• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri GOLDWELL dökülme karşıtı şampuan ve bakım serisini kullananlar..

selish

Hayat bana güzeL....,)
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2012
394
-1
46
Bursa
bayanlar bir arkadaşım incecik cansız hatta postijle kabarık gösterdiği saçlarını GOLDWELL ürünleriyle gürleştirdiğini söyledi..ben kendim gözümle gördüm.şok oldum araştırdım ama nette bu ürünü kullanan pek kişi bulamadım..ben başlamak istiyorum bu ürünün seriisine bakalım dökülmem durup canlanıcakmı..birde kapsül istiyorum priorin düşünüyordum ama işe yaramadı diyenlerde olmuş kapsül kullanıpta memnun kalnınız varmı...))

bayanlar bir arkadaşım incecik cansız hatta postijle kabarık gösterdiği saçlarını GOLDWELL ürünleriyle gürleştirdiğini söyledi..ben kendim gözümle gördüm.şok oldum araştırdım ama nette bu ürünü kullanan pek kişi bulamadım..ben başlamak istiyorum bu ürünün seriisine bakalım dökülmem durup canlanıcakmı..birde kapsül istiyorum priorin düşünüyordum ama işe yaramadı diyenlerde olmuş kapsül kullanıpta memnun kalnınız varmı...))
ben 4 aydır peiorin kapsul kullanıyorum ve gayet guzel.sac dokulmem baya bı azaldı ve saclarım daha cbauk uzuyor normalde cok gec uzar.mınık mınık saclarımda cıkmaya basladı.ben 1 yıl falan kullanmayı dusunuyorum..

goldwell in hangi serisi olduğunu biliyo musun?

Back