Saç Rengi ve Saç Boyama GÖLGE YAPTIRMISTIM SİYAHA DÖNDÜM KIZLAR NASIL OLMUS ?? -resimli-

qizemm..

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2010
241
0
0
İstanbul
kızlar bndan 1 ay önce gölge yaptırmıstım saclarıma resmen sararmıstı sımdı tekrar siyaha döndüm çokmu koyu olmus alısamadım ben pek.. yoksa tekrar açıcam rengini yorumlarınızı bekliyorum hanıml

Eklentiler

• $CIMG5544 (2).jpg
    38,4 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleme:
ahhhh ahhh bende sarıdan siyaha döndüm şimdide açamıyorum rengini siyah güzel duruyo zamanlada rengi oturuyo ama ben sıkıldım siyahtan şimdi uzatıyorum hiç boyamadan kendi rengine dönsün diye ama sana yakışmış zamanlada oturur rengi daha güzel olur

teşekkür edrim canım saclarım uzun cok yıpratmakda istemiyorum boyatarak ama gözüme cok koyu gelıyo cevremdekılerde yakıstıgını söluyo ama kararsız kaldım cok :44:

ilk boyayınca öyle oluyo siyah başka biriymiş gibi hissediyo insan zaten siyahı açmakta zor ve yıpratıcı oluyo ben bir kere kızıldan sarıya dönmüştüm saçlarım yandı ondan beri çok zorlamıyorum saçlarımı korkuyorum

saçlarının uzunluğu harika canım yaaa yakışmış bence siyah renk sana.birkaç ay böyle kullan o arada akar zaten sıkılırsan da değiştirmen daha kolay olur

saçlarının uzunluğu harika canım yaaa yakışmış bence siyah renk sana.birkaç ay böyle kullan o arada akar zaten sıkılırsan da değiştirmen daha kolay olur

teşekkür ederim canım akarmı billmiyorum sıkılmaktan korkuyorum açıkcası biz bayanlar böleyiz işte çabuk sıkılıyoruz inşallah akar

saçların çok güzel maşallah. bende siyaha boyattım ilk zamanlar alışamıyosun ama sonradan güzel geliyo gözüne insanın zamanla alışırsın sende

teşekkür ederim canım akarmı billmiyorum sıkılmaktan korkuyorum açıkcası biz bayanlar böleyiz işte çabuk sıkılıyoruz inşallah akar

altında sarı varsa kesin akar canım birkaç ay içinde kahverengi tonlarına döner.bende öyleyim saçımı boyadığım anda başka renkleri beğenmeye başlıyorum ama biraz sabredip rengin oturmasını beklemek lazım

Harika olmus! Siyah sac cok yakismis sana. Güle güle kullan. Bu arada elbisen de cok hosmus.
Tekrar acik renge dönmeye kalkisma saclarin cok yipranir. Hem koyu renkler acik renklerden daha güzel. Insanin güzelligini ortaya cikariyor. Keske ben de boyayabilsem siyaha...
Bu arada diplerin geldiginde tekrar boyamak istersen koyu kahveye boya, siyah kadar cig olmaz o. Boya bir süre sonra akacagi icin onunla da uyumlu olur. Zaten siyah gibi duruyor ama siyahtaki ciglik koyu kahvede yok.

güzel olmuş.Güle güle kullan.yalnız siyah zor açılır.Açsalar bile saçların yanar.saçlarından olursun.Siyahtan dönüş yoktur.Yaparız diyen kuaförlere de kanma.sonra saç bakım topiklerinde görmeyelim seni.saçların çok güzel daha fazla boyatma.
zmanında ben de siyah kullandım 3-4 yıl kadar.Her renk açılıyor ama mubarek siyah sanki zift gibi hiç açılmıyor.altında benim de sarı vardı.Hatta sarı saçlara siyah daha iyi giriyormuş.Uzatıp kurtulana kadar canım çıkmıştı.Hatta saçlarım yanmıştı. yine de seviyorum siyahı. ama bir daha cesaret edemem....

Son düzenleme:

teşekkürler tatlım çok bende beyaz tenlı oldum için sıyah baya ortaya cıkardı beni dogru eger cok sıklırsam actrmıcam dedn gıbı koyu kahve düşünuyorum ama tabi önce siz zevkli bayanların önerisini alim dedim

aynen canım ya uzatmak için cok ugrastım yanar falan diye cok korkuyorum

Siyah güzel durmuş yakışmış.Açmaya kalkarsan şimdi o güzelim saçlarını yakarsın böylede çok güzel

Bende çok yakıştırdım. koyu kahve daha sıcak bi ton siyahla kıyaslayınca. benim saçlarımda koyu kahve boyalı. golgede siyah, guneşte kestane gibi. senin teninde çok açık bildiğin süt beyazı, kömür karası çok açmaz seni. kolestonun kakao kahveside koyu kahveye benziyor. gorsen ikisini ayırt bile edemezsin. onu da düşünebilirsin tatlım. saçlarına iyi bak :)

asil asi ve wamp artık esmerler daha çok gözüme hoş geliyor saçlarında çok güzel ve canlı durmuş bence kullandıkça gözün alışıcak canım .... gene garipsersen belki yuz cercevesi kısmına bir kaç balyajla renklendirerek sertliğini kırabilirsin istersen ama böyle çok cicisin by:80:

evet canım saclarım biraz kendıne gelsın bende biraz acmayı dusunuyorum ..kolestonun dedın kakao kahvesnıde bılıyorum cok saol tatlım..

bence guzel olmus canım gule gule kullan bı de beyaz tenlısın yeme de yanında yat,bu ara da vucudunda cok guzel grunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…