ahhhh ahhh bende sarıdan siyaha döndüm şimdide açamıyorum rengini siyah güzel duruyo zamanlada rengi oturuyo ama ben sıkıldım siyahtan şimdi uzatıyorum hiç boyamadan kendi rengine dönsün diye ama sana yakışmış zamanlada oturur rengi daha güzel olur
saçlarının uzunluğu harika canım yaaa yakışmış bence siyah renk sana.birkaç ay böyle kullan o arada akar zaten sıkılırsan da değiştirmen daha kolay olur
saçların çok güzel maşallah. bende siyaha boyattım ilk zamanlar alışamıyosun ama sonradan güzel geliyo gözüne insanın zamanla alışırsın sende
teşekkür ederim canım akarmı billmiyorum sıkılmaktan korkuyorum açıkcası biz bayanlar böleyiz işte çabuk sıkılıyoruzinşallah akar
Harika olmus! Siyah sac cok yakismis sana.Güle güle kullan. Bu arada elbisen de cok hosmus.
Tekrar acik renge dönmeye kalkisma saclarin cok yipranir. Hem koyu renkler acik renklerden daha güzel. Insanin güzelligini ortaya cikariyor. Keske ben de boyayabilsem siyaha...
Bu arada diplerin geldiginde tekrar boyamak istersen koyu kahveye boya, siyah kadar cig olmaz o. Boya bir süre sonra akacagi icin onunla da uyumlu olur. Zaten siyah gibi duruyor ama siyahtaki ciglik koyu kahvede yok.
güzel olmuş.Güle güle kullan.yalnız siyah zor açılır.Açsalar bile saçların yanar.saçlarından olursun.Siyahtan dönüş yoktur.Yaparız diyen kuaförlere de kanma.sonra saç bakım topiklerinde görmeyelim seni.saçların çok güzel daha fazla boyatma.
zmanında ben de siyah kullandım 3-4 yıl kadar.Her renk açılıyor ama mubarek siyah sanki zift gibi hiç açılmıyor.altında benim de sarı vardı.Hatta sarı saçlara siyah daha iyi giriyormuş.Uzatıp kurtulana kadar canım çıkmıştı.Hatta saçlarım yanmıştı. yine de seviyorum siyahı. ama bir daha cesaret edemem....
Siyah güzel durmuş yakışmış.Açmaya kalkarsan şimdi o güzelim saçlarını yakarsın böylede çok güzel
Bende çok yakıştırdım. koyu kahve daha sıcak bi ton siyahla kıyaslayınca. benim saçlarımda koyu kahve boyalı. golgede siyah, guneşte kestane gibi. senin teninde çok açık bildiğin süt beyazı, kömür karası çok açmaz seni. kolestonun kakao kahveside koyu kahveye benziyor. gorsen ikisini ayırt bile edemezsin. onu da düşünebilirsin tatlım. saçlarına iyi bak :)
bence guzel olmus canım gule gule kullan bı de beyaz tenlısın yeme de yanında yat,bu ara da vucudunda cok guzel grunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?