bişey çeviriyorlardı oda çok yanlış

ben bi insanın zayıflığını görüyorum dengesizliğini bu tarz fotoğrafları yapmasında hayır eleştirini yaz muhalefet et ama bu ne yahu

yada espirili bişey olsa neyse direkt hakaret gibi

bu arada bı fotoğraftaki yüzük erdoğana ait değil parmağında zaten yüzük var

üzülemedim doktorun durumuna nedense

heyy doktorum hastalarınla ilgilen senn.. ne lazım sana bu tarz hakaret etmeler o paylaştığın resim kalitesizliğini anlatır doktor civanım.. haaa men etme olayına gelince saçmalanmışş... hakaret davası açarsın olur biter..

bu fotoğrafı bende onaylamadım ama bu ülkede eleştiri hakkımız yok malasef.kanı kaynayan ergen liseli genç eleştiri yaptı diye hakkında dava açıldı hapis cezası aldı bu ülkede malasef

bu fotoğrafı bende onaylamadım ama bu ülkede eleştiri hakkımız yok malasef.kanı kaynayan ergen liseli genç eleştiri yaptı diye hakkında dava açıldı hapis cezası aldı bu ülkede malasef
ergen liselinin twitini paylaşırmısınız eleştirisini merak ettim

Aman aman buluttan nem kapanlar var

kapsınlar çok da fifi

valla bu ülkede geçmişte kimlerin parodileri yapıldı kimler kimlere benzetildi de hiç bir siyasi bana gollum dediler diye coşmadı.

ikisini elinde de yüzük var duruş şekli aynı ne var yani mizah yapmışlar sanki küfür mü etmişler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…