İki günlük bunlar biri dün ikisi bugün. Bariz koyulaşma olması mı gerekir acaba erken dönemde de bilemedim?Cizgilrri goruyoum ama seninkiler neden koyulaşmıyor canım gün geçtikçe
Daha bat geçmedi ya, belki kimyasal da olabilir sanırım..Cizgilrri goruyoum ama seninkiler neden koyulaşmıyor canım gün geçtikçe
2 gün varGun geçtikçe beta degeri arttığı icin koyilasmasi gerekir yavaş yavaş.
Kaçgün var adetine.
Ben de bilmiyorum canım yaşamadım daInşallah sağlıklı ilerler canım, belkide erken dönem olduğu icin öyledir.
Kimyasal gebelik yasadim ama o zamanda test yapmamistim devamlı o yüzden bilemicem kimyasalde testler nasıl çıkıyor.
Bat geçti miMerhabaaaa..
Lafı hiiiiç uzatmadan konuya giriyorum, ne görüyorsunuz?
Daha doğrusu görüyor musunuz?
Üstteki dün yaptığım test alttaki bugün, üçlü olanda ise sonuncusunu dayanamayıp az önce yine yaptımm, var gibi ama hayal mi görüyorum
AllaAmin arkadaşım aminn inşallah.
Ben kimyasal gebelik yaşadıktan 2ay sonra hamile kaldım. Kimyasal olsa bile üzülme ardi hemen geliyor Allahın izni ile.
Yumurtlamaya göre 2 günüm varBat geçti mi
Silik bir çizgi var sadece gönül gözü açık olanlar görebilir :)) hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle meleginizi kucağınıza alırsınız inşallahAlla
Yumurtlamaya göre 2 günüm var
Hadi inşallah canım, yarın kan vericiiiimCanim ben cizgileri gorum bhcg 2 gunde vir artis yapar o yuzden hergun koyulasmamasi normal
Silik bir çizgi var sadece gönül gözü açık olanlar görebilir :)) hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle meleginizi kucağınıza alırsınız inşallah
Benim ki böyle cikmisti 43 tu sonucHadi inşallah canım, yarın kan vericiiiim
bence gayet iyi belırgınlesıyor benım de 2gun aynı dozda gıderdı 10luk degere gore cıkması mucıze bıle normal testtee :) 5ken cıkmıs resmen:)İki günlük bunlar biri dün ikisi bugün. Bariz koyulaşma olması mı gerekir acaba erken dönemde de bilemedim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?