Saç Rengi ve Saç Boyama GÖLGE YAPTIRMISTIM SİYAHA DÖNDÜM KIZLAR NASIL OLMUS ?? -resimli-

evet tatlım bende öle düşünuyorum biraz çiğ gelıyo gözüme olmazsa bı kac ay sonra açtırıcam..teşekkürler

Rica ederim.

Anam dayanamiyorum, gidip siyaha boyayacagim valla ben de. Zor tutuyorum kendimi. Annem dogal sacin güzel, elleme saclarini diyip dursa da boyayacagim en sonunda. :78: Siyah sac, beyaz ten bayiliyorum bu ikiliye.

Rica ederim.

Anam dayanamiyorum, gidip siyaha boyayacagim valla ben de. Zor tutuyorum kendimi. Annem dogal sacin güzel, elleme saclarini diyip dursa da boyayacagim en sonunda. :78: Siyah sac, beyaz ten bayiliyorum bu ikiliye.

canım eger boyamadıysan hıc boyama derım ınan cok yıpranıyo ben cok cektım bakımı falan eskı canlılıgını bulamıyor sacların...emnım böle de güzelsındr

Evet ya bende bir daha gölge yaptırmycğım.

kızlar ben artık saçlarımı boyamıyorum.4 yıldır doğalım.sanki boyalı saç daha çabuk kırılıyor.Benim hiç kırığım yok artık.55 yaşıma kadar da boyamayacağım.Sağlıklı saçın sırrı doğal saçlar:78::78:

Son düzenleme:

evet canım bende katlıyorum sana kesınlkle dogal sac daha canlı :79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…